Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retail: carrefour a reamenajat magazinul din complexul unirea-bucuresti

Autor: marți, 5 februarie, 2013

(brandprivat.ro) Carrefour Unirii isi asteapta clientii cu o imagine schimbata radical.

Actiunea, menita sa puna in valoare pozitia ultracentrala a hypermarketului acorda o mai mare importanta produselor alimentare. Retailerul renunta la unele categorii de produse nealimentare in timp ce pentru altele reduce drastic sortimentatia dar si suprafata de vanzare.

Marile castigatoare sunt raioanele de produse alimentare, adica tocmai cele care genereaza trafic si rulaj. Modernizarea aduce cu sine un lay-out nou si o sortimentatie diversificata. Senzatia de spatiu aerisit este evidenta, iar largirea aleilor ofera clientilor un confort sporit la cumparaturi.

Inca de la intrare cumparatorii pot observa schimbarea. Raionul de legume fructe, punct de impact visual in fata consumatorilor, este acum mult mai spatios si cu o oferta diversificata. La raionul de gastronomie regasim un spatiu marit pentru snacking.

O categorie in crestere, in conditiile in care timpul devine pentru multi dintre noi tot mai pretios. Noutati regasim si la raionul de peste unde, retailerul garanteaza o oferta bazata pe 80 de sortimente.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Retail: carrefour a reamenajat magazinul din complexul unirea-bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(brandprivat.ro) Carrefour Unirii isi asteapta clientii cu o imagine schimbata radical.

Actiunea, menita sa puna in valoare pozitia ultracentrala a hypermarketului acorda o mai mare importanta produselor alimentare. Retailerul renunta la unele categorii de produse nealimentare in timp ce pentru altele reduce drastic sortimentatia dar si suprafata de vanzare.

Marile castigatoare sunt raioanele de produse alimentare, adica tocmai cele care genereaza trafic si rulaj. Modernizarea aduce cu sine un lay-out nou si o sortimentatie diversificata. Senzatia de spatiu aerisit este evidenta, iar largirea aleilor ofera clientilor un confort sporit la cumparaturi.

Inca de la intrare cumparatorii pot observa schimbarea. Raionul de legume fructe, punct de impact visual in fata consumatorilor, este acum mult mai spatios si cu o oferta diversificata. La raionul de gastronomie regasim un spatiu marit pentru snacking.

O categorie in crestere, in conditiile in care timpul devine pentru multi dintre noi tot mai pretios. Noutati regasim si la raionul de peste unde, retailerul garanteaza o oferta bazata pe 80 de sortimente.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...