Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de ambalare

Duton plast muscel – tehnologie, performanta, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de tavite proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare si COPP pentru congelare, in diverse...

Etichete: 

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania...

Etichete: 

ULMA: VTI 400 – maºina de ambalat verticala (VFSS)

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Maºina de ambalat verticala (VFFS) ce produce un ambalaj cu 3 sigilari. Capacitate de producþie medie-superioara de pana la 100 pachete/minut. Utilajul VTI 400 este o maºina de ambalat verticala...

Etichete: 

Tehnicitatea inalta asigura calitatea deosebita a produselor Sudpack

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Cu o traditie de aproape cincizeci de ani in Industria de ambalaje, Grupul Sudpack AG-Germania reprezinta o garantie a calitatii, avangarda tehnologica din domeniu. Detalii despre prezenta acestei prestigioase firme, pe...

Etichete: 

Alte noutati tehnologice la Interpack 2011

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Tratamente cu presiune inalta MULTIVAC In tendinta apropierii de natura si a folosirii a cat mai putine substante chimice s-a incadrat si compania germana MULTIVAC, unul dintre liderii mondiali in domeniu, care a...

Etichete: 

Ulma: Tehnologii de ambalare carne rosie – carne alba

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

TFS 300 Masina de ambalat prin termoformare igenica pentru film flexibil si rigid, cu optiune de atmosfera modificata (MAP) si vacuum. Matritele pot fi usor schimbate conform nevoilor clientului. Este versatila, usor...

Etichete: 

Echipamente de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Feliatorul WEBER 305 Feliatorul WEBER 305 este compact si puternic datorita unei combinatii perfecte intre modul de constructie compact si tehnologia moderna si reprezinta un start perfect in tehnologia industriala de...

Etichete: 

TFS 700 de la Ulma

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

• Masina complet igienizabila pentru termoformare cu film flexibil sau rigid, cu optiuni de atmosfera modificata (MAP) si vid. • Masina de termoformare cu cel mai inalt nivel de performanta. Modelul TFS...

Etichete: 

Tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cuvantul-cheie pentru echipamentele de ambalare este, in ultimii ani, performanta. Criza economica a redus bugetele de investitii in echipamente ale companiilor, fortandu-i pe producatorii de utilaje de ambalare sa...

Etichete: 

PAGO ESTE ÎN ROMÂNIA. Pentru succesul Dumneavoastrã!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

De peste 100 de ani în întreaga lume, numele Pago este sinonim cu excelenþa. Grupul elveþian Pago, lider mondial în producerea ºi comercializarea etichetelor ºi a tehnologiilor de etichetare,...

Etichete: 

Tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cuvântul-cheie pentru echipamentele de ambalare este, în ultimii ani, performanþa. Criza economicã a redus bugetele de investiþii în echipamente ale companiilor, forþându-i pe...

Etichete: 

Tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Sectorul ambalajelor beneficiaza de fonduri importante de cercetare, iar competitia dintre companiile din domeniu duce la un numar mare de inovatii inregistrate anual. Este vorba despre ambalaje sau utilaje de ambalare...

Etichete: 

Noi tehnologii pentru eficientizarea productiei

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

De utilajele existente intr-o unitate de procesare a carnii depinde productia prin volume, dar si prin calitate sau eficienta a costurilor. Prezentam mai jos cateva aparate care ar putea imbunatati performantele...

Etichete: