Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Recomandări privind sacrificarea porcinelor și consumul cărnii de porc

Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

Creşterea porcinelor este o activitate de tradiţie importantă, românii fiind mari consumatori de carne de porc, fapt ce o defineşte ca o afacere rentabilă, porcul furnizând 47 - 48% din totalul producţiei de...

Etichete:  , ,

Indagra Food: Darimex Techno, etalonul calității în business

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 noiembrie 2016

Și la această ediție a târgului Indagra Food, care și-a încheiat manifestările în ziua de duminică 6 noiembrie, Darimex Techno și-a dat deplina măsură a calității de excepție a produselor și serviciilor...

Carne gustoasă și suculentă cu DRY AGER DX 1000, de la Eurato!

Autor: Meat MIlk  /   joi, 27 octombrie 2016

DRY AGER nu mai este un mister. Tu Însuți poți să produci carne gustoasă și suculentă cu aparatul DRY AGER DX 1000.   La folosirea acestei tehnici rezultatul va fi o bucată de carne de calitate cu...

Echipamente de injectare a cărnii

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 27 octombrie 2016

Etapă esențială pe fluxul tehnologic al procesării cărnii, injectarea poate fi determinantă pentru succesul unui produs și, desigur, pentru profitul unei companii. În această ediție prezentăm câteva...

Tendinţa e clară: Reduceţi sarea din produse!

Autor: Miruna Sorescu  /   joi, 27 octombrie 2016

În ultima vreme, devine tot mai evidentă tendinţa producătorilor de a reduce procentul de sare din produse. După publicarea raportului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii asupra consumului de sodiu, mai multe...

Etichete:  , ,

Prelucrarea cărnii de iepure

Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 26 mai 2016

Încă din preisotorie, pe vremea când primii humanoizi învățau să vâneze pentru a-și hrani triburile, iepurele sălbatic a fost una dintre primele opțiuni. În prezent, s-au descoperit dovezi conform cărora...

Prezenta la IFFA, Emerson Technik isi expune ultimele noutati tehnologice

Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 7 mai 2016

Sa recunoastem, nu sunt multe companii in Romania, indiferent de zona economica in care activeaza, care sa poata afirma cu Argumente ca exporta mai mult de 60 % din productia realizata.   In aceasta fericita...

Etichete:  , ,

Pasteurizarea cu abur sub depresiune a cărnii

Autor: Maria Turtoi  /   joi, 11 februarie 2016

Tratamentul termic aplicat cărnii şi produselor din carne provoacă diferite modificări fizico-chimice manifestate prin efecte senzoriale şi igienice benefice. Pasteurizarea cu abur sub depresiune este un tratament...

RBC și-a înnoit oferta de echipamente pentru procesarea cărnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 9 decembrie 2015

RBC va ofera un portofoliu complet si complex de echipamente pentru procesarea carnii, marca Bizerba, printre care putem enumera masini profesionale de tocat carne, fierastraie pentru oase sau pentru carne, precum si...

FOX a ales sistemele RBC de eficientizare a producției

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 11 noiembrie 2015

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a carnii din Romania, aflandu-se pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri. Adresandu-se consumatorilor romani din tara si din strainatate, FOX...

FOX a ales soluțiile RBC de eficientizare a producției

Autor: Meat MIlk  /   joi, 1 octombrie 2015

(Comunicat) FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a carnii din Romania, aflandu-se pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri. Adresandu-se consumatorilor romani din tara si din...

Etichete:  , , ,

Air Products a lansat o linie de congelare ultra-rapidă

Autor: Meat MIlk  /   luni, 14 septembrie 2015

O nouă linie de congelare de mare volum destinată producătorilor a fost recent lansată, aceasta având o capacitate de 1400 tone pe oră, informează Globalmeatnews. Linia denumită Freshline Individually...

Etichete:  , , ,

Gigantul procesator de bacon din SUA face investiții de 170 milioane dolari

Autor: Meat MIlk  /   marți, 21 iulie 2015

Sugarcreek, cel mai mare procesator independent de bacon din SUA va investi 170 milioane dolari în două noi facilități, inclusiv în ceea ce se pretinde a fi cea mai mare linie „vide sous” din SUA,...

Producătorul de echipamente Middleby relansează brandul Thurne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 1 iulie 2015

Compania americană producătoare de echipamente pentru industria alimentară, Middleby Corporation a relansat brandul Thurne cu o noua gama de sisteme de feliere, informează Global meat news. Parte din...

Atria folosește un sistem nou de tăiere a cărnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 24 iunie 2015

Producătorul de sisteme automatizate din Danemarca, Frontmatec, va furniza un sistem automat pentru taiere si dezosare la fabrica de procesat porcine din Finlanda. Frontmatec a declarat că va instala un sistem de...

Echipamente pentru procesarea mecanică a carcaselor

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 22 iunie 2015

Porționarea bucăților mari de carne sau a carcaselor congelate este una dintre operațiunile care presupun un mare efort, fiind însă absolut necesară, fie pentru introducerea cărnii-materie primă în fluxul...