Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retailerii retrag produse private label din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, dupa ce in urma cu doar cateva zile Auchan a retras din piata sardinele in sos tomat sub brandul propriu Pouce, este randul celor de la Carrefour sa se confrunte cu o problema similara.

De data aceasta este vorba de sardinele in ulei sub brand Carrefour, gramaj 120g. Suspiciunea de contaminare cu histamina planeaza doar asupra produselor livrate catre reteaua belgiana a Carrefour. Sunt vizate loturile BJL001F si BJL043F provenite la fel ca si in cazul celor de la Auchan, din Maroc.

Alaturi de numarul lotului de fabricatie, produsul incriminat poate fi identificat prin codul EAN: 3560070017522.

Carrefour a decis retragerea produselor din piata si rambursarea banilor tuturor celor care au cumparat deja produsul respectiv. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...