Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de ambalare

Ambalajele inteligente ar putea înlocui datele de expirare ale produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   luni, 27 aprilie 2015

Ambalajele inteligente care detectează gazele emise de carnea aflata in stadiul de putrezire ar putea fi disponibile în curând, oferind consumatorilor informații mult mai precise decât datele de expirare,...

Sealpac va expune noi soluții de ambalare la Anuga FoodTec

Autor: Meat MIlk  /   luni, 23 februarie 2015

Tehnologia de traysealing și termoformare a companiei Sealpac va fi prezentată împreună cu o gamă largă de soluții de ambalare și tendințe internaționale în cadrul târgului Anuga FoodTec, care va avea loc...

Sealpac este furnizorul de ambalaje pentru firma elvețiană Micarna

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 18 februarie 2015

Compania Sealpac a dezvăluit un nou proiect cu procesatorul de carne elvețian Micarna, care își propune să țină pasul cu piața de snacking (gustări) și mâncare food-to-go (care poate fi consumată...

Noul sistem de ambalare in vid de la Sealed Air, prezentat la IPPE 2015

Autor: Meat MIlk  /   luni, 16 februarie 2015

Compania Sealed Air a participat ca expozant în cadrul târgului din Atlanta unde a prezentat noul sistem de ambalare in vid Cryovac VS2-24B Dual Vacuum Chamber, informează Globalmeatnews. Reprezentantul...

Etichete:  , , ,

Mașini de termoformare a ambalajelor

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 ianuarie 2015

Oferta de echipamente de termoformare pentru ambalajele destinate cărnii și produselor din carne este deosebit de bogată, concurența furnizorilor de astfel de tehnologii fiind deosebit de acerbă. În această...

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 28 ianuarie 2015

Incepand cu 19 Ianuarie 2015 compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet in Romania. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb si serviciile...

Etichete:  ,

Peliculele comestibile pentru produse din carne

Autor: Maria Turtoi  /   miercuri, 28 ianuarie 2015

Peliculele comestibile au fost folosite de secole, primul exemplu cunoscut fiind acoperirea fructelor cu ceară în China pentru a reduce la minimum pierderile de apă. În ultimele decenii, cerințele tot mai mari ale...

Tendințe și inovații pe piața ambalării cărnii de pasăre

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Creșterea constantă a consumului mondial de carne de pui, din ultima jumătate de secol s-a datorat și faptului că, în această perioadă, spre deosebire de alte mărfuri, prețul cărnii de pui a rămas aproape...

Echipamente de ambalare în atmosferă modificată

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ambalarea în atmosferă modificată prinde tot mai mult teren, mulți dintre procesatorii de carne optând pentru investiția în astfel de sisteme care măresc termenul de valabilitate al produselor. În ediția de...

Ambalarea activă în industria cărnii

Autor: Maria Turtoi  /   luni, 16 iunie 2014

(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi) Alimentele proaspete sunt sisteme biologice active, îndeosebi imediat după recoltare sau sacrificare. Atmosfera din interiorul...

Utilaje de ambalare în sistem MAP

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 16 iunie 2014

Prezența pe rafturile magazinelor cu produse de cea mai bună calitate, care să nu își modifice proprietățile și, mai ales, care să aibă un termen de valabilitate cât mai mare, reprezintă una dintre...

Etichete:  , , ,

Utilaje de paletizare și ambalare a paleților

Autor: Maria Demetriad  /   sâmbătă, 8 februarie 2014

Pentru fabricile de mare capacitate, dar și pentru centrele logistice sau marile lanțuri de retail, productivitatea în zona de paletizare și ambalare a paleților cu produse este determinantă, în rapiditatea...

Soluţii şi tendinţe în ambalarea cărnii refrigerate

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 7 februarie 2014

Evoluţia tehnologiei, diversificarea producţiei şi a consumului de carne, implicarea tot mai asiduă în schimbările internaţionale, introducerea pe scară tot mai largă a cuceririlor tehnico-ştiinţifice...

Echipamente de termoformare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

Echipamentele de termoformare destinate ambalării produselor din carne trebuie să respecte condiții stricte, să fie performante dar, în același timp, să fie și economice. În condiții de criză, piața...

Etichete:  ,

Echipamente de injectare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

După cum se ştie, injectarea cărnii este larg utilizată de procesatorii de carne, de această etapă tehnologică depinzând în bună măsură calcularea profitului. În ediţia de faţă, vă propunem câteva...

Adaptarea ambalajelor la cerințele pieței

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 7 octombrie 2013

Datele cumulate din piață au arătat foarte clar procesatorilor de carne că, în mod obligatoriu, trebuie să țină cont de cerințele consumatorilor, inclusiv atunci când este vorba de ambalarea produselor. Despre...