Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Aditivi materii prime

Solina Group a finalizat preluarea firmei Supremia Grup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 iunie 2017

(Comunicat) Solina Group anunță finalizarea achiziției companiei Supremia Grup din România. Supremia Grup are sediul general în Alba Iulia (România) și filiale în Danemarca (Tamaco) și în Republica Moldova....

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de lapte și lactate în aprilie 2017 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 iunie 2017

(Comunicat) Potrivit INSSE, în luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna aprilie 2016 cu 0,3%.   În luna aprilie 2017, cantitatea de...

Etichete:  , ,

Beneo Morris Plains: În lactate, consumatorii vor îndulcitori naturali

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 14 iunie 2017

Un studiu efectuat de Beneo Morris Plains, și publicat la începutul acestui an de Food Business, indică faptul că, în Uniunea Europeană, consumatorii cer producătorilor de lactate să folosească îndulcitori...

Etichete:  , ,

Percepția consumatorilor asupra ingredientelor din produsele ”clean label”

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 31 mai 2017

Cererea de produse din carne din categoria ”clean label” nu prezintă niciun semn de atenuare, consumatorii de azi fiind mai preocupați de alimentele pe care le mâncă, decât înainte. Potrivit unei cercetări de...

Supremia Grup va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 aprilie 2017

Supremia Grup, liderul pieței românești de ingrediente și condimente pentru Industria alimentară, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va avea loc în zilele de 25, 26...

INSSE: Colactarea internă a laptelui a scăzut, importul a crescut cu 9.8 %

Autor: meatmilk  /   luni, 10 aprilie 2017

Potrivit INSSE, in  luna  februarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna februarie 2016 cu 0,7%.    În  luna ...

Etichete:  , ,

Solina Group a ajuns la un acord în privința achiziției companiei SupremiaGrup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 aprilie 2017

(Comunicat) Solina, companie de top în producția de ingrediente pentru industria alimentară în Europa,  anunţă că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea companiei Supremia Grup, de la Levente Hugo Bara,...

Etichete:  , ,

Chr. Hansen este Partener al Expo Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura...

INSSE: Producția de lapte și lactate în ianuarie 2017 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   vineri, 10 martie 2017

Conform ultimului raport al INSSE, in  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna ianuarie 2016 cu 1,3%   În  luna ...

Etichete:  , ,

INSSE: Importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22 %

Autor: meatmilk  /   marți, 7 martie 2017

Potrivit ultimului raport emis de INSSE, importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22% în primele 11 luni ale anului 2016 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce exporturile au scăzut cu...

Intoleranța la lactoză, preocupare pentru consumatorii interesați de alimentația sănătoasă

Autor: meatmilk  /   luni, 27 februarie 2017

“Compania noastră lucrează intens pentru ca produsele noastre să ofere valoare maximă atât producătorilor din industria alimentară, cât și consumatorilor”, a declarat Monika Milej, Marketing Manger CEE în...

Etichete:  , ,

Proteinele din zer și stabilizarea termică a ingredientelor

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 15 februarie 2017

Ca parte a unei tendințe de creștere interesului concumatorilor pentru sănătate și wellness, producătorii de produse alimentare și, în special, producătorii de lactate, sunt interesați de creșterea...

Etichete:  , ,

Enzime proteolitice și elastaze utilizate în fabricarea produselor din carne

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 1 februarie 2017

Modificarea permanentă a cererilor consumatorilor de produse din carne, precum și creșterea concurenței la nivel global, provoacă un stimulent fără precedent în rândul furnizorilor de ingrediente destinate...

DuPont investește 60 mil. de dolari în extinderea producției din Europa

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 12 ianuarie 2017

DuPont Nutrition & Health anunață un plan de investiții de 60 de milioane de dolari în extinderea capacităților de producție din Europa, prin mutarea unor instalații din Statele Unite. Noile capacități...

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 octombrie (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Conform ultimului raport emis de INSSE, in luna octombrie 2016, laptele de vacă colectat de unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna octombrie 2015 cu 1,1%.   În luna octombrie 2016, laptele de...

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de carne și sacrificările la 31 octombrie (Infografic)

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Conform INSSE, în  luna  octombrie  2016  faţă  de  aceeaşi  lună  a  anului  2015,  numărul  bovinelor  sacrificate  în  abatoare  a crescut cu 19,0%.    În  luna  octombrie ...

Etichete:  , ,