Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Igiena si siguranta alimentului

Industria Carnii si conformitatea pentru protectia mediului

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Directiva europeana 91/271/CEE, privind epurarea apelor orasenesti si a celor provenite cu precadere din activitati sustinute de industria alimentara, are ca obiectiv protectia mediului de efectele negative ale...

Etichete: 

Lampile UV si siguranta personalului uman, in conditii de imbolnaviri in masa sau boli cu transmitere aeriana

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Virusi gripali sau alte boli cu transmitere aeriana, care pun in pericol personalul uman angajat in cadrul companiei dumneavoastra, pot genera usor imbolnaviri in masa si epidemii greu de controlat, ce afecteaza in mod...

Etichete: 

Iduna: Calitatea este stilul nostru de viata

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Din 2005 - Iduna Danemarka- este prezenta si pe piata din Romania.IDUNA este cunoscuta pe plan mondial ca un producator avand o foarte inalta responsabilitate ambientala. Tinta noastra este de a oferi solutiile optime....

Etichete: 

Cererea de biocide, in crestere

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Definitia impusa de Institutul de Sanatate Publica Bucuresti arata ca biocidele sunt substante active sau preparate, conditionate in forma in care ajung la utilizator si au ca principal scop sa distruga, sa impiedice si...

Etichete: 

VEOLIA – Solutii pentru tratarea apei in industria alimentara

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Veolia Water Solutions & Technologies (VWS) este lider mondial in tratarea apelor, specializat in livrarea de uzine de apa la cheie (epurare si potabilizare) si solutii tehnologice pentru aplicatii industriale si...

Etichete: 

Simtex – OC: Certificarea HACCP pentru o unitate de procesare carne costa cca. 1.000 de euro

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Hotararea de Guvern 924/2005 a adus obligativitatea insusirii normelor Hazard Analysis and Critical Control Points - HACCP (Analiza Pericolelor si Punctelor Critice de Control) pentru toti operatorii din industria...

Etichete: 

Ambalajul si termenul de valabilitate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare dintre noi, fie producator, distribuitor, comerciant sau consumator final de produse din carne, ne dorim sa avem parte de cele mai bune produse, mentinute in cele mai bune conditii de igiena si cu termene de...

Etichete: 

Epurarea apelor reziduale in industria carnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Apa potabila este acea apa care prezinta caracteristici proprii consumului si nu prezinta pericol pentru sanatatea consumatorului. Apa folosita in procesele tehnologice ale industriei alimentare trebuie sa se incadreze...

Etichete: 

O noua atitudine fata de curatenia profesionala

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Firma Art Kraft ofera solutii complete pentru procesatorii din industria carnii, a laptelui, a bauturilor precum si produse destinate igienizarii in fermele de crestere a animalelor. Clientii Art Kraft din cadrul...

Etichete: 

Ambalajul ºi termenul de valabilitate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare dintre noi, fie producãtor, distribuitor, comerciant sau consumator final de produse din carne, ne dorim sã avem parte de cele mai bune produse, menþinute în cele mai bune condiþii de igienã ºi cu termene...

Etichete: 

Certificarea ISO 9001

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Standardul ISO 9001 (International Organization for Standardization) contine cerintele propriu-zise pe care o organizatie trebuie sa le indeplineasca pentru a garanta calitatea sistemului de management al calitatii,...

Etichete: 

BIOCOMP – noi posibilitati pentru dezinfectie si sterilizare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare departament in care se desfasoara activitatile de productie si de ambalare a produselor din carne, si nu numai, contine, inevitabil, bacterii si alti agenti patogeni. Unde se instaleaza acestia? Practic,...

Etichete: 

O noua atitudine fata de curatenia profesionala

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Firma Art Kraft incearca sa ofere cele mai noi solutii in curatenia profesionala, prin game complete de echipamente si detergenti. Provenite din tari ca Spania, Italia si Germania, produsele Art Kraft sunt certificate...

Etichete: 

Certificarea HACCP

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Producerea, ambalarea, transportul, depozitarea si comercializarea produselor alimentare reprezinta operatii cu un grad de risc pentru sanatatea fiecarui consumator. Ca atare, toate organizatiile care activeaza in...

Etichete: 

Biocomp – noi posibilitati pentru dezinfectie si sterilizare

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Ce inseamna si care sunt beneficiile acestei lumini pentru mediul in care ne desfasuram activitatile cotidiene? Radiatia ultravioleta este o componenta invizibila a radiatiei solare situata, ca lungime de unda, intre...

Etichete: 

Igiena la standarde europene in fabricile de carne

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

ARCA MONDO CHIM este o societate cu capital integral romanesc care produce si comercializeaza detergenti ecologici profesionali, avand o gama diversificata de produse. Produsele ARCA LUX, fiind biodegradabile si...

Etichete: