Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retailerii retrag produse private label din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit brandprivat.ro, dupa ce in urma cu doar cateva zile Auchan a retras din piata sardinele in sos tomat sub brandul propriu Pouce, este randul celor de la Carrefour sa se confrunte cu o problema similara.

De data aceasta este vorba de sardinele in ulei sub brand Carrefour, gramaj 120g. Suspiciunea de contaminare cu histamina planeaza doar asupra produselor livrate catre reteaua belgiana a Carrefour. Sunt vizate loturile BJL001F si BJL043F provenite la fel ca si in cazul celor de la Auchan, din Maroc.

Alaturi de numarul lotului de fabricatie, produsul incriminat poate fi identificat prin codul EAN: 3560070017522.

Carrefour a decis retragerea produselor din piata si rambursarea banilor tuturor celor care au cumparat deja produsul respectiv. (Mai multe, pe www.brandprivat.ro)

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...