Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse

Pioneer-rtor iasi primii in tara, primii in calitate, primii in servicii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Deschizatori de drumuri in furnizarea si, mai ales, in imprimarea membranelor artificiale destinate industriei de procesare a carnii, compania Pioneer-RTOR din Iasi a dovedit, inca de la infiintare, ca este unul dintre...

Etichete: 

Ingrediente in industria carnii (iv)

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Continuam trecerea in revista a ingredientelor utilizate in industria carnii, facand, totodata, si scurte referinte la procesele tehnologice utilizate. Astfel, o alta modalitate de a conferi gust si aroma preparatelor...

Etichete: 

Sacrificarea animalelor – intre satar si electronarcoza

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Reconsiderand prin adoptie importanta ce se acorda, la nivel european, respectarii normelor de bunastare a animalelor, procesatorii romani urmaresc legile privind protectia animalelor in timpul sacrificarii prin punerea...

Etichete: 

Tehnologia preparatelor din carne de pasare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Tehnologia de fabricare a preparatelor din carne de pasare nu difera prea mult de celelalte tehnologii ale produselor din carne, in general. Cu toate acestea, industria a introdus din ce in ce mai mult carnea de pasare...

Etichete: 

Cai curtici – 100% natural, 100% calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Nume de referinta in agricultura si industria alimentara din Romania, SA C.A.I. Curtici se mandreste, pe buna dreptate, cu fabrica de prelucrare a carnii de la Macea, acolo unde produsele realizate reprezinta rezultatul...

Etichete: 

Tehnologia preparatelor din carne fierte si afumate

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Preparatele din carne fierte si afumate sub forma de salamuri, carnati sau specialitati, reprezinta o grupa de produse alimentare care ocupa un loc important in dieta omului modern. Ele asigura o parte din necesarul de...

Etichete: 

Etichetarea si trasabilitatea preparatelor din carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Etichetarea si trasabilitatea produselor din carne sunt strict reglementate, in concordanþa cu toate celelalte produse alimentare dar, mai ales, in concordanþa cu normele general aprobate si acceptate in...

Etichete: 

Tehnologia de fabricare a produselor crude-uscate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Preparatele din carne crude-uscate (fermentate) reprezinta o grupa de produse alimentare cu o mare varietate de arome si texturi, fapt pentru care se bucura de un interes sporit din partea consumatorilor care cauta noi...

Etichete: 

Industria alimentara, industria transformarilor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

100 de cutii individuale procesate, 150 de produse sigilate cu banda adeziva sau 25 de tavite formate si umplute, sunt procese din industria alimentara pe care un robot automat le poate realiza intr-un singur minut. Cum...

Etichete: 

Avia, investitie, inovatie, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Avia Agro-Banat, fondata in 1970 si preluata de catre familia Carpanu in 1999, a intrat din 2008 intr-un proces de retehnologizare. Acesta a constat din investitii in halele de crestere ale gainilor outoare, precum si...

Etichete: 

Romsys va implementa o solutie SAP ERP la compania Ion Mos

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Extinderea cotei de piața și consolidarea companiei, mizele cele mari pentru toate societatile din industria carnii, depind acum, intr-o proporție mai importanta ca niciodata, de capacitatea jucatorilor...

Etichete: 

Carmangeria Godac sarbatoreste 20 de ani de activitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

In cei douazeci de ani de activitate, SC Carmangeria Godac SRL s-adovedit unuldintre putinii jucatori performanti de pe piasa carnii si a produselor din carne, in Capitala si zonele limitrofe. Despre succesele si...

Etichete: 

Sorin Minea: SAPARD A DAT, APDRP A LUAT, FIE NUMELE OLAF LÃUDAT!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Scandalul OLAF, care a afectat mai multe firme din industria carnii ce folosisera Programe Sapard, este departe de a se fi sfarsit. Asociatia Romana a Carnii a transmis un comunicat de presa, in care face o...

Etichete: 

2010: un an greu pentru fermieri

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

O analiza a Institutului National de Statistica indica faptul ca, in luna noiembrie 2010, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a crescut la bovine, porcine, ovine si caprine si a...

Etichete: 

ARC: Creºterea TVA a provocat trecerea în economia subteranã a unei ºi mai mari pãrþi din producþie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria româneascã a cãrnii a fost supusã, în ultima perioadã, unor provocãri dificile. Creºterea TVA, scãderea puterii de cumpãrare, lipsa subvenþiilor...

Etichete: 

Trasabilitatea: noua provocare pentru producãtorii autohtoni din industria cãrnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Achiziþionarea unui sistem de gestionare a activitãþilor de producþie este o condiþie esenþialã pentru producãtorii ºi procesatorii români de carne pentru maximizarea...

Etichete: