Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Emerson Technik: Tehnologizarea si eficientizarea productiei

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Dezvoltarea economico-sociala din ultimii 20 de ani a produs schimbari majore in toate industriile existente in Romania. De-a lungul anilor au aparut produse si tehnologii noi care au schimbat viziunea consumatorului...

Etichete: 

Baroncini alaturi de Cris-Tim intr-un proiect de anvergura

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Grupul Cris-Tim a pus in functiune recent o noua sectie de transare, un proiect inovativ, ambitios si realizat intr-o perioada in care putine firme fac investitii noi. Capacitatea sectiei este de circa 30 de tone de...

Etichete: 

SCM Frigo – Producator de instalatii frigorifice cu responsabilitate fata de mediul inconjurator

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In numeroase tari, legile, in ceea ce priveste problemele legate de mediul inconjurator, devin foarte restrictive si, in consecinta, in acele tari exista nevoia de a limita utilizarea agentilor frigorifici HFC precum:...

Etichete: 

Lotizare la greutate fixa cu Target Batcher

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Target Batcher este o masina semiautomata, destinata producerii fie loturilor cu greutate fixa, fie a celor cu greutate si numar fix. Target Batcher este compact, extrem de precis, rapid si economic. Este foarte...

Etichete: 

Emerson Technik a prezentat SEPAmatic la Indagra Food 2010

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In 2010, in cadrul Indagra Food, Ion Mos Echipamente si Utilaje a prezentat noua imagine si noul nume al companiei: Emerson Technik. Obiectivul a fost acela de a crea o imagine independentã fatã de firma-sorã...

Etichete: 

Abatoarele modulare – o solutie viabila pentru fermele de capacitate mica

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Abatoarele modulare reprezinta o oportunitate pentru crescatorii, pentru societatile agricole sau agroturistice, care au capacitati de abatorizare mici si puncte de desfacere. Speciile care pot fi abatorizate sunt:...

Etichete: 

Tehnologii de procesare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Preocuparea tot mai intensa a consumatorilor pentru hrana lipsita de aditivi ii determina pe producatorii de utilaje de procesare sa gaseasca noi solutii de sterilizare, igienizare si conservare prin care carnea cruda...

Etichete: 

Tehnologie finlandezã: abatoare ºi fabrici modulare ºi mobile de la Debitron Termo

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Abatoarele ºi fabricile modulare FINMODULES sunt destinate procesãrii cãrnii de oaie, de vitã, de porc, de struþ etc. Acestea au o construcþie modularã ºi sunt formate...

Etichete: 

Aparatul de gradare Compact Marel

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Aparatul de gradare Compact Marel este puternic ºi robust, cu o interfaþã uºor de utilizat ºi extrem de economic. Acest utilaj Marel face parte dintr-o linie de utilaje de procesare cu cost...

Etichete: 

Tehnologii de ambalare a cãrnii în flow pack

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Având în vedere noile tendinþe de ambalare, ULMA Packaging vine în întâmpinarea clienþior sãi cu o serie de soluþii pentru ambalarea în flow pack. Cuvântul ce defineºte cel mai bine acest...

Etichete: 

Tehnologii de procesare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Preocuparea tot mai intensã a consumatorilor pentru hrana lipsitã de aditivi îi determinã pe producãtorii de utilaje de procesare sã gãseascã noi soluþii de sterilizare, igienizare ºi conservare prin care...

Etichete: 

Baroncini: Tradiþie ºi înaltã tehnologie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

În anul 1947, în nordul Italiei, doi prieteni pe nume Baroncini Edmondo ºi Utignani Giuseppe au înfiinþat firma Baroncini. Din tatã în fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clienþilor...

Etichete: 

Modelul unei mãcelarii moderne oferit de Ria Do

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Suntem specializaþi pentru amenajarea de magazine alimentare, mãcelarii ºi...

Etichete: 

Fridrik Gudmundsson, director general Marel România: „Relaþia pe care o avem cu clienþii este foarte importantã pentru noi.”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria româneascã a cãrnii beneficiazã, din 2008, de tehnologiile inovative ale companiei Marel. Liderul mondial în domeniul utilajelor de procesare a peºtelui, a cãrnii de...

Etichete: 

Bun cu bun se face – Ion Mos

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ion Moº Echipamente ºi Utilaje s-a transformat în Emerson Technik ºi vã invitã la IndAgra Food 2010 pentru a vã prezenta urmãtoarele produse: Maºina de ascuþit DICK - KL...

Etichete: 

Cântarire rapida si eficienta a produselor din carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Cabinplant a dezvoltat cântarul cu alimentare spiralata multihead, care este o inovatie capabila sa manipuleze produsele din carne, de exemplu, carnea de pasare. Comparativ cu echipamentele traditionale, cântarul...

Etichete: