Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacere

Smithfield România a oferit rechizite elevilor din Timiș și Arad

Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Timp de 3 zile, 7.000 de elevi din 60 de comunități din județele Timiș și Arad au fost vizitați de voluntarii Smithfield România în cadrul programului de educație „Din nou la școală”....

Etichete: 

TEHNOLOGII DE PROCESARE

Utilizarea subproduselor de carne

Utilizarea subproduselor de carne

Autor: Cristina Gavrilut  /  miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de...

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Sărbătorind 20 de ani în domeniul alimentar, DuPont rămâne lider

Autor: meatmilk  /   vineri, 21 septembrie 2018

(Comunicat) Înainte ca mișcarea ”clean label” să aibă un mare impuls, la sfârșitul anilor 1990, fabricile de produse lactate și de produse alimentare s-au bazat în principal pe alternative chimice, pentru a face față problemelor de deteriorare a alimentelor sau pur și simplu pentru a rezulta roduse cu o perioadă de depozitare extinsă cât...

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 19 septembrie 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.   Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de produs...

DuPont Nutrition & Health Creates ”Clean Label Hub” își extinde echipa de cercetare

Autor: Nora Marin  /   joi, 30 august 2018

DuPont Nutrition & Health a anunțat extinderea echipei de cercetare și dezvoltare prin crearea unui "centru de etichetare clean label" cu sediul în Brabrand. Intenționând să își consolideze proiectele de proiecte în domeniul nutriției sănătoase și a ofertelor de texturale ecologice, noi angajați se vor alătura echipei existente, pentru a...