Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse

Mezeluri termorezistente

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pe fondul cresterii veniturilor populatiei si al accesului tot mai facil la informatii, publicul consumator a devenit mai selectiv, mai pretentios, ridicand nivelul cererii pentru produsele care reflecta un stil mai...

Etichete: 

A fost lansat codul de bune practici in domeniul scanarii-2012

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

In cursul lunii aprilie, la Hotel Radisson din Bucuresti a avut loc lansarea oficiala a Codului de Bune Practici in domeniul Scanarii-2012, eveniment destinat, in principal, companiilor de retail. Protagonistul...

Etichete: 

Genetica si calitatea carnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

De la bun inceput, ar trebui sa lamurim lucrurile si sa definim clar notiunea de calitate a carnii de porc. Asta deoarece multa lume confunda calitatea carnii cu cea a carcasei, adica doua aspecte complet...

Etichete: 

Radu Timis: producatorii din uniunea europeana nu vad cu ochi buni ridicarea industriei de profil din romania

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

  In cursul lunii februarie, presa generalista a pornit un adevarat atac impotriva industriei de procesare a carnii, campanie mediatica menita, chipurile, sa avertizeze consumatorii cu privire la gradul mare de...

Etichete: 

Preparatele din carne si ingredientele mixte garantate

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Prezenta in sute de mii de retete culinare (ne)traditionale, asocierea dintre carne, derivate ale acesteia si legume se regaseste si intr-un numar – deloc neglijabil – de reglementari tehnice, care stabilesc...

Etichete: 

Carnea in vitro si ingineria tisulara

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

O stire publicata anul trecut pe site-ul MeatProcess.com informa ca biotehnologii olandezi continua cercetarile in domeniul carnii in vitro destinata procesarii si consumului uman. Dupa numai cateva luni, adica, la...

Etichete: 

Nordmann, rassmann company-romania, competenta si Incredere

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Infiintata in anul 1912 in Hamburg de Eduard Nordmann si Fritz Rassmann, ca o companie specializata pe comercializarea cauciucului natural, NRC si-a diversificat directiile de afaceri, ajungand in prezent unul dintre...

Etichete: 

Pioneer-rtor iasi primii in tara, primii in calitate, primii in servicii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Deschizatori de drumuri in furnizarea si, mai ales, in imprimarea membranelor artificiale destinate industriei de procesare a carnii, compania Pioneer-RTOR din Iasi a dovedit, inca de la infiintare, ca este unul dintre...

Etichete: 

Ingrediente in industria carnii (iv)

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Continuam trecerea in revista a ingredientelor utilizate in industria carnii, facand, totodata, si scurte referinte la procesele tehnologice utilizate. Astfel, o alta modalitate de a conferi gust si aroma preparatelor...

Etichete: 

Sacrificarea animalelor – intre satar si electronarcoza

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Reconsiderand prin adoptie importanta ce se acorda, la nivel european, respectarii normelor de bunastare a animalelor, procesatorii romani urmaresc legile privind protectia animalelor in timpul sacrificarii prin punerea...

Etichete: 

Tehnologia preparatelor din carne de pasare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Tehnologia de fabricare a preparatelor din carne de pasare nu difera prea mult de celelalte tehnologii ale produselor din carne, in general. Cu toate acestea, industria a introdus din ce in ce mai mult carnea de pasare...

Etichete: 

Cai curtici – 100% natural, 100% calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Nume de referinta in agricultura si industria alimentara din Romania, SA C.A.I. Curtici se mandreste, pe buna dreptate, cu fabrica de prelucrare a carnii de la Macea, acolo unde produsele realizate reprezinta rezultatul...

Etichete: 

Tehnologia preparatelor din carne fierte si afumate

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Preparatele din carne fierte si afumate sub forma de salamuri, carnati sau specialitati, reprezinta o grupa de produse alimentare care ocupa un loc important in dieta omului modern. Ele asigura o parte din necesarul de...

Etichete: 

Etichetarea si trasabilitatea preparatelor din carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Etichetarea si trasabilitatea produselor din carne sunt strict reglementate, in concordanþa cu toate celelalte produse alimentare dar, mai ales, in concordanþa cu normele general aprobate si acceptate in...

Etichete: 

Tehnologia de fabricare a produselor crude-uscate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Preparatele din carne crude-uscate (fermentate) reprezinta o grupa de produse alimentare cu o mare varietate de arome si texturi, fapt pentru care se bucura de un interes sporit din partea consumatorilor care cauta noi...

Etichete: 

Industria alimentara, industria transformarilor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

100 de cutii individuale procesate, 150 de produse sigilate cu banda adeziva sau 25 de tavite formate si umplute, sunt procese din industria alimentara pe care un robot automat le poate realiza intr-un singur minut. Cum...

Etichete: