Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Depozitare Logistica

Inspecţia spaţiilor de depozitare a produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 7 februarie 2014

Acţiunile de control al spaţiilor destinate depozitării produselor din carne se derulează în vederea identificării eventualelor riscuri privind activitatea din depozite, cu impact asupra siguranţei alimentare şi...

Termodinamica în sectorul de carne

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 octombrie 2013

Conceptul de temperatură ne duce cu gândul la experienţele fiziologice resimţite la apropierea sau la atingerea unui obiect. Este neîndoielnic că, după cea vizuală, senzaţia provocată de obiectele fierbinţi...

Depozitarea conservelor de carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 28 august 2013

Ambalajul, ca însoţitor al mărfii pe tot circuitul producător-consumator, trebuie să îndeplinească o multitudine de cerinţe, grupate în funcţii principale, printre care conservarea şi depozitarea produselor...

Etichete:  , , ,

Procedura de informare privind transportul porcilor

Autor: Meat MIlk  /   luni, 26 august 2013

Bunăstarea animalelor se impune a fi aplicată la orice nivel reglementat, fără să reprezinte un aspect izolat; ea trebuie privită ca o parte dintr-un ansamblu de activităţi conexe. În speţă, aplicarea celor...

Etichete:  , ,

Spaţii frigorifice pentru înmagazinarea suspendată a cărnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 17 aprilie 2013

Modul de aşezare a cărnii refrigerate sau congelate, în camere frigorifice şi în mijloace de transport frigorifere, trebuie să asigure condiţii conforme de conservare, de bună circulaţie a aerului printre...

Paleţii, în depozite şi sisteme de transport

Autor: Meat MIlk  /   joi, 28 februarie 2013

Trecerea produselor alimentare prin canalele logistice impune siguranţă, pe timpul depozitării şi transportului. Staţionarea pentru mult timp a cărnii şi produselor din carne, în mijloacele de transport, este de...

Lantul frigorific, intrerupt in magazin

Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 ianuarie 2013

Reteaua etapelor tehnologice utilizatoare de temperaturi scazute, in vederea conservarii carnii si produselor din carne, cunoscuta sub denumirea de lant frigorific, simbolizeaza legatura impusa intre verigile...

Etichete: 

Marco & alex-sfatul specialistilor in tehnologia frigului

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Specialistii din grupul de firme MARCO & ALEX, grup specializat in instalatii frigorifice industriale si comerciale, va prezinta cateva detalii cu privire la realizarea unui depozit frigorific, a unei fabrici de...

Etichete: 

Depozitarea congelata a preparatelor din carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Cu toate ca se limiteaza la o istorie ce depaseste cu putin 50 de ani, industria congelarii alimentelor si tehnologiilor depozitarii acestora se bucura de progrese spectaculoase. Limitata, indeosebi la preparate din...

Etichete: 

Expunerea pestelui in magazine

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Etalarea marfurilor alimentare constituie un ansamblu de procedee si reguli de prezentare a acestora, fiind o activitate de baza a tehnologiei comerciale alimentare. Scopul etalarii marfurilor alimentare este acela de...

Etichete: 

Stocarea privata a carnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Odata cu deschiderea granitelor, Romania reintra pe piata europeana a carnii de porc. De aici, vor deriva si jocuri ale preturilor, strategii de export etc., in functie de situatia de pe piata comunitara. Daca...

Etichete: 

Depozit frigorific de 5 stele: Duke Logistics

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Group Millenium 2000 s-a infiintat in anul 1999, cu obiectul de activitate servicii hoteliere, avand in proprietate hotelul Duke, din Piata Romana, Bucuresti. Dorind dezvoltarea si completarea activitatii, compania a...

Etichete: 

MARCO & ALEX: Instalatii frigorifice profesionale

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

PROFILUL COMPANIEI Fondata in 1993, compania Marco & Alex beneficiaza de 17 ani de experienta pe piata frigului comercial si industrial din România, in diverse tipuri de proiecte speciale precum: -...

Etichete: 

FOODLINE – Cu gândul la naturã

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Pentru industria alimentarã capacitatea de a furniza produse de calitate ridicatã, care îºi pãstreazã caracteristicile în timp, în zone geografice îndepãrtate ºi într-o...

Etichete: 

Depozitele frigorifice, mai accesibile cu ajutorul perdelelor de aer Biddle

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Supermarketul german REWE alege perdelele de aer Biddle Pentru a livra produse alimentare în stare proaspãtã ºi la timp, este important ca distribuitorii sã le stocheze cât mai puþin...

Etichete: 

HORECO Impex 15 ani de experienta in domeniul instalatiilor frigorifice

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

HORECO Impex, din Costesti, judetul Buzau, a implinit, in 2010, 15 ani de existenta, fiind una dintre cele mai importante companii din tara in domeniul instalatiilor frigorifice. Managerul companiei cu capital privat...

Etichete: