Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse

Incubatoare automatizate pentru oua

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Pentru un crescator de pasari, nimic nu este mai placut decat sa aiba rezultate bune in procesul de incubare a ouãlor obtinute in curtea sa! Eclozionarea si cresterea puilor pot deveni o ex­pe­rienta deosebita cu...

Etichete: 

Criza loveste in afacerile producatorilor de mezeluri din Romania

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Pentru a face fata recesiunii economice severe, care a lovit toata economia romaneasca, producatorii autohtoni de mezeluri arata o preocupare pentru reducerea costurilor de productie pe unitatea de produs, concomitent...

Etichete: 

Primii cinci jucatori din industria pestelui au avut afaceri de 58,47 milioane de € in 2008

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Daca anul 2009 sta sub auspiciile crizei financiare, ale reducerilor de costuri si ale estimarilor in scadere, anul 2008 a fost unul de crestere pentru jucatorii din piata autohtona a pestelui, arata bilanturile...

Etichete: 

Arterimpex: In 2009-2010, avem in plan extinderea in toata tara

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Procesatorul de carne Arterimpex, prezent pentru moment in sapte judete, respectiv Harghita, Covasna, Neamt, Mures, Sibiu, Cluj si Bacau, are ca principal obiectiv extinderea prezentei la nivel national, in perioada...

Etichete: 

Stanca Tudor, CCC Europ: „Cei care nu au porc de calitate ies din piata”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a impus respectarea unor reguli stricte, mai ales in ceea ce priveste industria alimentara. A fost, de asemenea, necesara crearea unor noi structuri care sa implementeze si sa...

Etichete: 

Obiceiuri de criza – Romanii cumpara mai putine mezeluri dar de mai buna calitate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Dupa ce, in 2008, am consemnat disparitia a peste 200 de producatori de mezeluri si preparate din carne, numarul procesatorilor reducandu-se pana la 500, primul trimestru al acestui an confirma asteptarile jucatorilor...

Etichete: 

Programul Operational pentru Pescuit

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Daca pana in prezent in Romania nu a fost absorbit niciun ban european prin proiectul "Programul operational pentru pescuit", autoritatile au decis ca anul acesta, cand avem la dispozitie fondurile pentru trei ani, sa...

Etichete: 

Criza financiara grabeste maturizarea pietei preparatelor din carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

2009 urmeaza sa fie anul achizitiilor pe piata procesatorilor si producatorilor de mezeluri din România. Din cauza cresterii costurilor cu creditarea, a devalorizarii monedei nationale, a scumpirii materiei prime si a...

Etichete: 

Doripesco: pe o piata puternic concurentiala, consumatorii sunt tot mai exigenti

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Consumul de carne de peste devine o noua moda in conditiile in care oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de alimentatia sanatoasa si de alimentele naturale. Pe piata româneasca, carnea de peste crescut in fermele...

Etichete: 

„Traditie inseamna in primul rand bun-simt”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Este directorul celei mai vechi fabrici de conserve si preparate din carne din Romania. Adrian Gaspar este numele sau, iar afacerea pe care o conduce este lider de piata pe segmentul din care face parte. Aflati in...

Etichete: 

Piata mezelurilor si a preparatelor din carne stagneaza la un miliard de euro

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Anul 2008 a consemnat disparitia a peste 200 de producatori de mezeluri si preparate din carne, din cauza imposibilitatii respectarii standardelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, astfel ca, acum, pe piata...

Etichete: 

Beneficiile consumului de peste

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai preocupati de alimentatie si incep sa numere caloriile din farfurie, pestele a devenit o alternativa usoara si mai ales sanatoasa a consumului de carne rosie. Carnea de...

Etichete: 

Se scumpeste carnea de porc

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Pretul carcasei de porc din Romania s-a dublat in primele sase luni ale anului, ajungand de la 4 - 4,5 lei/kg la 7,5 - 9 lei/kg, in conditiile in care oferta interna nu acopera nici macar 50% din cererile industriei de...

Etichete: