Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revista Fabrica de Carne va fi prezentă la IFFA 2016-Frankfurt

Autor: Meat MIlkjoi, 5 mai, 2016

În urma invitației speciale adresată de organizatori, revista Fabrica de Carne va fi prezentă la cel mai important târg al anului destinat tehnologiei de procesare a cărnii, IFFA 2016, eveniment care își va deschide porțile sâmbătă 7 mai, la Frankfurt.

 

Din păcate, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, din România nu expun decât cinci companii, după cum urmează:

 

Emerson Technik- Hala 9.1 Stand E10

Ion Mos- Hala 4.0 F 80

Living Jumbo Industry- Hala 4.1 Stand L91

Marchand Hala- 4.0 Stand A21

ROLLIT- Hala 4.1 Stand G71

 

Cu toate acestea, numărul specialiștilor români prezenți în halele MesseFrankfurt se anunță consistent, aceștia urmând a avea numeroase întâlniri de afaceri cu furnizorii de tehnologii, aditivi, echipamente etc., destinate procesării cărnii.

 

Cititorii revistei Fabrica de Carne vor fi ținuți la curent, fiind informați în timp real despre prezența expozanților români la IFFA 2016-Frankfurt, dar și despre evenimentele manifestării.

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...

Forumul Global pentru Agricultură și Alimentație-Berlin 2018
Autor: meatmilk  /   marți, 23 ianuarie 2018

(Comunicat MADR) Secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Constantin Ilie Aprodu, a participat, în 20 ianuarie 2018, la cea de-a 10 a ediție a Forumului Global pentru Agricultură și Alimentație cu tema ”Modelarea viitorului producției animale – de o manieră durabilă, responsabilă și eficace”,...