Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retailerii retrag produse private label din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, dupa ce in urma cu doar cateva zile Auchan a retras din piata sardinele in sos tomat sub brandul propriu Pouce, este randul celor de la Carrefour sa se confrunte cu o problema similara.

De data aceasta este vorba de sardinele in ulei sub brand Carrefour, gramaj 120g. Suspiciunea de contaminare cu histamina planeaza doar asupra produselor livrate catre reteaua belgiana a Carrefour. Sunt vizate loturile BJL001F si BJL043F provenite la fel ca si in cazul celor de la Auchan, din Maroc.

Alaturi de numarul lotului de fabricatie, produsul incriminat poate fi identificat prin codul EAN: 3560070017522.

Carrefour a decis retragerea produselor din piata si rambursarea banilor tuturor celor care au cumparat deja produsul respectiv. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...