Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afacere

Stabilitatea culorii în timpul fabricării și depozitării lactatelor

Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 17 iunie 2019

Tratamentele termice ale laptelui au fost aplicate cu succes în practica industrială, ele variind de la cele ușoare, până la cele severe. Dar, așa cum era de așteptat, cu cât tratamentul termic este mai sever,...

Etichete: 

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Carnea și provocările viitorului

Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 14 iunie 2019

Proteinele alternative care pot acționa ca înlocuitori ai alimentelor tradiționale, de origine animală, sunt investiții financiare considerabile și atractive, pentru a satisface nevoile nutriționale și cerințele alimentare ale unei populații prezise la mijlocul secolului la 10 miliarde de persoane. Uriașa problemă, însă, este aceea de a le...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum previziunile pe...

Creșterea prețurilor la carnea de porc provoacă îngrijorare

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 19 aprilie 2019

CLITRAVI, asociația care reunește și reprezintă Industria europeană de prelucrare a cărnii, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea recentă și accentuată a prețului cărnii de porc în Europa.   Preocuparea generală a fost exprimată de toate țările reprezentate la cea de-a 61-a Adunare Generală Anuală a CLITRAVI din...