Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Tehnologii de procesare

Mini-utilaje pentru micro-fabrici de lactate

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 1 martie 2017

Cum, în momentul de față, se pune tot mai mult accentul pe creșterea eficienței și aproductivității dar, mai ales, pe promovarea afacerilor pe ”lanțul scurt”, credem că este mai mult decât oportună...

Etichete: 

Rockwell Automation a lansat noi instrumente de analiză pe bază de cloud

Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Activele și aparatele activate prin internetul obiectelor (Internet of Things) pot îmbunătăți operațiunile atunci când informația care contează este furnizată celor care o pot folosi cel mai bine. Cu toate...

Marel și MPS vor participa la Meat ShowHow

Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Meat ShowHow este un eveniment respectat și recunoscut de către procesatorii de carne roșie. În data de  8 martie, Marel va deschide din nou ușa Centrului de Prezentare către public.  În acest an, Meat ShowHow...

Etichete:  , ,

Echipamente de umplere a cârnaților, destinate carmangeriilor

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 26 ianuarie 2017

Compania Walton comercializează pe piața americană dar și pe cea a Uniunii Europene diverse echipamente destinate companiilor de procesare a cărnii, incluziv celor mici și medii, sau, carmangeriilor. În această...

Parametri-etalon în uscarea/deshidratarea cărnii

Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 9 ianuarie 2017

În general, procesatorii români nu introduc în prelucrare carnea uscată. Însă, ca urmare a nevoii de diversificare a producției și a gamei sortimentale, cu scopul de a răspunde cât mai multor solicitări ale...

Recomandări privind sacrificarea porcinelor și consumul cărnii de porc

Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

Creşterea porcinelor este o activitate de tradiţie importantă, românii fiind mari consumatori de carne de porc, fapt ce o defineşte ca o afacere rentabilă, porcul furnizând 47 - 48% din totalul producţiei de...

Etichete:  , ,

Indagra Food: Darimex Techno, etalonul calității în business

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 noiembrie 2016

Și la această ediție a târgului Indagra Food, care și-a încheiat manifestările în ziua de duminică 6 noiembrie, Darimex Techno și-a dat deplina măsură a calității de excepție a produselor și serviciilor...

Carne gustoasă și suculentă cu DRY AGER DX 1000, de la Eurato!

Autor: Meat MIlk  /   joi, 27 octombrie 2016

DRY AGER nu mai este un mister. Tu Însuți poți să produci carne gustoasă și suculentă cu aparatul DRY AGER DX 1000.   La folosirea acestei tehnici rezultatul va fi o bucată de carne de calitate cu...

Echipamente de injectare a cărnii

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 27 octombrie 2016

Etapă esențială pe fluxul tehnologic al procesării cărnii, injectarea poate fi determinantă pentru succesul unui produs și, desigur, pentru profitul unei companii. În această ediție prezentăm câteva...

Tendinţa e clară: Reduceţi sarea din produse!

Autor: Miruna Sorescu  /   joi, 27 octombrie 2016

În ultima vreme, devine tot mai evidentă tendinţa producătorilor de a reduce procentul de sare din produse. După publicarea raportului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii asupra consumului de sodiu, mai multe...

Etichete:  , ,

Prelucrarea cărnii de iepure

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 26 mai 2016

Încă din preisotorie, pe vremea când primii humanoizi învățau să vâneze pentru a-și hrani triburile, iepurele sălbatic a fost una dintre primele opțiuni. În prezent, s-au descoperit dovezi conform cărora...

Prezenta la IFFA, Emerson Technik isi expune ultimele noutati tehnologice

Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 7 mai 2016

Sa recunoastem, nu sunt multe companii in Romania, indiferent de zona economica in care activeaza, care sa poata afirma cu Argumente ca exporta mai mult de 60 % din productia realizata.   In aceasta fericita...

Etichete:  , ,

Pasteurizarea cu abur sub depresiune a cărnii

Autor: Maria Turtoi  /   joi, 11 februarie 2016

Tratamentul termic aplicat cărnii şi produselor din carne provoacă diferite modificări fizico-chimice manifestate prin efecte senzoriale şi igienice benefice. Pasteurizarea cu abur sub depresiune este un tratament...

RBC și-a înnoit oferta de echipamente pentru procesarea cărnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 9 decembrie 2015

RBC va ofera un portofoliu complet si complex de echipamente pentru procesarea carnii, marca Bizerba, printre care putem enumera masini profesionale de tocat carne, fierastraie pentru oase sau pentru carne, precum si...

FOX a ales sistemele RBC de eficientizare a producției

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 11 noiembrie 2015

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a carnii din Romania, aflandu-se pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri. Adresandu-se consumatorilor romani din tara si din strainatate, FOX...

FOX a ales soluțiile RBC de eficientizare a producției

Autor: Meat MIlk  /   joi, 1 octombrie 2015

(Comunicat) FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a carnii din Romania, aflandu-se pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri. Adresandu-se consumatorilor romani din tara si din...

Etichete:  , , ,