Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de ambalare

Echipamente de ambalare în atmosferă modificată

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ambalarea în atmosferă modificată prinde tot mai mult teren, mulți dintre procesatorii de carne optând pentru investiția în astfel de sisteme care măresc termenul de valabilitate al produselor. În ediția de...

Ambalarea activă în industria cărnii

Autor: Maria Turtoi  /   luni, 16 iunie 2014

(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi) Alimentele proaspete sunt sisteme biologice active, îndeosebi imediat după recoltare sau sacrificare. Atmosfera din interiorul...

Utilaje de ambalare în sistem MAP

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 16 iunie 2014

Prezența pe rafturile magazinelor cu produse de cea mai bună calitate, care să nu își modifice proprietățile și, mai ales, care să aibă un termen de valabilitate cât mai mare, reprezintă una dintre...

Etichete:  , , ,

Utilaje de paletizare și ambalare a paleților

Autor: Maria Demetriad  /   sâmbătă, 8 februarie 2014

Pentru fabricile de mare capacitate, dar și pentru centrele logistice sau marile lanțuri de retail, productivitatea în zona de paletizare și ambalare a paleților cu produse este determinantă, în rapiditatea...

Soluţii şi tendinţe în ambalarea cărnii refrigerate

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 7 februarie 2014

Evoluţia tehnologiei, diversificarea producţiei şi a consumului de carne, implicarea tot mai asiduă în schimbările internaţionale, introducerea pe scară tot mai largă a cuceririlor tehnico-ştiinţifice...

Echipamente de termoformare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

Echipamentele de termoformare destinate ambalării produselor din carne trebuie să respecte condiții stricte, să fie performante dar, în același timp, să fie și economice. În condiții de criză, piața...

Etichete:  ,

Echipamente de injectare

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 8 octombrie 2013

După cum se ştie, injectarea cărnii este larg utilizată de procesatorii de carne, de această etapă tehnologică depinzând în bună măsură calcularea profitului. În ediţia de faţă, vă propunem câteva...

Adaptarea ambalajelor la cerințele pieței

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 7 octombrie 2013

Datele cumulate din piață au arătat foarte clar procesatorilor de carne că, în mod obligatoriu, trebuie să țină cont de cerințele consumatorilor, inclusiv atunci când este vorba de ambalarea produselor. Despre...

Linii de cântărire și preambalare de mare productivitate

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 29 iulie 2013

Deosebit de importante, la finalul fluxului tehnologic, operațiunile de porționare, cântărire și preambalare asigură o ambalare finală eficientă, corectă și în deplină siguranță. Liderul mondial în...

Etichete: 

Aplicatii cu microunde: Folii de termoformare si traysealer

Autor: Meat MIlk  /   luni, 4 februarie 2013

Pentru ca un produs sã fie remarcat pe raft si ales de cumpãrãtori, este important sã aibã un ambalaj atrãgãtor si sã comunice cât mai bine beneficiile si functionalitatea produsului. Conform studiilor fãcute...

Solutii pentru ambalare in vid

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Folosirea tehnologiilor de ambalare in vid este una dintre cele mai eficiente in protejarea produselor din carne fata de actiunea mediului inconjurator, crescand considerabil atat durata de valabilitate, cat si...

Etichete: 

Noua generatie de masini de ambalat prin termoformare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Sectorul produselor alimentare necesita solutii flexibile care sa permita oferirea unui produs traditional cu un ambalaj atractiv ce garanteaza o prezentare excelenta si prospetimea produsului. Aceste solutii de...

Etichete: 

Sudpack, excelenta calitatii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Sudpack ofera beneficiarilor sai urmatoarele produse: FILME RIGIDE Au gama larga de aplicatii, fiind foarte usor de procesat in masinile de termoformare, prelungind viata de functionare a acestora. Acestea pot fi:...

Etichete: 

Duton plast muscel – tehnologie, performanta, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

DUTON PLAST a dezvoltat recent o noua gama de tavite proiectate special pentru ambalare in atmosfera modificata (MAP). Aceste produse sunt disponibile din HOPP pentru refrigerare si COPP pentru congelare, in diverse...

Etichete: 

SC Duton Plast Muscel SA: tehnologie, performanþa, calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Infiinþata in 1997, SC DUTON PLAST MUSCEL SA s-a plasat inca de la inceput in avangarda tehnologica a producatorilor de ambalaje destinate industriei alimentare. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, compania...

Etichete: 

ULMA: VTI 400 – maºina de ambalat verticala (VFSS)

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Maºina de ambalat verticala (VFFS) ce produce un ambalaj cu 3 sigilari. Capacitate de producþie medie-superioara de pana la 100 pachete/minut. Utilajul VTI 400 este o maºina de ambalat verticala...

Etichete: