Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retea globala de combatere a imbolnavirii animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform pigprogress.net, oameni de stiinta din intreaga lume vor lansa, in aceasta saptamana, o retea globala menita sa combata aparitia bolilor la animale.

Defra, asociatia care a dezvoltat aceasta retea finantata de Uniunea Europeana, va coopta numerosi alti specialisti, pentru ca, prin schimbul rapid de informatii, sa diminueze incidenta febrei aftoase, a gripei aviare sau a altor maladii intalnitre la animale.

Sediul Asociatiei este in Marea Britanie, autoritatile sanitar-veterinare de acolo declarandu-se foarte multumite de eficienta sistemului global de avertizare, in conditiile in care riscul imbolnavirii a crescut foarte mult in ultimii ani, in urma globalizarii circulatiei animalelor, dar si a alimentelor.

Reteaua Defra va includede tarile Uniunii Europene, Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, Argentina, Brazilia, China, India, Japonia, Australia, Noua Zeelanda, Rusia, Australia. Acesta va fi impartita in trei regiuni – America, Asia si Australia, si Europa. Se spera ca, in curand, in sistemul global de avertizare sa fie cuprinse si tari din Africa.(I.S.)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...