Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Afacere

EDA dorește să oprească etichetarea diferențiată prin culoare, a lactatelor

Autor: Mircea Demeter  /   joi, 19 octombrie 2017

Asociația europeană a produselor lactate (EDA) declară că susține drepturile consumatorilor de a fi pe deplin informați cu privire la proprietățile nutriționale ale alimentelor, dar sistemul de etichetare a...

Etichete:  , ,

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Proteine funcționale de origine animală pentru produsele din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 5 octombrie 2017

Produsele din carne de pasăre pot fi preparate într-o mare varietate. Caracteristicile de calitate ale cărnii brute, în principal reprezentate de compoziția chimică și proprietățile funcționale, joacă un rol-cheie în calitatea produselor finale. Însă, pentru realizarea unui produs de succes este nevoie, pe lângă o carne de calitate, și de...

TRUMF International sărbătorește 25 de ani de activitate

Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 septembrie 2017

(Comunicat) De 25 de ani, TRUMF International s.r.o. a furnizat pe piață condimente și amestecuri de condimente destinate în scopuri profesionale. Vă vom dezvălui povestea de succes a companiei TRUMF International s.r.o.   Povestea companiei TRUMF International s.r.o. a început in 1991, cand s-au intalnit cei doi viitori proprietari ai...

EDA: În sfârșit, calitatea proteinelor este recunoscută de un Regulament European

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 13 septembrie 2017

Sectorul produselor lactate din UE, reprezentat de EDA (Asociația europeană a produselor lactate), și susținut de EWPA (Asociația Europeană a Procesatorilor de Zer), este de acord cu noile norme privind alimentele de slăbit (înlocuirea totală a dietei TDR,) propuse de Comisia Europeană. În special, EDA afirmă că susține noul conținut minim de...