Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse

Avia, investitie, inovatie, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Avia Agro-Banat, fondata in 1970 si preluata de catre familia Carpanu in 1999, a intrat din 2008 intr-un proces de retehnologizare. Acesta a constat din investitii in halele de crestere ale gainilor outoare, precum si...

Etichete: 

Romsys va implementa o solutie SAP ERP la compania Ion Mos

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Extinderea cotei de piața și consolidarea companiei, mizele cele mari pentru toate societatile din industria carnii, depind acum, intr-o proporție mai importanta ca niciodata, de capacitatea jucatorilor...

Etichete: 

Carmangeria Godac sarbatoreste 20 de ani de activitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

In cei douazeci de ani de activitate, SC Carmangeria Godac SRL s-adovedit unuldintre putinii jucatori performanti de pe piasa carnii si a produselor din carne, in Capitala si zonele limitrofe. Despre succesele si...

Etichete: 

Sorin Minea: SAPARD A DAT, APDRP A LUAT, FIE NUMELE OLAF LÃUDAT!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Scandalul OLAF, care a afectat mai multe firme din industria carnii ce folosisera Programe Sapard, este departe de a se fi sfarsit. Asociatia Romana a Carnii a transmis un comunicat de presa, in care face o...

Etichete: 

2010: un an greu pentru fermieri

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

O analiza a Institutului National de Statistica indica faptul ca, in luna noiembrie 2010, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a crescut la bovine, porcine, ovine si caprine si a...

Etichete: 

Trasabilitatea: noua provocare pentru producãtorii autohtoni din industria cãrnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Achiziþionarea unui sistem de gestionare a activitãþilor de producþie este o condiþie esenþialã pentru producãtorii ºi procesatorii români de carne pentru maximizarea...

Etichete: 

ARC: Creºterea TVA a provocat trecerea în economia subteranã a unei ºi mai mari pãrþi din producþie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria româneascã a cãrnii a fost supusã, în ultima perioadã, unor provocãri dificile. Creºterea TVA, scãderea puterii de cumpãrare, lipsa subvenþiilor...

Etichete: 

Cris-Tim a ales utilajele Marel

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In România, asa cum s-a intâmplat in multe state europene, portionarea standardizata devine din ce in ce mai importanta. Standardizarea aduce multe beneficii atât producatorilor, industriei alimentare, cât si...

Etichete: 

Heaven’s Pig isi sporeste afacerile in vreme de criza

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Heaven’s Pig, din judetul Arges, a deschis, la jumatatea lunii august, primul sau magazin de produse din carne, in Pitesti. Compania, parte a Grupului Iragri, este, de asemenea, in curs de finalizare a...

Etichete: 

Cosm-Fan: „Cu fata spre piata, cu sufletul spre traditie”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cosm-Fan, din Sânnicoara, judetul Cluj, este o firma de familie, cu capital integral privat, infiintata in 1994. Familia Moldovan a dezvoltat, prin perseverenta, munca si pasiune, o afacere cu preparate din carne care...

Etichete: 

Banat Bun, puiul gustos din Vest, obtinut in conditii stricte de igiena

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Compania Collini, din Bocsa, judetul Caras Severin, isi desfasoara activitatea in domeniul industrializarii carnii de pasare, avand capacitatea tehnica si profesionala pentru abatorizarea pasarilor, prelucrarea...

Etichete: 

Grigore Horoi, Agricola Bacau: „Ne-am propus sa fim lideri in inovatie.”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Dupa succesul inregistrat cu Puiul Familist, cu patru copane, Agricola Bacau, unul dintre principalii jucatori de pe piata autohtona a carnii de pasare, a lansat Puiul Antistres. Rod al unei cercetari bazate pe...

Etichete: 

Avastar, crestere de 40% a cifrei de afaceri in an de criza

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Compania Avastar a intrat pe piata romaneasca a carnii in anul 1994, din dorinta de a oferi un nou concept despre calitate si prospetime. Cu sediul in Pascani, judetul Iasi, si cu o unitate de abatorizare in Liteni,...

Etichete: 

Gepeto, un vis devenit realitate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

...

Etichete: 

Gheorghe Bedreaga: Munca este cea care te face sa ai rezultate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Gheorghe Bedreaga - Data si locul nasterii: 30.04.1956, Crisan, Jud. Tulcea - Studii: Facultatea de Pescuit si Acvacultura Galati. Piscicultura romaneasca a indurat o perioada lunga de ignorare din partea autoritatilor...

Etichete: 

Campofrio – un pionier pe piata romaneasca de mezeluri

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Compania TABCO-CAMPOFRIO S.A. este parte a Campofrio Food Group, o noua companie creata in urma fuziunii dintre Campofrio Alimentacion Spania si Groupe Smithfield Europa. In mai 1998, Campofrio Alimentacion S.A. Spania...

Etichete: