Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retailerii britanici folosesc etichete avand informatii eronate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Companiile alimentare britanice vand produse care contin carne importata dar sunt etichetate ca englezesti sau traditionale reiese dintr-un studiu realizat de presa locala.

Supermarket-urile Tesco, Asda, Sainsbury's, Waitrose si Co-op sunt printre cele care comercializeaza alimente produse cu ingrediente din afara Marii Britanii dar etichetate gresit, ceea ce a dus la plangeri din partea clientilor.

Shepherd's pie, o placinta traditionala, vanduta de Sainsbury's la raionul British Classics este facuta cu miel din Noua Zeelanda. Un alt produs traditional englezesc, Lancashire hotpot, contine carne de aceeasi provenienta. Tara de origine a carnii este mentionata aproape ilizibil, intr-un colt al ambalajului. Mai mult, produsul Birds Eye's chicken, din aceeasi gama de produse traditionale, are pe ambalaj o fotografie a unui peisaj rustic englezesc insa e produs in Irlanda si contine carne de pui crescut industrial in Thailanda. Pe eticheta scrie, la limita lizibilitatii, ca produsul este obtinut in afara garnitelor tarii insa nu se precizeaza unde.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...