Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Afacere

ANSVSA a sechestrat o tonă o gălbenuș de ou contaminat cu Fipronil

Autor: meatmilk  /   vineri, 11 august 2017

(Comunicat) ANSVSA transmite că în cadrul acțiunilor specifice de control, în dimineața zilei de 9 august, inspectorii din cadrul DSVSA Timiș, au sechestrat o cantitate de 1.000 de kg de gălbenuș de ou lichid,...

Etichete:  , ,

TEHNOLOGII DE PROCESARE

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Sorin Minea: Prețul carcaselor de porc s-a scumpit cu 35 % în ultimul an

Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Sorin Minea, proprietar al firmelor Angst și Salsi, cu activităţi în producţia de mezeluri, lactate şi ready-meal, care au generat un volul al afacerilor de 30 de milioane de euro în 2016, a declarat recent că plăteşte în prezent cu 35% mai mult pe kilogramul carne de porc în carcasă, faţă de cât plătea în aceeaşi perioadă din 2016,...

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 mai (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   marți, 11 iulie 2017

Conform INSSE, în luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna mai 2016 cu 5,7%.   În luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 21,8% faţă de luna aprilie 2017 și...

Proteine vegetale pentru produse din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 29 iunie 2017

În ultimele decenii, producția și consumul de carne de pasăre au crescut rapid, datorită cererii dar și a aromelor delicate și a texturii moi, permițând producătorilor să imprime profilurile de arome dorite în funcție de necesitățile de piață, de marketing și de orientarea consumatorilor. Însă, preocuparea consumatorilor pentru o...