Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Aditivi materii prime

Proteinele din zer și stabilizarea termică a ingredientelor

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 15 februarie 2017

Ca parte a unei tendințe de creștere interesului concumatorilor pentru sănătate și wellness, producătorii de produse alimentare și, în special, producătorii de lactate, sunt interesați de creșterea...

Etichete:  , ,

Enzime proteolitice și elastaze utilizate în fabricarea produselor din carne

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 1 februarie 2017

Modificarea permanentă a cererilor consumatorilor de produse din carne, precum și creșterea concurenței la nivel global, provoacă un stimulent fără precedent în rândul furnizorilor de ingrediente destinate...

DuPont investește 60 mil. de dolari în extinderea producției din Europa

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 12 ianuarie 2017

DuPont Nutrition & Health anunață un plan de investiții de 60 de milioane de dolari în extinderea capacităților de producție din Europa, prin mutarea unor instalații din Statele Unite. Noile capacități...

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 octombrie (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Conform ultimului raport emis de INSSE, in luna octombrie 2016, laptele de vacă colectat de unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna octombrie 2015 cu 1,1%.   În luna octombrie 2016, laptele de...

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de carne și sacrificările la 31 octombrie (Infografic)

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Conform INSSE, în  luna  octombrie  2016  faţă  de  aceeaşi  lună  a  anului  2015,  numărul  bovinelor  sacrificate  în  abatoare  a crescut cu 19,0%.    În  luna  octombrie ...

Etichete:  , ,

Chr. Hansen achiziționează cea mai documentată tulpină probiotică din lume: LGG®

Autor: meatmilk  /   luni, 28 noiembrie 2016

Pentru a-și consolida poziția de lider în domeniul probioticelor, Chr. Hansen a achiziționat tulpina probiotică LGG® de la compania finlandeză Valio OY.   Cererea pentru soluțiile naturale care...

Etichete:  , ,

Binomul Ion Moș-Emerson, nelipsit de la Indagra Food

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 noiembrie 2016

Nici la această ediție a târgului Indagra Food, binomul Ion-Moș-Emerson, controlat de familia Cărăgui, nu a lipsit, ocupând tradiționalul spațiu central din pavilionul central, rezervat...

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 august (Infografic)

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 7 octombrie 2016

Potrivit INSSE, în luna august 2016 faţă de aceeaşi lună a anului trecut, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 28,6%.   În luna august 2016 faţă de luna iulie 2016, numărul...

Etichete:  , ,

Sorin Minea: Cine va cumpăra porci vii din România?

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 29 septembrie 2016

(Agerpres) Referindu-se la ridicarea interdicției de export a porcilor vii, pentru România, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Industria Alimentară - Romalimenta, Sorin Minea, a punctat că, la ora actuală,...

Etichete:  , ,

Extracte cu efect antioxidant utilizate în fabricarea produselor din carne

Autor: Cristina Gavrilut  /   marți, 27 septembrie 2016

Antioxidanții sunt folosiți pentru a minimiza oxidarea lipidelor, având efect de neutralizatori ai metalelor și de captare de radicali liberi ai oxigenului, care pot încetini oxidarea lipidelor. După cum se știe,...

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 mai (Infografic)

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 11 iulie 2016

Potrivit ultimului raport al INSSE, în luna mai 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a scăzut de aproape 5 ori față  de luna precedentă.   În luna mai 2016 față de luna aprilie 2016...

Etichete:  , , ,

INSSE: Producția de carne și sacrificările, la 31 martie (Infografic)

Autor: Meat MIlk  /   joi, 19 mai 2016

Potrivit ultimului comunicat emis de INSSE, în luna martie 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a crescut de aproape 6 ori față  de luna precedentă.   În luna martie 2016 față de luna...

Participand la IFFA, compania Ion Mos doreste demararea exporturilor in America de Sud

Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 7 mai 2016

Cu o crestere a volumului de afaceri, in 2015, de cca 4 %, cu un Volum al exporturilor de peste 30 % si cu o cifra de afaceri cumulata 8cu Emerson Techik), de 30 de milioane de euro, compania Ion Mos expune la standul...

Cu peste 50 % Export, Marchand face performanta la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 7 mai 2016

Dupa ce a terminat anul 2015 cu un Volum al afacerilor in crestere, compania Marchand, producatoare de Membrane naturale pentru fabricarea produselor din Carne, isi expune oferta la IFFA 2016, eveniment expozitional...

Prezenta la IFFA, Rollit vizeaza pietele din Polonia si Rusia

Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 7 mai 2016

Rollit revine la IFFA-Frankfurt, targul care reuneste specialisti din Industria mondiala a tehnologiilor destinate procesarii carnii, dupa ce a absentat la editia trecuta, increzatoare ca isi poate extinde...

Etichete:  , ,

Alginați utilizați în preparatele din carne

Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 22 aprilie 2016

Alginații utilizați în industria alimentară fac parte din categoria stabilizatorilor, adică, a substanțelor care au drept rol păstrarea alimentelor în starea lor inițială, îndeplinind totodată și rolul de...