Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Afacere

A fost aprobată preluarea firmei Perutnina Ptuj de către MHP Ucraina

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 22 februarie 2019

Potrivit Global Meat News, achiziția a primit deja aprobarea autorităților de reglementare din Austria, Macedonia, Serbia și România. Acordul va fi finalizat în cadrul unei reuniuni a acționarilor Perutnina Ptuj...

TEHNOLOGII DE PROCESARE

Spre o nouă eră a lactatelor

Spre o nouă eră a lactatelor

Autor: Cristina Gavrilut  /  joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată...

MANAGEMENT

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

Demersuri la C.E. pentru flexibilizarea zonelor de restricție impuse de PPA

Autor: meatmilk  /   luni, 4 februarie 2019

(Comunicat ANSVSA) În marja întâlnirii șefilor serviciilor veterinare (Chief Veterinary Officers – CVO) din Uniunea Europeană (UE), care s-a desfășurat la Bruxelles în perioada 29 – 30 ianuarie, dr. Geronimo Brănescu, președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), împreună cu o...

Solina: Compania nu renunță la operațiunile din România

Autor: meatmilk  /   duminică, 3 februarie 2019

(Comunicat) ”În dimineaţa zilei de 2 Februarie 2019, în jurul orei 6:00, un incendiu devastator a izbucnit la fabrica Solina România, din Alba Iulia.   În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore.   În momentul izbucnirii incendiului, nici un angajat nu se afla în interiorul fabricii, si din fericire nu au...

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a publicat...