Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Tehnologii de ambalare a cãrnii în flow pack

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Având în vedere noile tendinþe de ambalare, ULMA Packaging vine în întâmpinarea clienþior sãi cu o serie de soluþii pentru ambalarea în flow pack. Cuvântul ce defineºte cel mai bine acest...

Etichete: 

Tehnologii de procesare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Preocuparea tot mai intensã a consumatorilor pentru hrana lipsitã de aditivi îi determinã pe producãtorii de utilaje de procesare sã gãseascã noi soluþii de sterilizare, igienizare ºi conservare prin care...

Etichete: 

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor...

Etichete: 

Tehnologie finlandezã: abatoare ºi fabrici modulare ºi mobile de la Debitron Termo

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Abatoarele ºi fabricile modulare FINMODULES sunt destinate procesãrii cãrnii de oaie, de vitã, de porc, de struþ etc. Acestea au o construcþie modularã ºi sunt formate...

Etichete: 

Modelul unei mãcelarii moderne oferit de Ria Do

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Suntem specializaþi pentru amenajarea de magazine alimentare, mãcelarii ºi...

Etichete: 

Fridrik Gudmundsson, director general Marel România: „Relaþia pe care o avem cu clienþii este foarte importantã pentru noi.”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria româneascã a cãrnii beneficiazã, din 2008, de tehnologiile inovative ale companiei Marel. Liderul mondial în domeniul utilajelor de procesare a peºtelui, a cãrnii de...

Etichete: 

Bun cu bun se face – Ion Mos

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ion Moº Echipamente ºi Utilaje s-a transformat în Emerson Technik ºi vã invitã la IndAgra Food 2010 pentru a vã prezenta urmãtoarele produse: Maºina de ascuþit DICK - KL...

Etichete: 

Cântarire rapida si eficienta a produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cabinplant a dezvoltat cântarul cu alimentare spiralata multihead, care este o inovatie capabila sa manipuleze produsele din carne, de exemplu, carnea de pasare. Comparativ cu echipamentele traditionale, cântarul...

Etichete: 

Tehnologii inovatoare de procesare a carnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Criza economica a schimbat necesitatile de echipamente ale producatorilor din industria carnii, reducând posibilitatea achizitionarii unei intregi linii de productie. Utilajele noi trebuie, astfel, sa fie adaptabile...

Etichete: 

Sisteme de protectie pentru pereti si usi

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Peretii noilor cladiri industriale sunt, in mare parte, realizati din panouri sandwich: Cum ii putem proteja impotriva socurilor si a daunelor? Baroncini propune o solutie definitiva: o gama larga de produse, toate...

Etichete: 

Perdeaua de aer pentru depozite frigorifice, model MAT

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Depozitele frigorifice se confrunta cu numeroase probleme din cauza deschiderii usilor din incapere. Aceste deschideri, care nu pot fi evitate din motive ce tin de logistica, permit ca cei doi curenti de aer cu...

Etichete: 

Viziunea companiei Marel

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Viziunea companiei Marel: "Vrem sa fim compania pentru care opteaza clientii, in domeniul furnizarii sistemelor integrate, produselor si serviciilor pentru industria procesatoare a carnii rosii, a carnii de pasare si a...

Etichete: 

Echipamente rapide pentru procesarea carnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fabricile de carne, dispuse sa investeasca in tehnologie de ultima ora, au astazi acces la echipamente rapide, flexibile si eficiente, care combina functii precum presarea si gatirea suncii sau curatirea si oparirea...

Etichete: 

Ambalarea produselor din carne, domeniu al inovatiei permanente

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Sectorul ambalarii produselor din carne este dinamic, iar concurenta dintre firmele de profil conduce la dispozitive tot mai performante, care satisfac si nevoile de eficienta, rapiditate si consum de electricitate...

Etichete: 

PAGO ESTE IN ROMANIA – Pentru succesul dumneavoastra!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

De peste 100 de ani, in intreaga lume, numele Pago este sinonim cu excelenta. Grupul elvetian Pago, lider mondial in producerea si comercializarea etichetelor si a tehnologiilor de etichetare, este acum si in Romania!...

Etichete: 

Dozarea si cantarirea produselor din carne prin solutii moderne si economice

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ceea ce, mai intai, a inceput ca fiind un mecanism personalizat a devenit acum o solutie inovativa pentru cantarirea si transportul produselor alimentare din carne, acceptata si apreciata la scara larga. Astazi...

Etichete: