Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Retea globala de combatere a imbolnavirii animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform pigprogress.net, oameni de stiinta din intreaga lume vor lansa, in aceasta saptamana, o retea globala menita sa combata aparitia bolilor la animale.

Defra, asociatia care a dezvoltat aceasta retea finantata de Uniunea Europeana, va coopta numerosi alti specialisti, pentru ca, prin schimbul rapid de informatii, sa diminueze incidenta febrei aftoase, a gripei aviare sau a altor maladii intalnitre la animale.

Sediul Asociatiei este in Marea Britanie, autoritatile sanitar-veterinare de acolo declarandu-se foarte multumite de eficienta sistemului global de avertizare, in conditiile in care riscul imbolnavirii a crescut foarte mult in ultimii ani, in urma globalizarii circulatiei animalelor, dar si a alimentelor.

Reteaua Defra va includede tarile Uniunii Europene, Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, Argentina, Brazilia, China, India, Japonia, Australia, Noua Zeelanda, Rusia, Australia. Acesta va fi impartita in trei regiuni – America, Asia si Australia, si Europa. Se spera ca, in curand, in sistemul global de avertizare sa fie cuprinse si tari din Africa.(I.S.)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...