Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reteaua mega image intra intr-un spatiu operat anterior de ethos

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua Mega Image, cel mai mare jucator pe piata supermarketurilor din Capitala si unul dintre cei mai activi retaileri pe piata de fuziuni si achizitii, va deschide in luna mai un magazin intr-un spatiu operat anterior de reteaua locala Ethos. Aceasta este una dintre cele 16 unitati vizate de expansiunea grupului belgian Delhaize le Lion in 2010. Unitatea este amplasata vizavi de piata Trapezului din cartierul bucurestean Titan, iar redeschiderea si rebrandingul acesteia ar putea implica investitii de peste 500.000 de euro.

De la inceputul anului, Delhaize s-a extins in principal cu reteaua de discountere Red Market, pe care a lansat-o pe piata locala in luna decembrie din 2009. Unitatea de la piata Trapezului se numara printre cele mai mari din reteaua Ethos. In acest moment nu mai este operational pe piata niciun supermarket Ethos, dupa ce la inceputul anului Ion Soloman, fondatorul retelei, a anuntat vanzarea operatiunilor retailerului catre o companie elena, Vismonto Trading.

Fostul operator al magazinelor Ethos, compania Ivet Logistic, avea la acel moment datorii catre furnizori si mai multe dosare deschise de creditorii care cereau intrarea in insolventa a firmei. Mega Image a avut afaceri de 130 mil. euro in 2008, cu 40 de magazine, potrivit datelor de la Ministerul de Finante, fiind al doilea mare operator pe piata locala a supermarketurilor, dupa germanii de la Billa. Delhaize opereaza in prezent 53 de magazine in Romania.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...