Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Externe

Irlandezii au pus la punct tehnologia 3D de fabricare a brânzeturilor topite

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 23 martie 2017

Potrivit DairyReporter, un studiu condus de cercetatorii de la Scoala de Produse Alimentare si Stiinte Nutritionale a Universitatii College Cork din Irlanda, a realizat o tehnologie care foloseste imprimante 3D pentru a...

LEGISLATIE CE/UE

ANALIZA

Lumea nu e ambalată-n roz!

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 10 martie 2017

Cam toate rapoartele și analizele din ultima perioadă vorbesc despre creșteri, făcând să plutească în aer un optimism demn de finalul unui film în care trenul plin cu pasageri se prăbușește în prăpastie. Mai abitir, optimismul urlă în românii amăgiți de statistici: consumul crește! Ba, va crește și mai mult, grație majorărilor...

Raport USDA: Evoluția afacerilor cu lapte și carne din România

Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 1 februarie 2017

La fel ca la începutul anului trecut, și de această dată trecem în revistă Rapoartele Departamentului pentru Agricultură al guvernului Statelor Unite ale Americii, USDA, referitoare la industriile de lapte și carne ale României. Analizele care citează surse Eurostat, MADR și INSSE, reflectă cu acuratețe evoluția sectoarelor vizate, ele fiind...

MMO: Incertitudine accentuată pe piața mondială a lactatelor

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 februarie 2017

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a XIX reuniune a Consiliului Economic al Observatorului Laptelui (MMO), cu participarea experților din diferite etape ale lanțului de aprovizionare cu lapte: CEJA, COPA-COGECA, ECVC, EMB (European Milk Board), EDA, Eucolait și EuroCommerce. Cu această ocazie, DG AGRI a prezentat situația la zi a pieței europene...