Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologii de ambalare

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0

Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din...

Etichete:  ,

PCS a organizat simpozionul ”3R-Reduce, Recycle, Reuse”

Autor: meatmilk  /   luni, 15 aprilie 2019

Vineri, 12 aprilie, la Hotel Phoenicia din București, a avut loc simpozionul cu titlul ”3R-Reduce, Recycle, Reuse”, organizat de PCS Profesional Cleaning Services, împreună cu partenerii Sealed Air, reprezentant...

Etichete:  , ,

Mintel: În designul ambalajului alimentar trebuie stăpânită ”Arta esenței”

Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 aprilie 2019

Ambalajele trebuie să atragă consumatorii în decurs de trei secunde, spune directorul global al ambalajelor Mintel. În ultimii cinci ani, ambalajul a devenit un factor din ce în ce mai important de lansare pentru...

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilk  /   joi, 4 aprilie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a...

Etichete:  ,

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate

Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca...

Etichete: 

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019

Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin...

Senzori și indicatori în ambalarea activă a cărnii

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 13 martie 2019

Ambalajele tradiționale sunt în general utilizate pentru a proteja alimentele de factorii de mediu externi și pentru a oferi consumatorilor o utilizare ușoară. Însă, deși ambalajul tradițional este proiectat...

GEA va (re)lansa mașina de ambalare PowerPak PLUS

Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 6 martie 2019

La IFFA 2019, GEA va lansa PowerPak PLUS, aparatul de ambalare termoformare de ultimă generatie pentru carne, dar și pentru paine, biscuiti, baghete, ciabatta, croissante.   Anterior, mașina a fost...

PopPack, noul sistem de sigilare/desigilare a ambalajelor de brânzeturi

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 1 martie 2019

Nevoia de confort este unul dintre cei mai mari factori care au condus la multe inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința...

Etichete:  , ,

Cinci idei pentru un ambalaj isteț

Autor: Nora Marin  /   joi, 31 ianuarie 2019

Astăzi, marketingul se află în mijlocul unei transformări dramatice, caracterizată prin digitizarea mass-media. Digitalizarea include comerțul electronic, publicitatea online, publicitatea mobilă și...

Nanotehnologia și ambalarea inteligentă a cărnii

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

O mai mare constientizare a științei nanotehnologiei, inclusiv înțelegerea și exploatarea materialelor la nivel atomic și molecular, ar putea oferi inovatorilor de produse alimentare și de ambalaje un instrument...

Tetra Pak și Koenig & Bauer vor realiza noi ambalaje inteligente pentru lapte

Autor: Mircea Demeter  /   joi, 17 ianuarie 2019

Tetra Pak anunță colaborarea cu firma germană Koenig & Bauer, pentru a realiza ambalaje ”smart” cu imprimare digitală completă, pentru a satisface cererea de astfel de ambalaje pentru lactate și alte...

La IFFA 2019, tehnologiile de ambalare vor fi sub lumina reflectoarelor

Autor: meatmilk  /   luni, 14 ianuarie 2019

(Comunicat) Ambalajele pentru produsele alimentare, în special produsele perisabile cum ar fi carnea și cârnații, necesită cele mai înalte standarde în ceea ce privește materialele, mașinile și sistemele de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui

Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină....

Etichete:  , ,

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent...

Etichete:  ,

La Indagra 2018, Imark Sistem a expus noul robot colaborativ

Autor: meatmilk  /   luni, 5 noiembrie 2018

Prezentă pe piața de automatizări din România încă din anul 2007, compania Imark Sistem a fost și în acest an una dintre atracțiile tehnologice ale târgului Indagra, acolo unde și-a expus o parte din...

Etichete: