Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Utilaje pentru procesarea pestelui

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Procesarea pestelui este una dintre activitatile care, in ultima perioada, a inregistrat o oarecare stagnare, din cauza capacitatii oarecum limitate de acoperire a necesarului de materie prima. Cu toate acestea, in baza...

Etichete: 

Ambalajele inteligente

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pe plan modial, utilizarea de sisteme de ambalare active (inteligente) pentru produsele din carne devine tot mai accentuata, pe masura ce legislatia Uniunii Europene, dar si internationala, in general, pun un accent tot...

Etichete: 

Tehnologia congelarii carnii de pasare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Congelarea carnii de pasare, proces de racire pana la temperaturi mult coborate sub punctul de solidificare a apei, poate asigura durate de conservare de 5-50 de ori mai lungi decat refrigerarea. La noi in tara,...

Etichete: 

Echipamente destinate congelarii carnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Congelarea este metoda industriala cea mai raspandita pentru conservarea carnii pe o durata mare de timp. Aceasta metoda se aplica, in special, in cazul asigurarii unor stocuri de rezerva sau a aprovizionarii ritmice a...

Etichete: 

Linii de abatorizare pentru bovine

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

BARONCINI realizeaza instalatii de abatorizare pentru bovine, de capacitati incepand cu 5 pana la 120 capete/ora, adecvate la cerintele dumneavoastra si conforme cu normele sanitare europene si USDA. Instalatiile...

Etichete: 

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se...

Etichete: 

Tehnologii robotizate de procesare a carnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

  Ceea ce, pentru industria de procesare a carnii din Romania, pare inca de domeniul SF-ului, pentru firmele din strainatate care urmaresc cu adevarat maxima productivitate si maximizarea profitului, robotizarea...

Etichete: 

Depozitele frigorifice mai accesibile cu ajutorul perdelelor de aer biddle

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pentru a livra produse alimentare in stare proaspata si la timp, este important ca distribuitorii sa le stocheze cat mai putin posibil si sa le transporte intr-un mod cat mai eficient. Doar in acest fel pot realiza un...

Etichete: 

Dispozitive de transare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Transarea carcaselor este una dintre primele operatiuni in fluxul de procesare a carnii. Actiunea directa la care este supusa trebuie sa se produca in conditii de maxima siguranta sanitara dar si respectand stricte...

Etichete: 

Baroncini – linii de transare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

BARONCINI  realizeaza linii de transare si portionare pentru porcine si bovine, atat cu sistem de transare traditional orizontal, cat si prin diferite sisteme de transare verticala. Liniile sunt dotate cu benzi...

Etichete: 

Emerson technik

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

EMERSON TECHNIK va asteapta pentru prezentarea urmatoarelor produse in cadrul ALIMENTA 2011 in perioada 19-23 octombrie. Vom avea placerea sa va facem cunoscute si noutatile tehnologice aparute in portofoliul nostru...

Etichete: 

Conservarea prin congelare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Aplicata frecvent pentru stocarea carnii pe timp indelungat, congelarea este imperios necesara si in asigurararea aprovizionarii ritmice. Efectul congelarii este motivat stiintific prin blocajul apei din produs, reactie...

Etichete: 

Echipamente de injectare ºi tumblerizare de la RIA DO TRADING

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Maºini de injectat Maºinile de injectat sunt utilaje destinate industriei de procesare a carnii cu ajutorul carora se injecteaza sub presiune saramura direct in masa musculara a carnii. Alegerea maºinii...

Etichete: 

Prelucrari inteligente pentru mezeluri: Umplerea

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Umplerea mezelurilor este una dintre operaþiunile tehnologice de cea mai mare importanþa ºi pondere in volumul de producþie al procesatorilor de carne. Echiparea unitaþilor de procesare cu...

Etichete: 

Abatoare de capacitate mica

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Guvernul Romaniei a adoptat de curand o Hotarare in ceea ce priveste conditiile minime de functionare a abatoarelor de capacitate mica. Numarul maxim de animale care pot fi sacrificate lunar este de 100 capete porcine,...

Etichete: 

Depozitele frigorifice mai accesibile cu ajutorul perdelelor de aer Biddle

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pentru a livra produse alimentare in stare proaspata si la timp, este important ca distribuitorii sa le stocheze cat mai putin posibil si sa le transporte intr-un mod cat mai eficient. Doar in acest fel pot realiza un...

Etichete: