Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revista Fabrica de Carne va fi prezentă la IFFA 2016-Frankfurt

Autor: Meat MIlkjoi, 5 mai, 2016

În urma invitației speciale adresată de organizatori, revista Fabrica de Carne va fi prezentă la cel mai important târg al anului destinat tehnologiei de procesare a cărnii, IFFA 2016, eveniment care își va deschide porțile sâmbătă 7 mai, la Frankfurt.

 

Din păcate, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, din România nu expun decât cinci companii, după cum urmează:

 

Emerson Technik- Hala 9.1 Stand E10

Ion Mos- Hala 4.0 F 80

Living Jumbo Industry- Hala 4.1 Stand L91

Marchand Hala- 4.0 Stand A21

ROLLIT- Hala 4.1 Stand G71

 

Cu toate acestea, numărul specialiștilor români prezenți în halele MesseFrankfurt se anunță consistent, aceștia urmând a avea numeroase întâlniri de afaceri cu furnizorii de tehnologii, aditivi, echipamente etc., destinate procesării cărnii.

 

Cititorii revistei Fabrica de Carne vor fi ținuți la curent, fiind informați în timp real despre prezența expozanților români la IFFA 2016-Frankfurt, dar și despre evenimentele manifestării.

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...