Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de ambalare

Echipamente de ambalare vidată a cărnii și a produselor din carne

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 18 iunie 2015

Ambalarea vidată a cărnii și a produselor din carne este tot mai mult utilizată de procesatori, aceasta mărind termenul de valabilitate a produselor, la raft, precum și realizarea de economii pe fluxul de...

Soluții flexibile pentru ambalarea cărnii tocate

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 27 mai 2015

Combinând necesitățile unuia dintre cei mai mari procesatori de carne din lume, Edeka Südwestfleisch Rheinstetten, și experiența producătorilor de ambalaje de la Sealpac și Handtmann, echipa comună de...

Etichete:  , ,

Etichetarea de origine a produselor din carne, uriașă problemă

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 22 mai 2015

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, câte necazuri sunt abătute pe capul procesatorilor de carne din România, iată, acum a venit și noua reglementare europeană care vorbește despre etichetarea de origine a...

În T1, VPK Packaging a realizat afaceri de 4,8 mil. euro

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 15 mai 2015

Producăorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 4,8 mil. euro, în uşoară...

Ambalajele inteligente ar putea înlocui datele de expirare ale produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   luni, 27 aprilie 2015

Ambalajele inteligente care detectează gazele emise de carnea aflata in stadiul de putrezire ar putea fi disponibile în curând, oferind consumatorilor informații mult mai precise decât datele de expirare,...

Sealpac va expune noi soluții de ambalare la Anuga FoodTec

Autor: Meat MIlk  /   luni, 23 februarie 2015

Tehnologia de traysealing și termoformare a companiei Sealpac va fi prezentată împreună cu o gamă largă de soluții de ambalare și tendințe internaționale în cadrul târgului Anuga FoodTec, care va avea loc...

Sealpac este furnizorul de ambalaje pentru firma elvețiană Micarna

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 18 februarie 2015

Compania Sealpac a dezvăluit un nou proiect cu procesatorul de carne elvețian Micarna, care își propune să țină pasul cu piața de snacking (gustări) și mâncare food-to-go (care poate fi consumată...

Noul sistem de ambalare in vid de la Sealed Air, prezentat la IPPE 2015

Autor: Meat MIlk  /   luni, 16 februarie 2015

Compania Sealed Air a participat ca expozant în cadrul târgului din Atlanta unde a prezentat noul sistem de ambalare in vid Cryovac VS2-24B Dual Vacuum Chamber, informează Globalmeatnews. Reprezentantul...

Etichete:  , , ,

Mașini de termoformare a ambalajelor

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 ianuarie 2015

Oferta de echipamente de termoformare pentru ambalajele destinate cărnii și produselor din carne este deosebit de bogată, concurența furnizorilor de astfel de tehnologii fiind deosebit de acerbă. În această...

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 28 ianuarie 2015

Incepand cu 19 Ianuarie 2015 compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet in Romania. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb si serviciile...

Etichete:  ,

Peliculele comestibile pentru produse din carne

Autor: Maria Turtoi  /   miercuri, 28 ianuarie 2015

Peliculele comestibile au fost folosite de secole, primul exemplu cunoscut fiind acoperirea fructelor cu ceară în China pentru a reduce la minimum pierderile de apă. În ultimele decenii, cerințele tot mai mari ale...

Tendințe și inovații pe piața ambalării cărnii de pasăre

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Creșterea constantă a consumului mondial de carne de pui, din ultima jumătate de secol s-a datorat și faptului că, în această perioadă, spre deosebire de alte mărfuri, prețul cărnii de pui a rămas aproape...

Echipamente de ambalare în atmosferă modificată

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ambalarea în atmosferă modificată prinde tot mai mult teren, mulți dintre procesatorii de carne optând pentru investiția în astfel de sisteme care măresc termenul de valabilitate al produselor. În ediția de...

Ambalarea activă în industria cărnii

Autor: Maria Turtoi  /   luni, 16 iunie 2014

(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi) Alimentele proaspete sunt sisteme biologice active, îndeosebi imediat după recoltare sau sacrificare. Atmosfera din interiorul...

Utilaje de ambalare în sistem MAP

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 16 iunie 2014

Prezența pe rafturile magazinelor cu produse de cea mai bună calitate, care să nu își modifice proprietățile și, mai ales, care să aibă un termen de valabilitate cât mai mare, reprezintă una dintre...

Etichete:  , , ,

Utilaje de paletizare și ambalare a paleților

Autor: Maria Demetriad  /   sâmbătă, 8 februarie 2014

Pentru fabricile de mare capacitate, dar și pentru centrele logistice sau marile lanțuri de retail, productivitatea în zona de paletizare și ambalare a paleților cu produse este determinantă, în rapiditatea...