Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Aditivi materii prime

Proteine funcționale de origine animală pentru produsele din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 5 octombrie 2017

Produsele din carne de pasăre pot fi preparate într-o mare varietate. Caracteristicile de calitate ale cărnii brute, în principal reprezentate de compoziția chimică și proprietățile funcționale, joacă un...

TRUMF International sărbătorește 25 de ani de activitate

Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 septembrie 2017

(Comunicat) De 25 de ani, TRUMF International s.r.o. a furnizat pe piață condimente și amestecuri de condimente destinate în scopuri profesionale. Vă vom dezvălui povestea de succes a companiei TRUMF International...

Etichete:  , ,

EDA: În sfârșit, calitatea proteinelor este recunoscută de un Regulament European

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 13 septembrie 2017

Sectorul produselor lactate din UE, reprezentat de EDA (Asociația europeană a produselor lactate), și susținut de EWPA (Asociația Europeană a Procesatorilor de Zer), este de acord cu noile norme privind alimentele...

Etichete:  , ,

Delikat a dat publicității rezultatele Studiului Național al Meselor în Familie

Autor: meatmilk  /   joi, 7 septembrie 2017

(Comunicat) Masa in familie contribuie la consolidarea familiei, oferind un mediu in care membrii se simt protejati si mult mai deschisi spre comunicare. Conform unui studiu desfasurat la nivel national de brandul...

Etichete:  , ,

Sorin Minea: Prețul carcaselor de porc s-a scumpit cu 35 % în ultimul an

Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Sorin Minea, proprietar al firmelor Angst și Salsi, cu activităţi în producţia de mezeluri, lactate şi ready-meal, care au generat un volul al afacerilor de 30 de milioane de euro în 2016, a declarat recent că...

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 mai (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   marți, 11 iulie 2017

Conform INSSE, în luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna mai 2016 cu 5,7%.   În luna mai 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de...

Etichete:  , ,

Proteine vegetale pentru produse din carne de pasăre

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 29 iunie 2017

În ultimele decenii, producția și consumul de carne de pasăre au crescut rapid, datorită cererii dar și a aromelor delicate și a texturii moi, permițând producătorilor să imprime profilurile de arome dorite...

Solina Group a finalizat preluarea firmei Supremia Grup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 iunie 2017

(Comunicat) Solina Group anunță finalizarea achiziției companiei Supremia Grup din România. Supremia Grup are sediul general în Alba Iulia (România) și filiale în Danemarca (Tamaco) și în Republica Moldova....

Etichete:  , ,

INSSE: Producția de lapte și lactate în aprilie 2017 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 iunie 2017

(Comunicat) Potrivit INSSE, în luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna aprilie 2016 cu 0,3%.   În luna aprilie 2017, cantitatea de...

Etichete:  , ,

Beneo Morris Plains: În lactate, consumatorii vor îndulcitori naturali

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 14 iunie 2017

Un studiu efectuat de Beneo Morris Plains, și publicat la începutul acestui an de Food Business, indică faptul că, în Uniunea Europeană, consumatorii cer producătorilor de lactate să folosească îndulcitori...

Etichete:  , ,

Percepția consumatorilor asupra ingredientelor din produsele ”clean label”

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 31 mai 2017

Cererea de produse din carne din categoria ”clean label” nu prezintă niciun semn de atenuare, consumatorii de azi fiind mai preocupați de alimentele pe care le mâncă, decât înainte. Potrivit unei cercetări de...

Supremia Grup va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 aprilie 2017

Supremia Grup, liderul pieței românești de ingrediente și condimente pentru Industria alimentară, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va avea loc în zilele de 25, 26...

INSSE: Colactarea internă a laptelui a scăzut, importul a crescut cu 9.8 %

Autor: meatmilk  /   luni, 10 aprilie 2017

Potrivit INSSE, in  luna  februarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna februarie 2016 cu 0,7%.    În  luna ...

Etichete:  , ,

Solina Group a ajuns la un acord în privința achiziției companiei SupremiaGrup

Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 aprilie 2017

(Comunicat) Solina, companie de top în producția de ingrediente pentru industria alimentară în Europa,  anunţă că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea companiei Supremia Grup, de la Levente Hugo Bara,...

Etichete:  , ,

Chr. Hansen este Partener al Expo Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura...

INSSE: Producția de lapte și lactate în ianuarie 2017 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   vineri, 10 martie 2017

Conform ultimului raport al INSSE, in  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna ianuarie 2016 cu 1,3%   În  luna ...

Etichete:  , ,