Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de ambalare

Echipamente de termoformare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

Echipamentele de termoformare destinate ambalării produselor din carne trebuie să respecte condiții stricte, să fie performante dar, în același timp, să fie și economice. În condiții de criză, piața...

Etichete:  ,

Echipamente de injectare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

După cum se ştie, injectarea cărnii este larg utilizată de procesatorii de carne, de această etapă tehnologică depinzând în bună măsură calcularea profitului. În ediţia de faţă, vă propunem câteva...

Adaptarea ambalajelor la cerințele pieței

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 7 octombrie 2013

Datele cumulate din piață au arătat foarte clar procesatorilor de carne că, în mod obligatoriu, trebuie să țină cont de cerințele consumatorilor, inclusiv atunci când este vorba de ambalarea produselor. Despre...

Linii de cântărire și preambalare de mare productivitate

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 29 iulie 2013

Deosebit de importante, la finalul fluxului tehnologic, operațiunile de porționare, cântărire și preambalare asigură o ambalare finală eficientă, corectă și în deplină siguranță. Liderul mondial în...

Etichete: 

Aplicatii cu microunde: Folii de termoformare si traysealer

Autor: Meat MIlk  /   luni, 4 februarie 2013

Pentru ca un produs sã fie remarcat pe raft si ales de cumpãrãtori, este important sã aibã un ambalaj atrãgãtor si sã comunice cât mai bine beneficiile si functionalitatea produsului. Conform studiilor fãcute...

Solutii pentru ambalare in vid

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Folosirea tehnologiilor de ambalare in vid este una dintre cele mai eficiente in protejarea produselor din carne fata de actiunea mediului inconjurator, crescand considerabil atat durata de valabilitate, cat si...

Etichete: 

Noua generatie de masini de ambalat prin termoformare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Sectorul produselor alimentare necesita solutii flexibile care sa permita oferirea unui produs traditional cu un ambalaj atractiv ce garanteaza o prezentare excelenta si prospetimea produsului. Aceste solutii de...

Etichete: 

Sudpack, excelenta calitatii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Sudpack ofera beneficiarilor sai urmatoarele produse: FILME RIGIDE Au gama larga de aplicatii, fiind foarte usor de procesat in masinile de termoformare, prelungind viata de functionare a acestora. Acestea pot fi:...

Etichete: 

Duton plast muscel – tehnologie, performanta, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de tavite proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare si COPP pentru congelare, in diverse...

Etichete: 

ULMA: VTI 400 – maºina de ambalat verticala (VFSS)

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Maºina de ambalat verticala (VFFS) ce produce un ambalaj cu 3 sigilari. Capacitate de producþie medie-superioara de pana la 100 pachete/minut. Utilajul VTI 400 este o maºina de ambalat verticala...

Etichete: 

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania...

Etichete: 

Tehnicitatea inalta asigura calitatea deosebita a produselor Sudpack

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Cu o traditie de aproape cincizeci de ani in Industria de ambalaje, Grupul Sudpack AG-Germania reprezinta o garantie a calitatii, avangarda tehnologica din domeniu. Detalii despre prezenta acestei prestigioase firme, pe...

Etichete: 

Alte noutati tehnologice la Interpack 2011

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Tratamente cu presiune inalta MULTIVAC In tendinta apropierii de natura si a folosirii a cat mai putine substante chimice s-a incadrat si compania germana MULTIVAC, unul dintre liderii mondiali in domeniu, care a...

Etichete: 

Ulma: Tehnologii de ambalare carne rosie – carne alba

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

TFS 300 Masina de ambalat prin termoformare igenica pentru film flexibil si rigid, cu optiune de atmosfera modificata (MAP) si vacuum. Matritele pot fi usor schimbate conform nevoilor clientului. Este versatila, usor...

Etichete: 

Echipamente de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Feliatorul WEBER 305 Feliatorul WEBER 305 este compact si puternic datorita unei combinatii perfecte intre modul de constructie compact si tehnologia moderna si reprezinta un start perfect in tehnologia industriala de...

Etichete: 

TFS 700 de la Ulma

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

• Masina complet igienizabila pentru termoformare cu film flexibil sau rigid, cu optiuni de atmosfera modificata (MAP) si vid. • Masina de termoformare cu cel mai inalt nivel de performanta. Modelul TFS...

Etichete: