Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacere

Spre o nouă eră a lactatelor

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele...

Etichete:  , ,

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării adecvate a...

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și informații...

Sărbătorind 20 de ani în domeniul alimentar, DuPont rămâne lider

Autor: meatmilk  /   vineri, 21 septembrie 2018

(Comunicat) Înainte ca mișcarea ”clean label” să aibă un mare impuls, la sfârșitul anilor 1990, fabricile de produse lactate și de produse alimentare s-au bazat în principal pe alternative chimice, pentru a face față problemelor de deteriorare a alimentelor sau pur și simplu pentru a rezulta roduse cu o perioadă de depozitare extinsă cât...