Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Afacere

Lindstrom, în avangarda combaterii alergenilor

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 25 aprilie 2018

Ați intrat într-un magazin și ați stat mai mult de o oră, dar nici măcar nu ați trecut de primul culoar? În timp ce restul cumpărătorilor consideră că sunteți prea preocupat de sănătate, examinând...

TEHNOLOGII DE PROCESARE

Utilizarea subproduselor de carne

Utilizarea subproduselor de carne

Autor: Cristina Gavrilut  /  miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de...

MANAGEMENT

Managementul unei crize de presă

Managementul unei crize de presă

Autor: Ilie Stoian  /  miercuri, 10 ianuarie 2018

Nicio companie nu este imună la atacurile reputaționale transmise prin presă sau prin...

DEPOZITARE LOGISTICA

ADITIVI MATERII PRIME

DuPont a lansat două noi culturi pentru brânzeturi

Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 aprilie 2018

DuPont Nutrition & Health Introduce culturile de brânzeturi CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX   (Comunicat) DuPont Nutrition & Health a lansat cele mai noi inovații din gama de ingrediente DuPont ™ Danisco®: CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX. Dezvoltate pentru a rezolva problemele legate de productivitate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent Trends in...

Coloranți naturali cu aplicații în iaurturi

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 februarie 2018

Culoarea alimentelor devine o parte semnificativă a produselor alimentare, nu numai pentru aspectul pe care îl dă produsului, ci și pentru acceptabilitatea sa de către consumatori. Cum, fiecare tehnolog se gândește la noi produse, în ediția de față vă propunem ca temă un colorant funcțional natural, obținut din orezul negru, colorant care dă...