Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Ce înseamnă procesarea ”curată” a cărnii?

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 22 noiembrie 2017

Sustenabilitatea pare încă o modă, un moft, pentru mulți dintre actorii industriei de carne din lume și din România. Dar, cel puțin pentru cei din Uniunea Europeană, care trebuie să se supună legislației...

Prelucrarea non-termică a laptelui în câmpuri electrice pulsatorii (PEF)

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 16 noiembrie 2017

Datorită naturii perisabile a laptelui care este ”răsfățat” de microorganisme, siguranța și calitatea microbiană a laptelui de băut și a produselor lactate sunt aspecte importante care trebuie abordate...

Nesto-Bulgaria bifează o participare de succes la Indagra

Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Prezentă în premieră la Indagra, compania bulgară Nesto poate contabiliza un succes notabil încă din primele zile, datorită numeroaselor întâlniri de afaceri care, cu siguranță, se vor concretiza în noi...

Etichete:  , ,

Cris-Tim a eliminat caragenanul din toată gama de produse

Autor: meatmilk  /   miercuri, 20 septembrie 2017

(Comunicat) Începând din luna septembrie, românii se pot bucura de încă o premieră de la Cris-Tim, cel mai mare producător român de mezeluri: compania a reușit să elimine caragenanul din întreaga sa gamă de...

Tetra Pak a lansat un nou mixer cu forfecare ridicată

Autor: Nora Marin  /   miercuri, 12 iulie 2017

Tetra Pak a lansat un mixer interschimbabil, care va reduce costurile de operare și va elimina etapele de producție în unele aplicații.   Dispunând de un design care produce emulsii mai fine, mai...

Grăsimile, esențiale pentru procesarea cărnii și sănătatea consumatorilor

Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 iunie 2017

Contrazicând ultimele tendințe care îndeamnă la o dietă fără grăsimi sau chiar fără carne, FAO Corporate a publicat în cursul lunii mai 2017 un studiu în care se relevă, pe de o parte, caracterul esențial...

Etichete:  , ,

Tehnologii performante de la MACH Foreign Trade Distribution

Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

MACH Foreign Trade Distribution este furnizor de echipamente industriale și integrator de soluții la cheie, încă din 1995. MACH dispune de experiență în proiectarea și implementarea aplicațiilor complexe, în...

Etichete:  ,

Polo AG România va fi prezentă la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

Polo AG România, parte a companiei germane Polo AG, va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care își va deschide lucrările joi, 25 mai, la Hotel Alpin din...

Etichete:  ,

RBC anunță lansarea unui nou feliator vertical

Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 aprilie 2017

RBC-Romanian Business Consult, Partener Gold al Expoconferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, anunță lansarea...

Etichete:  , ,

Mini-utilaje pentru micro-fabrici de lactate

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 1 martie 2017

Cum, în momentul de față, se pune tot mai mult accentul pe creșterea eficienței și aproductivității dar, mai ales, pe promovarea afacerilor pe ”lanțul scurt”, credem că este mai mult decât oportună...

Etichete: 

Rockwell Automation a lansat noi instrumente de analiză pe bază de cloud

Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Activele și aparatele activate prin internetul obiectelor (Internet of Things) pot îmbunătăți operațiunile atunci când informația care contează este furnizată celor care o pot folosi cel mai bine. Cu toate...

Marel și MPS vor participa la Meat ShowHow

Autor: meatmilk  /   joi, 23 februarie 2017

Meat ShowHow este un eveniment respectat și recunoscut de către procesatorii de carne roșie. În data de  8 martie, Marel va deschide din nou ușa Centrului de Prezentare către public.  În acest an, Meat ShowHow...

Etichete:  , ,

Echipamente de umplere a cârnaților, destinate carmangeriilor

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 26 ianuarie 2017

Compania Walton comercializează pe piața americană dar și pe cea a Uniunii Europene diverse echipamente destinate companiilor de procesare a cărnii, incluziv celor mici și medii, sau, carmangeriilor. În această...

Parametri-etalon în uscarea/deshidratarea cărnii

Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 9 ianuarie 2017

În general, procesatorii români nu introduc în prelucrare carnea uscată. Însă, ca urmare a nevoii de diversificare a producției și a gamei sortimentale, cu scopul de a răspunde cât mai multor solicitări ale...

Recomandări privind sacrificarea porcinelor și consumul cărnii de porc

Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

Creşterea porcinelor este o activitate de tradiţie importantă, românii fiind mari consumatori de carne de porc, fapt ce o defineşte ca o afacere rentabilă, porcul furnizând 47 - 48% din totalul producţiei de...

Etichete:  , ,

Indagra Food: Darimex Techno, etalonul calității în business

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 noiembrie 2016

Și la această ediție a târgului Indagra Food, care și-a încheiat manifestările în ziua de duminică 6 noiembrie, Darimex Techno și-a dat deplina măsură a calității de excepție a produselor și serviciilor...