Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retail: carrefour schimba imaginea mezelurilor pe marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, recent lansatul salam banatean aduce o noua imagine brandului privat Carrefour.

De provenienta romaneasca, articolul este prezent la raft sub forma feliata, in ambalare standard de 100g.

Suflul nou adus de produs nu se limiteaza doar la schimbarea de design. In spatele acestuia regasim cateva mentiuni care denota o abordare aparte a produslui.

Astfel, pe langa procentul de carne, trecut la capitolul ingrediente, pe ambalaj sunt mentionate numarul feliilor existente in pachet dar si un aspect din tehnologia de fabricatie a produsului: „afumat cu fum natural”.

Includerea unor astfel de mentiuni pe ambalaj este menita sa creeze imaginea unui produs de calitate superioara, intarind astfel increderea consumatorului in sigla „calitate Carrefour„, aplicata pe produs.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...