Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produse

De sărbători cumpără inteligent: preparatele și semipreparatele “Fomică?” rapid și ușor de pregătit

Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 decembrie 2019

Interesul în creștere al pieței pentru preparate și semipreparate din carne de pasăre face ca Grupul de firme Safir să ofere consumatorilor și clienților din domeniul HoReCa produse conform dorințelor...

Etichete:  , ,

Hochland și-a lansat oficial Perluțele de brânză

Autor: meatmilk  /   joi, 7 noiembrie 2019

Majoritatea românilor obișnuiesc să ia mici pauze în timpul zilei și aproape toți și le petrec luând o gustare, fie că este vorba despre brânzeturi, fructe sau produse de patiserie.   Aceste...

Etichete: 

Perutnina a lansat în România, POLI, produsele din carne de pui nr. 1 în Europa

Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 noiembrie 2019

Lansat în 1974 în fosta Iugoslavie, POLI este primul produs de tip „Carnati de Bologna” exclusiv din carne de pui creat în Europa. Deși ambalajul și identitatea brandului au fost reînnoite în ultimii ani,...

Etichete:  ,

Tendințele pieței crud-uscatelor, discutate la conferința Salamului de Sibiu IGP

Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, reprezentații companiilor membre în Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS) aniversează Ziua Salamului de Sibiu prin trei evenimente dedicate: Gala Salamului de...

Brunost, brânza cu aromă de auroră boreală

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 18 octombrie 2019

Brunost, adică, pe românește, ”brânză brună”, este un termen norvegian pentru mysost, adică, brânza din zer, o familie de alimente legate de brânză, făcute cu zer, lapte și/sau smântână în tot Nordul...

Etichete: 

”Telemeaua de Sibiu” a primit certificare europeană IGP

Autor: meatmilk  /   joi, 17 octombrie 2019

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene s-a publicat astăzi, 16 octombrie 2019, decizia de înregistrare a denumirii în Registrul denumirilor de origine...

Etichete:  ,

Jambonul de Bosses, un rege în tradiția Văii D’Aosta

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 11 octombrie 2019

Valle D’Aosta este una dintre regiunile italiene care produc cele mai rafinate alimente. Pășunile verzi, bogate în ierburi și mirodenii cu parfum aromat, permit realizarea cărnii și brânzeturilor cu calități...

Etichete:  ,

Cârnații de Pleșcoi devin protejați și recunoscuți la nivel european

Autor: meatmilk  /   joi, 10 octombrie 2019

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Regulamentul de punere în aplicare al Comisiei Europene din data de 27 septembrie 2019, în cadrul...

Etichete: 

Brânza de Sângeorz Băi poate fi etichetată ca „Produs montan”

Autor: meatmilk  /   luni, 23 septembrie 2019

(Comunicat MADR) Cooperativa Agricolă de Gradul I Grupul de Producători Sîngeorz Băi, din județul Bistrița Năsăud, este prima cooperativă din zona montană care a obținut dreptul de utilizare a mențiunii de...

Etichete:  ,

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019

Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august...

Etichete: 

Reîncepe programul Cornul, laptele și fructele

Autor: meatmilk  /   joi, 12 septembrie 2019

(Comunicat C.E.) Programul UE de încurajare a consumului de fructe, legume și lapte în școli  va fi reluat în anul școlar 2019-2020.  Din cele 18 milioane de euro alocate României, 6.86 milioane de euro sunt...

Etichete:  ,

Ultimul răcnet: Carne de la porci hrăniți cu marijuana!

Autor: Nora Marin  /   joi, 29 august 2019

Dacă tot este la modă marijuana, de ce nu ar fi ea folosită și la hrănirea animalelor din fermă?, și-a spus un fermier din Statele Unite, care a inclus această plantă în dieta animalelor sale a căror carne o...

Etichete:  ,

Olympus a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc

Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească.   Parte a grupului Hellenic...

Etichete:  , ,

ANZM a autorizat noi lactate drept ”Produse montane”

Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat MADR) Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) a acordat unui operator economic din județul Harghita, dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan”, pentru un număr...

Etichete:  , ,

„Fomică?” te așteaptă la Open Camp 2019 cu meniuri delicioase și variate din carne de pui

Autor: meatmilk  /   luni, 15 iulie 2019

(Comunicat) „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin sortimenția variată de produse din 100% carne de pui natural condimentată, pregătește pentru toți românii...

Etichete:  , ,

Vizibilitatea în on-line a mărcilor de lactate în luna mai

Autor: meatmilk  /   luni, 15 iulie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna mai...

Etichete:  ,