Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Rețetă: Păstrăv în crustă de sare, copt în jar

Autor: meatmilkluni, 28 august, 2017

Păstrăvul în crustă de sare reprezintă o rețetă gustoasă și sățioasă, cu multe condimente, un preparat de vară copt în jar. Rețeta a fost preparată și oferită de Chef Liviu Bosnea, proprietarul grupului de restaurante Grill World.

 

Ingrediente:

 

un păstrăv proaspăt

ulei de măsline

1 cană sare grunjoasă

2 albușuri

condimente pentru pește

1 crenguță rozmarin

cimbrișor

 

Mod de preparare

 

Se curăță bine peștele și se spală. Se adaugă o crenguță de cimbrișor în peștele curățat.

Între timp, albușurile de ou se bat spumă, apoi se adaugă sarea grunjoasă și se amestecă bine.

Pastrăvul se unge cu ulei de măsline (aromatizat cu rozmarin), se presară cu condimente pentru pește și se trece prin amestecul de sare grunjoasă cu albușuri.

Se coace peștele în jar, la foc temperat.

 

Mod de servire: Se sparge crusta de sare si se servește păstrăvul cu felii de lămâie.

Despre Grill World

 

Deschis în 2016, grupul Grill World oferă preparate la gratar create de Chef Liviu Bosnea în cadrul celor doua restaurante de pe litoral: La Rotisor Mamaia și La Rotisor Neptun.

 

În septembrie, cursul ”HACCP din perspectiva IFS” se desfășoară în 7 orașe
Autor: meatmilk  /   miercuri, 20 septembrie 2017

Inaq Consulting anunță programul cursurilor pe care le derulează în toamna acestui an. Primul dintre acestea, Cursul ”HACCP din perspectiva IFS”,  se desfășoară în 7 orașe, după următorul program:   București - 14-15.09.2017 Brașov  - 20-21.09.2017 Sibiu - 02-03.10.2017 Cluj Napoca -...

Sorin Minea: Piața neagră a ajuns din nou la 50 %, urmează blocajul!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 20 septembrie 2017

După cum arată semnele economiei românești, se pare că viitorul nu arată bine deloc, ba chiar, va urma o perioadă extrem de grea de lungă durată, din care nimeni nu reușește să vadă, acum, cum vom ieși.   Referindu-se la situația actuală a Industriei de carne din România, domnul Sorin Minea-Președinte al federației...