Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retail: billa atinge cota 70

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Dupa cum informeaza magazinulprogresiv.ro, reteaua BILLA Romania va ajunge joi, pe 6 decembrie, la 70 de supermarketuri operationale, dupa inaugurarile planificate in orasele Mangalia si Slatina.

Primul magazin pe care BILLA il deschide in Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, va avea un spatiu de vanzare de 857 mp si peste 7800 articole listate. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni pana sambata, intre orele 7-22, iar duminica intre orele 8-21.
In cel de-al doilea magazin BILLA din Slatina, care va fi inaugurat tot pe 6 decembrie, sortimentatia este alcatuita din peste 7800 de produse, pe un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat in Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de functionare va fi de luni pana duminica de la 8 la 22.

2012 se dovedeste un an foarte bun pentru noi: am ajuns iata, la 70 de unitati in Romania, dupa ce si saptamana trecuta am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune pana la finalul anului, cat si in 2013, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA Romania.

Pe langa promotiile speciale la deschidere, cele doua supermarketuri noi vor oferi clientilor un bon valoric de 10 lei pentru fiecare bon de casa de peste 50 de lei.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...

Retail: billa atinge cota 70

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza magazinulprogresiv.ro, reteaua BILLA Romania va ajunge joi, pe 6 decembrie, la 70 de supermarketuri operationale, dupa inaugurarile planificate in orasele Mangalia si Slatina.

Primul magazin pe care BILLA il deschide in Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, va avea un spatiu de vanzare de 857 mp si peste 7800 articole listate. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni pana sambata, intre orele 7-22, iar duminica intre orele 8-21.

In cel de-al doilea magazin BILLA din Slatina, care va fi inaugurat tot pe 6 decembrie, sortimentatia este alcatuita din peste 7800 de produse, pe un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat in Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de functionare va fi de luni pana duminica de la 8 la 22.

2012 se dovedeste un an foarte bun pentru noi: am ajuns iata, la 70 de unitati in Romania, dupa ce si saptamana trecuta am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune pana la finalul anului, cat si in 2013, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA Romania.

Pe langa promotiile speciale la deschidere, cele doua supermarketuri noi vor oferi clientilor un bon valoric de 10 lei pentru fiecare bon de casa de peste 50 de lei.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...

Coloranți naturali cu aplicații în iaurturi
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 februarie 2018

Culoarea alimentelor devine o parte semnificativă a produselor alimentare, nu numai pentru aspectul pe care îl dă produsului, ci și pentru acceptabilitatea sa de către consumatori. Cum, fiecare tehnolog se gândește la noi produse, în ediția de față vă propunem ca temă un colorant funcțional natural, obținut din orezul negru,...

AMPOPAM: Modernizarea activităților pescărești
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au continuat acțiunile de promovare a oportunităților de finanțare europene  prin organizarea unor noi întâlniri de lucru la Timișoara și la Craiova. La aceste evenimente au participat alături de conducerea MADR și  experți ai DGP AM POPAM, peste 70 de...

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...