Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Afacere

Revoluţie în tehnologia ambalării brânzeturilor

Autor: Aura Alexa Ioan  /   vineri, 17 februarie 2017

Încă din 2006, compania australiană Lactote a început studiul unui nou concept de ambalaj pentru produsele lactate, care astăzi, la un deceniu distanţă, se dovedeşte a marca o adevărată revoluţie în domeniu....

Etichete:  , ,

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Proteinele din zer și stabilizarea termică a ingredientelor

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 15 februarie 2017

Ca parte a unei tendințe de creștere interesului concumatorilor pentru sănătate și wellness, producătorii de produse alimentare și, în special, producătorii de lactate, sunt interesați de creșterea conținutului de proteine ​​al produselor. De aceea, mulți producători de produse alimentare și băuturi folosesc proteine ​​din zer ca...

Enzime proteolitice și elastaze utilizate în fabricarea produselor din carne

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 1 februarie 2017

Modificarea permanentă a cererilor consumatorilor de produse din carne, precum și creșterea concurenței la nivel global, provoacă un stimulent fără precedent în rândul furnizorilor de ingrediente destinate sectorului de procesare. Consumatorii cer produse sănătoase, cu niveluri reduse de sare, grăsimi, colesterol, nitriți și calorii, și care...

DuPont investește 60 mil. de dolari în extinderea producției din Europa

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 12 ianuarie 2017

DuPont Nutrition & Health anunață un plan de investiții de 60 de milioane de dolari în extinderea capacităților de producție din Europa, prin mutarea unor instalații din Statele Unite. Noile capacități vor produce culturi pentru industria lactatelor, punând un accent deosebit de probiotice.   În acest sens, Matthias Heinzel,...