Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revista Fabrica de Carne va fi prezentă la IFFA 2016-Frankfurt

Autor: Meat MIlkjoi, 5 mai, 2016

În urma invitației speciale adresată de organizatori, revista Fabrica de Carne va fi prezentă la cel mai important târg al anului destinat tehnologiei de procesare a cărnii, IFFA 2016, eveniment care își va deschide porțile sâmbătă 7 mai, la Frankfurt.

 

Din păcate, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, din România nu expun decât cinci companii, după cum urmează:

 

Emerson Technik- Hala 9.1 Stand E10

Ion Mos- Hala 4.0 F 80

Living Jumbo Industry- Hala 4.1 Stand L91

Marchand Hala- 4.0 Stand A21

ROLLIT- Hala 4.1 Stand G71

 

Cu toate acestea, numărul specialiștilor români prezenți în halele MesseFrankfurt se anunță consistent, aceștia urmând a avea numeroase întâlniri de afaceri cu furnizorii de tehnologii, aditivi, echipamente etc., destinate procesării cărnii.

 

Cititorii revistei Fabrica de Carne vor fi ținuți la curent, fiind informați în timp real despre prezența expozanților români la IFFA 2016-Frankfurt, dar și despre evenimentele manifestării.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...