Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Depozitare Logistica

Internațional Lazăr Company va înființa 3.000 de noi locuri de muncă

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 aprilie 2015

Internaţional Lazăr Com­pany, ultimul mare transportator rutier din România controlat de un român, a anunțat recent că are în plan crearea a 3.000 de noi locuri de muncă, continuându-și astfel, programul de...

Depozitarea batoanelor de salam după afumare

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Factorii de prelucrare şi depozitare pot favoriza contaminarea suplimentară a alimentelor sau pot inhiba/distruge parţial sau integral populaţia microbiană prezentă în preparatele din carne. Uneori, însă, modul...

Gestionarea transportului pe lanţul de distribuţie

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 18 iunie 2014

Lanţul de distribuţie are numeroase şi distincte trăsături, un flux tipic al informaţiei, ordine sau semnale de cerere, comenzi pentru producători, distribuitori şi vânzătorii de produse finite. Pentru...

Transportul uzinal al cărnii

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 8 februarie 2014

Autor: Gabriel Nițulescu Multe din pierderile calitative ireversibile ale cărnii rezultă tocmai din lipsa condiţiilor de igienă de la momentul abatorizării, prelucrării, ambalării ori depozitării cărnii,...

Inspecţia spaţiilor de depozitare a produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 7 februarie 2014

Acţiunile de control al spaţiilor destinate depozitării produselor din carne se derulează în vederea identificării eventualelor riscuri privind activitatea din depozite, cu impact asupra siguranţei alimentare şi...

Termodinamica în sectorul de carne

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 octombrie 2013

Conceptul de temperatură ne duce cu gândul la experienţele fiziologice resimţite la apropierea sau la atingerea unui obiect. Este neîndoielnic că, după cea vizuală, senzaţia provocată de obiectele fierbinţi...

Depozitarea conservelor de carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 28 august 2013

Ambalajul, ca însoţitor al mărfii pe tot circuitul producător-consumator, trebuie să îndeplinească o multitudine de cerinţe, grupate în funcţii principale, printre care conservarea şi depozitarea produselor...

Etichete:  , , ,

Procedura de informare privind transportul porcilor

Autor: Meat MIlk  /   luni, 26 august 2013

Bunăstarea animalelor se impune a fi aplicată la orice nivel reglementat, fără să reprezinte un aspect izolat; ea trebuie privită ca o parte dintr-un ansamblu de activităţi conexe. În speţă, aplicarea celor...

Etichete:  , ,

Spaţii frigorifice pentru înmagazinarea suspendată a cărnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 17 aprilie 2013

Modul de aşezare a cărnii refrigerate sau congelate, în camere frigorifice şi în mijloace de transport frigorifere, trebuie să asigure condiţii conforme de conservare, de bună circulaţie a aerului printre...

Paleţii, în depozite şi sisteme de transport

Autor: Meat MIlk  /   joi, 28 februarie 2013

Trecerea produselor alimentare prin canalele logistice impune siguranţă, pe timpul depozitării şi transportului. Staţionarea pentru mult timp a cărnii şi produselor din carne, în mijloacele de transport, este de...

Lantul frigorific, intrerupt in magazin

Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 ianuarie 2013

Reteaua etapelor tehnologice utilizatoare de temperaturi scazute, in vederea conservarii carnii si produselor din carne, cunoscuta sub denumirea de lant frigorific, simbolizeaza legatura impusa intre verigile...

Etichete: 

Marco & alex-sfatul specialistilor in tehnologia frigului

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Specialistii din grupul de firme MARCO & ALEX, grup specializat in instalatii frigorifice industriale si comerciale, va prezinta cateva detalii cu privire la realizarea unui depozit frigorific, a unei fabrici de...

Etichete: 

Depozitarea congelata a preparatelor din carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Cu toate ca se limiteaza la o istorie ce depaseste cu putin 50 de ani, industria congelarii alimentelor si tehnologiilor depozitarii acestora se bucura de progrese spectaculoase. Limitata, indeosebi la preparate din...

Etichete: 

Expunerea pestelui in magazine

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Etalarea marfurilor alimentare constituie un ansamblu de procedee si reguli de prezentare a acestora, fiind o activitate de baza a tehnologiei comerciale alimentare. Scopul etalarii marfurilor alimentare este acela de...

Etichete: 

Stocarea privata a carnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Odata cu deschiderea granitelor, Romania reintra pe piata europeana a carnii de porc. De aici, vor deriva si jocuri ale preturilor, strategii de export etc., in functie de situatia de pe piata comunitara. Daca...

Etichete: 

Depozit frigorific de 5 stele: Duke Logistics

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Group Millenium 2000 s-a infiintat in anul 1999, cu obiectul de activitate servicii hoteliere, avand in proprietate hotelul Duke, din Piata Romana, Bucuresti. Dorind dezvoltarea si completarea activitatii, compania a...

Etichete: