Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Afacere

Radu Timiș-Proprietar Cris-Tim: Singura șansă este calitatea produsului

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 23 iunie 2017

Ultimul care a răspuns sondajului nostru, referitor la ”eticheta curată”, a fost domnul Radu Timiș. Facem precizarea că ordinea în care am publicat opiniile celor intervievați nu a depins decât de rapiditatea...

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Solina Group a finalizat preluarea firmei Supremia Grup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 iunie 2017

(Comunicat) Solina Group anunță finalizarea achiziției companiei Supremia Grup din România. Supremia Grup are sediul general în Alba Iulia (România) și filiale în Danemarca (Tamaco) și în Republica Moldova. Este cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România, cu peste 2300 de clienți, care...

INSSE: Producția de lapte și lactate în aprilie 2017 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 iunie 2017

(Comunicat) Potrivit INSSE, în luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna aprilie 2016 cu 0,3%.   În luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a scăzut cu 0,1% faţă...

Beneo Morris Plains: În lactate, consumatorii vor îndulcitori naturali

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 14 iunie 2017

Un studiu efectuat de Beneo Morris Plains, și publicat la începutul acestui an de Food Business, indică faptul că, în Uniunea Europeană, consumatorii cer producătorilor de lactate să folosească îndulcitori naturali, pentru produsele lor, ca urmare a faptului că aceștia au devenit conștienți că un consum mare de zahăr poate avea implicații...