Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologii de procesare

Tehnologii de procesare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Utilajele automate sau semiautomate reduc numarul personalului care trebuie sa supravegheze linia de productie, ducand, in acelasi timp, si la eficientizarea procesului de productie, prin micsorarea costurilor pe termen...

Etichete: 

Igiena carnii in unitatile de procesare

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Carnea este unul dintre alimentele cele mai importante pentru organismul uman, cu conditia sa fie prelucrata respectandu-se normele de igiena care contribuie la pastrarea calitatilor sale. Prin "carne" se intelege...

Etichete: 

Calitatea romaneasca premiata la Frankfurt in 2007

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

61.500 de vizitatori au avut ocazia, in cadrul Targului International de la Frankfurt, sa afle noul trend din industria carnii, sa deguste noile produse si preparate din carne, sa schimbe opinii si sa descopere noi...

Etichete: 

Avicultura cere multa pricepere si daruire

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Interviu cu Gheorghe Bodea, Manager Ave Impex FDC: Care considerati ca au fost momentele esentiale in formarea dumneavoastra profesionala? Gheorghe Bodea: În primul rand, faptul ca, de la inceputul carierei mele...

Etichete: