Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Fridrik Gudmundsson, director general Marel România: „Relaþia pe care o avem cu clienþii este foarte importantã pentru noi.”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria româneascã a cãrnii beneficiazã, din 2008, de tehnologiile inovative ale companiei Marel. Liderul mondial în domeniul utilajelor de procesare a peºtelui, a cãrnii de...

Etichete: 

Bun cu bun se face – Ion Mos

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ion Moº Echipamente ºi Utilaje s-a transformat în Emerson Technik ºi vã invitã la IndAgra Food 2010 pentru a vã prezenta urmãtoarele produse: Maºina de ascuþit DICK - KL...

Etichete: 

Cântarire rapida si eficienta a produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cabinplant a dezvoltat cântarul cu alimentare spiralata multihead, care este o inovatie capabila sa manipuleze produsele din carne, de exemplu, carnea de pasare. Comparativ cu echipamentele traditionale, cântarul...

Etichete: 

Tehnologii inovatoare de procesare a carnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Criza economica a schimbat necesitatile de echipamente ale producatorilor din industria carnii, reducând posibilitatea achizitionarii unei intregi linii de productie. Utilajele noi trebuie, astfel, sa fie adaptabile...

Etichete: 

Sisteme de protectie pentru pereti si usi

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Peretii noilor cladiri industriale sunt, in mare parte, realizati din panouri sandwich: Cum ii putem proteja impotriva socurilor si a daunelor? Baroncini propune o solutie definitiva: o gama larga de produse, toate...

Etichete: 

Perdeaua de aer pentru depozite frigorifice, model MAT

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Depozitele frigorifice se confrunta cu numeroase probleme din cauza deschiderii usilor din incapere. Aceste deschideri, care nu pot fi evitate din motive ce tin de logistica, permit ca cei doi curenti de aer cu...

Etichete: 

Viziunea companiei Marel

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Viziunea companiei Marel: "Vrem sa fim compania pentru care opteaza clientii, in domeniul furnizarii sistemelor integrate, produselor si serviciilor pentru industria procesatoare a carnii rosii, a carnii de pasare si a...

Etichete: 

Echipamente rapide pentru procesarea carnii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fabricile de carne, dispuse sa investeasca in tehnologie de ultima ora, au astazi acces la echipamente rapide, flexibile si eficiente, care combina functii precum presarea si gatirea suncii sau curatirea si oparirea...

Etichete: 

Ambalarea produselor din carne, domeniu al inovatiei permanente

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Sectorul ambalarii produselor din carne este dinamic, iar concurenta dintre firmele de profil conduce la dispozitive tot mai performante, care satisfac si nevoile de eficienta, rapiditate si consum de electricitate...

Etichete: 

PAGO ESTE IN ROMANIA – Pentru succesul dumneavoastra!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

De peste 100 de ani, in intreaga lume, numele Pago este sinonim cu excelenta. Grupul elvetian Pago, lider mondial in producerea si comercializarea etichetelor si a tehnologiilor de etichetare, este acum si in Romania!...

Etichete: 

Dozarea si cantarirea produselor din carne prin solutii moderne si economice

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ceea ce, mai intai, a inceput ca fiind un mecanism personalizat a devenit acum o solutie inovativa pentru cantarirea si transportul produselor alimentare din carne, acceptata si apreciata la scara larga. Astazi...

Etichete: 

Noi tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Oricare ar fi problema de care va loviti in domeniul ambalarii produselor din carne, exista acum rezolvari rapide si accesibile, chiar si micilor producatori. Carnea cruda sau delicatesele pot fi impachetate in caserole...

Etichete: 

Tehnologii de procesare de ultima generatie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Banii investiti in cercetarea de noi echipamente de productie au fost cheltuiti cu folos. Targul de tehnologie din sectorul prelucrarii carnii, IFFA 2010, care se va desfasura la Frankfurt in luna mai, se anunta plin de...

Etichete: 

Compacta – masina automata de format sunca presata ideala pentru feliere

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Timp de zeci de ani, sunca presata a fost facuta doar manual, printr-un procedeu de umplere in forme individuale de catre operatori specializati, capabili sa adapteze mulajului (formei) sau membranei bucati de muschi...

Etichete: 

Tehnologii de procesare in industria carnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria prelucrarii carnii de porc si nu numai se bucura de mult dinamism, procesatorilor fiindu-le puse la dispozitie utilaje tot mai eficiente si mai fiabile, rezultate ale inovatiilor rapide din acest sector. Fie...

Etichete: 

Refrigerarea bucatilor de carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In prezent, foarte multe abatoare si ambalatori inca mai refrigereaza bucati de carne ambalate in cutii de carton de 25 kg, in camere de refrigerare. Eficienta racirii in camerele de refrigerare este foarte scazuta....

Etichete: