Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Aditivi materii prime

DuPont a lansat două noi culturi pentru brânzeturi

Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 aprilie 2018

DuPont Nutrition & Health Introduce culturile de brânzeturi CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX   (Comunicat) DuPont Nutrition & Health a lansat cele mai noi inovații din gama de...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și...

Coloranți naturali cu aplicații în iaurturi

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 februarie 2018

Culoarea alimentelor devine o parte semnificativă a produselor alimentare, nu numai pentru aspectul pe care îl dă produsului, ci și pentru acceptabilitatea sa de către consumatori. Cum, fiecare tehnolog se...

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile

Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai...

Etichete:  , , , ,

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)

Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a...

Probiotic pentru controlul bolilor cardiovasculare

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Boala cardiovasculară este considerată principala cauză globală a morbidității și mortalității de către lume OMS. În lume, unul din trei decese survine ca urmare a BCV, iar jumătate din acestea, din cauza...

ICL Food își prezintă noutățile la FIE-Salonul Ingredientelor de la Frankfurt

Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 noiembrie 2017

(Comunicat) Consumatorii de azi doresc cu certitudine totul: textura, stabilitatea, conținutul ridicat de proteine, sodiul redus; comoditate, opțiuni diverse. Evoluția continuă a tendințelor pieței este...

Etichete:  , , ,

Chr. Hansen adaugă în portofoliu noi culturi din gama FreshQ

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 noiembrie 2017

Pornind de la constatarea că tot mai mulți consumatori doresc o perioadă de depozitare mai mare a produselor lactate, compania globală de biostiințe Chr. Hansen a dezvoltat o nouă serie de culturi FreshQ, după ce...

Etichete:  , ,

Proteine funcționale de origine animală pentru produsele din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 5 octombrie 2017

Produsele din carne de pasăre pot fi preparate într-o mare varietate. Caracteristicile de calitate ale cărnii brute, în principal reprezentate de compoziția chimică și proprietățile funcționale, joacă un...

TRUMF International sărbătorește 25 de ani de activitate

Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 septembrie 2017

(Comunicat) De 25 de ani, TRUMF International s.r.o. a furnizat pe piață condimente și amestecuri de condimente destinate în scopuri profesionale. Vă vom dezvălui povestea de succes a companiei TRUMF International...

Etichete:  , ,

EDA: În sfârșit, calitatea proteinelor este recunoscută de un Regulament European

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 13 septembrie 2017

Sectorul produselor lactate din UE, reprezentat de EDA (Asociația europeană a produselor lactate), și susținut de EWPA (Asociația Europeană a Procesatorilor de Zer), este de acord cu noile norme privind alimentele...

Etichete:  , ,

Delikat a dat publicității rezultatele Studiului Național al Meselor în Familie

Autor: meatmilk  /   joi, 7 septembrie 2017

(Comunicat) Masa in familie contribuie la consolidarea familiei, oferind un mediu in care membrii se simt protejati si mult mai deschisi spre comunicare. Conform unui studiu desfasurat la nivel national de brandul...

Etichete:  , ,

Sorin Minea: Prețul carcaselor de porc s-a scumpit cu 35 % în ultimul an

Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Sorin Minea, proprietar al firmelor Angst și Salsi, cu activităţi în producţia de mezeluri, lactate şi ready-meal, care au generat un volul al afacerilor de 30 de milioane de euro în 2016, a declarat recent că...

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 mai (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   marți, 11 iulie 2017

Conform INSSE, în luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna mai 2016 cu 5,7%.   În luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de...

Etichete:  , ,

Proteine vegetale pentru produse din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 29 iunie 2017

În ultimele decenii, producția și consumul de carne de pasăre au crescut rapid, datorită cererii dar și a aromelor delicate și a texturii moi, permițând producătorilor să imprime profilurile de arome dorite...

Solina Group a finalizat preluarea firmei Supremia Grup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 iunie 2017

(Comunicat) Solina Group anunță finalizarea achiziției companiei Supremia Grup din România. Supremia Grup are sediul general în Alba Iulia (România) și filiale în Danemarca (Tamaco) și în Republica Moldova....

Etichete:  , ,