Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Extragerea si prelucrarea carnii de pasare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Nici consumatorul nu mai detine in gestiunea imaginilor memorate pasarile comestibile, decapitate, jumulite sumar si introduse in pungi semiopace, impreuna cu inca un picior sau un cap (bonus pentru rabdarea asteptarii...

Etichete: 

Echipamente de ambalare prin vacuumare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Se stie ca ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, in special legate de marirea termenului de garantie a produselor. Nu mai putin importante sunt beneficiile legate de depozitare si transport dar si cele...

Etichete: 

Maruntirea carnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Maruntirea este una dintre etapele cele mai importante pe fluxul de fabricatie a produselor din carne. In functie de gradul de fragmentare, carnea procesata in aceasta etapa urmeaza a fi directionata spre categoria de...

Etichete: 

Baroncini a infiintat la braila una dintre cele mai mari si automatizate lunii de transare din romania

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

S.C. Galco S.A infiintata in anul 1971 si modernizata prin proiecte europene, in valoare de peste 12 milioane de euro, S.C. Galco S.A. a devenit un complex modern de procesare a carnii care continua traditia de calitate...

Etichete: 

Transarea carcaselor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Operatie prin intermediul careia carcasele, semicarcasele si sferturile de carcasa sunt impartite in portiuni de mari dimensiuni, transarea se efectueaza diferentiat, separat de dezosare, conditionat de destinatia...

Etichete: 

Sisteme robotizate de paletizare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Destinate liniilor de mare si foarte mare capacitate, sistemele robotizate de ambalare si-au dovedit din plin eficienta, acolo unde ele au fost implementate. Desi acestea sunt indicate, in special, depozitelor de mari...

Etichete: 

Noutati tehnologice de la anuga foodtec 2012-04-21

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Anuga FoodTec, una dintre cele mai mari manifestari expozitionale din lume, dedicata tehnologiei din domeniul instrustriei alimentare, implicit, a industriei de procesare a carnii, a insemnat pentru mii de companii de...

Etichete: 

Ambalajele inteligente

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pe plan modial, utilizarea de sisteme de ambalare active (inteligente) pentru produsele din carne devine tot mai accentuata, pe masura ce legislatia Uniunii Europene, dar si internationala, in general, pun un accent tot...

Etichete: 

Utilaje pentru procesarea pestelui

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Procesarea pestelui este una dintre activitatile care, in ultima perioada, a inregistrat o oarecare stagnare, din cauza capacitatii oarecum limitate de acoperire a necesarului de materie prima. Cu toate acestea, in baza...

Etichete: 

Tehnologia congelarii carnii de pasare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Congelarea carnii de pasare, proces de racire pana la temperaturi mult coborate sub punctul de solidificare a apei, poate asigura durate de conservare de 5-50 de ori mai lungi decat refrigerarea. La noi in tara,...

Etichete: 

Echipamente destinate congelarii carnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Congelarea este metoda industriala cea mai raspandita pentru conservarea carnii pe o durata mare de timp. Aceasta metoda se aplica, in special, in cazul asigurarii unor stocuri de rezerva sau a aprovizionarii ritmice a...

Etichete: 

Linii de abatorizare pentru bovine

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

BARONCINI realizeaza instalatii de abatorizare pentru bovine, de capacitati incepand cu 5 pana la 120 capete/ora, adecvate la cerintele dumneavoastra si conforme cu normele sanitare europene si USDA. Instalatiile...

Etichete: 

Echipamente de abatorizare a pasarilor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Asomarea conventionala se face in domeniul de 12-150 mA pe pasare, cu o durata de la 2, pana la 10 secunde. Nu este recomandabila folosirea unei o tensiuni mai mari, deoarece produce hemoragii si inrosiri ale pielii. Se...

Etichete: 

Tehnologii robotizate de procesare a carnii

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

  Ceea ce, pentru industria de procesare a carnii din Romania, pare inca de domeniul SF-ului, pentru firmele din strainatate care urmaresc cu adevarat maxima productivitate si maximizarea profitului, robotizarea...

Etichete: 

Depozitele frigorifice mai accesibile cu ajutorul perdelelor de aer biddle

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Pentru a livra produse alimentare in stare proaspata si la timp, este important ca distribuitorii sa le stocheze cat mai putin posibil si sa le transporte intr-un mod cat mai eficient. Doar in acest fel pot realiza un...

Etichete: 

Dispozitive de transare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Transarea carcaselor este una dintre primele operatiuni in fluxul de procesare a carnii. Actiunea directa la care este supusa trebuie sa se produca in conditii de maxima siguranta sanitara dar si respectand stricte...

Etichete: