Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produse

Jambonul de Bosses, un rege în tradiția Văii D’Aosta

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 11 octombrie 2019

Valle D’Aosta este una dintre regiunile italiene care produc cele mai rafinate alimente. Pășunile verzi, bogate în ierburi și mirodenii cu parfum aromat, permit realizarea cărnii și brânzeturilor cu calități...

Etichete:  ,

Cârnații de Pleșcoi devin protejați și recunoscuți la nivel european

Autor: meatmilk  /   joi, 10 octombrie 2019

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Regulamentul de punere în aplicare al Comisiei Europene din data de 27 septembrie 2019, în cadrul...

Etichete: 

Brânza de Sângeorz Băi poate fi etichetată ca „Produs montan”

Autor: meatmilk  /   luni, 23 septembrie 2019

(Comunicat MADR) Cooperativa Agricolă de Gradul I Grupul de Producători Sîngeorz Băi, din județul Bistrița Năsăud, este prima cooperativă din zona montană care a obținut dreptul de utilizare a mențiunii de...

Etichete:  ,

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019

Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august...

Etichete: 

Reîncepe programul Cornul, laptele și fructele

Autor: meatmilk  /   joi, 12 septembrie 2019

(Comunicat C.E.) Programul UE de încurajare a consumului de fructe, legume și lapte în școli  va fi reluat în anul școlar 2019-2020.  Din cele 18 milioane de euro alocate României, 6.86 milioane de euro sunt...

Etichete:  ,

Ultimul răcnet: Carne de la porci hrăniți cu marijuana!

Autor: Nora Marin  /   joi, 29 august 2019

Dacă tot este la modă marijuana, de ce nu ar fi ea folosită și la hrănirea animalelor din fermă?, și-a spus un fermier din Statele Unite, care a inclus această plantă în dieta animalelor sale a căror carne o...

Etichete:  ,

Olympus a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc

Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească.   Parte a grupului Hellenic...

Etichete:  , ,

ANZM a autorizat noi lactate drept ”Produse montane”

Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat MADR) Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) a acordat unui operator economic din județul Harghita, dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan”, pentru un număr...

Etichete:  , ,

„Fomică?” te așteaptă la Open Camp 2019 cu meniuri delicioase și variate din carne de pui

Autor: meatmilk  /   luni, 15 iulie 2019

(Comunicat) „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin sortimenția variată de produse din 100% carne de pui natural condimentată, pregătește pentru toți românii...

Etichete:  , ,

Vizibilitatea în on-line a mărcilor de lactate în luna mai

Autor: meatmilk  /   luni, 15 iulie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna mai...

Etichete:  ,

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna iunie 2019

Autor: meatmilk  /   joi, 11 iulie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna iunie...

Etichete: 

Brânzeturile portugheze, fantezii ale gustului în ritm de fado

Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Nu există nicio limită pentru texturile și aromele brânzeturilor portugheze, deoarece țara produce totul: de la brânzeturi cremoase și ușoare, la cele puternic maturate, cu gust greu și iute. De aceea, în...

Suedezii preferă cârnații Falukorv

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 3 iulie 2019

De această dată, în prezentarea unui produs din carne, ne-am oprit în Scandinavia, mai precis, în Suedia, îmbiați de aromele cârnaților Falukov, produsul național al acestei țări nordice.   Puțină...

Etichete: 

Transparența pe piața cărnii generează încrederea consumatorului în produsele abatorului Safir

Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iunie 2019

(Comunicat) Pentru a avea succes pe piața cărnii, este necesară studierea constantă a profilului consumatorului, pentru a determina care sunt cerințele acestuia și felul în care își schimbă preferințele și...

Etichete:  ,

AFIR: Cașcavalul de Săveni IGP a primit finanțare prin PNDR

Autor: meatmilk  /   vineri, 14 iunie 2019

(Comunicat) Peste 270 de unități de procesare beneficiază de finanțare nerambursabilă prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020.   Valoarea totală a celor 278 de proiecte contractate de...

Etichete:  ,

INSSE: Producția de lapte și lactate în aprilie 2019 (Raport extins)

Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 iunie 2019

(Comunicat) În luna aprilie 2019, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 0,6% faţă de luna martie 2019 și cu...

Etichete:  ,