Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retail: carrefour schimba imaginea mezelurilor pe marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, recent lansatul salam banatean aduce o noua imagine brandului privat Carrefour.

De provenienta romaneasca, articolul este prezent la raft sub forma feliata, in ambalare standard de 100g.

Suflul nou adus de produs nu se limiteaza doar la schimbarea de design. In spatele acestuia regasim cateva mentiuni care denota o abordare aparte a produslui.

Astfel, pe langa procentul de carne, trecut la capitolul ingrediente, pe ambalaj sunt mentionate numarul feliilor existente in pachet dar si un aspect din tehnologia de fabricatie a produsului: „afumat cu fum natural”.

Includerea unor astfel de mentiuni pe ambalaj este menita sa creeze imaginea unui produs de calitate superioara, intarind astfel increderea consumatorului in sigla „calitate Carrefour„, aplicata pe produs.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...