Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Revista Fabrica de Carne va participa la SIAL 2016-Paris

Autor: Meat MIlkvineri, 9 septembrie, 2016

Preocupată în permanență de aducerea în fața cititorilor săi a celor mai noi informații din sectorul național și internațional al cărnii, precum și de punerea în prim-plan a companiilor românești de profil, revista Fabrica de Carne va fi prezentă și la această ediție a celui mai mare târg dedicat Industriei alimentare din lume, SIAL, care se va desfășura la Paris, în perioada 16-20 octombrie 2016. Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și relatări despre evenimentele conexe și participările internaționale.

 

Suntem bucuroși să vă informăm că, până în acest moment, și-au anunțat intenția de a participa la SIAL peste 65 de companii din România, dovadă a interesului sporit pentru dezvoltarea afacerilor de export. Din rândul comaniilor de procesare a cărnii care urmează să fie prezente la standuri, amintim: Aaylex, Agrisol, Avicarvil, Agricola Lumina, Cris-Tim, Caroli, Cosm-Fan, Europrod-Bacău, Kosarom, Optimeat, Porcellino Grasso, Maria Trading, Marcel, Inorogul, Prefera, Recunoștința Prodcom Impex, Salamandra, Sam Mills, Scandia, Tracia Beef, Transavia, Vascar etc., marea lor majoritate urmând să expună la standul național de care se va ocupa Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR, condusă de domnul Ștefan Pădure.

 

Subliniem faptul că, în pregătirea participării la SIAL 2016, revista Fabrica de Carne oferă tuturor companiilor expozante, dar și a celor care nu vor fi prezente la eveniment, numeroase instrumente de promovare, atât în ediția specială care va fi tipărită cu această ocazie, și care va fi distribuită gratuit la târgul parizian, cât și în edițiile on-line din perioada următoare. Detalii despre oferta noastră puteți afla scriind la office@infogroup.ro sau la tel: 021.223.25.21. Informații suplimentare, legate de cel mai important eveniment de profil al anului, în perioada următoare.

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...