Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retailerii retrag produse private label din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, dupa ce in urma cu doar cateva zile Auchan a retras din piata sardinele in sos tomat sub brandul propriu Pouce, este randul celor de la Carrefour sa se confrunte cu o problema similara.

De data aceasta este vorba de sardinele in ulei sub brand Carrefour, gramaj 120g. Suspiciunea de contaminare cu histamina planeaza doar asupra produselor livrate catre reteaua belgiana a Carrefour. Sunt vizate loturile BJL001F si BJL043F provenite la fel ca si in cazul celor de la Auchan, din Maroc.

Alaturi de numarul lotului de fabricatie, produsul incriminat poate fi identificat prin codul EAN: 3560070017522.

Carrefour a decis retragerea produselor din piata si rambursarea banilor tuturor celor care au cumparat deja produsul respectiv. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...