Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retail: real a abordat o noua strategie pentru ready meal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza magazinulprogresiv.ro, real-Hypermarket anunta implementarea conceptului de Meniul Zilei la raioanele de gastronomie, unde clientii pot servi masa doar cu 9 lei, ceea ce reprezinta contravaloarea unui bon valoric de masa. Prin aceasta, se doreste o noua forma de relansare pe segmental ready meal.

Meniul este diferit in fiecare zi si se anunta saptamanal, in magazine si pe pagina de internet a real.

Serviciul este disponibil in toate cele 24 de magazine ale retelei in intervalul orar 11:00 – 14.30. Clientii matinali ai real,- pot lua micul dejun, avand de ales dintre meniurile Breakfast disponibile intre orele 8.00 si 10.00, iar pentru o gustare pot opta fie pentru un hot dog la pretul de doar 1 leu, fie pentru o gama variata de sandvi?uri.

In aceasta toamna, real,- si-a fixat o tinta indrazneata de a obtine cele mai mici preturi la produsele si serviciile de care beneficiaza clientii nostri. Ideea Meniului Zilei si a tuturor noutatilor si reducerilor de la raionul de gastronomie vine pe aceeasi linie strategica prin care ne-am propus sa le usuram clientilor nostri povara crizei si a dificultatilor economice:

economisirea banilor si a timpului sunt cu atat mai necesare si binevenite in ziua de azi. As mentiona aici si raionul de carne proaspata cu servire asistata, gratie caruia clientii pot opta pentru cantitatea dorita din fiecare articol.

In fiecare zi la raionul de brutarie cumparatorii pot alege dintr-un sortiment variat de paine proaspata, toast, cornuri, japoneze, pateuri, placinte si ca o noutate pot cumpara painea la kilogram in diverse sortimente, paine alba, cu seminte, cu cartofi, cu secara etc, in functie de dorinta si necesitate, a declarat Roch Mariaud, Division Manager Ultra Fresh la real,- Hypermarket Romania.
(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...