Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afacere

Compania Nordex Food va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

Compania Nordex Food, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Compania argeșeană...

Etichete: 

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum previziunile pe...

Creșterea prețurilor la carnea de porc provoacă îngrijorare

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 19 aprilie 2019

CLITRAVI, asociația care reunește și reprezintă Industria europeană de prelucrare a cărnii, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea recentă și accentuată a prețului cărnii de porc în Europa.   Preocuparea generală a fost exprimată de toate țările reprezentate la cea de-a 61-a Adunare Generală Anuală a CLITRAVI din...

Tendințe pe piața ingredientelor, aditivilor și membranelor în procesarea cărnii

Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 aprilie 2019

(Comunicat IFFA 2019) Aditivii tehnologici eficienți sunt utilizați, atât în fabricarea produselor tradiționale din carne, cât și a noilor produse înlocuitoare. Din punctul de vedere al consumatorului, există multe discuții despre calorii, înlocuitori de grăsimi și observăm o evoluție a paradigmei, de la "mai rapid, mai ieftin și mai mult"...