Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Tehnici inovatoare de ambalare la indemana producatorilor

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ambalarea produselor din carne se poate face astazi in conditii care erau dificil chiar si de imaginat in urma cu ceva timp. Extrem de rapide si sigure, utilajele recent lansate pe piata asigura conditii perfecte de...

Etichete: 

Tehnologii inalte in slujba produselor traditionale

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Firma Baroncini Est este lider, pe piata din Romania, in proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea instalatiilor de abatorizare. Datorita unei bogate experiente a specialistilor din echipa Baroncini, obtinuta...

Etichete: 

Formcook – „Calitate si Sanatate”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Alimentatia sanatoasa este o necesitate impusa de ritmul alert al vietii moderne, de aceea, pentru obtinerea unor produse de calitate, gatite intr-un mod sanatos, este important sa folosim cele mai noi tehnologii...

Etichete: 

Utilaje noi pentru procesatori

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Masinile industriale de procesare a carnii devin tot mai eficiente, mai sigure si mai usor de utilizat, multumita inovatiilor recente din domeniul tehnologic. Astfel, sunt disponibile astazi caracteristici precum...

Etichete: 

Atlas Copco – solutii complete de aer comprimat pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Atlas Copco Romania este reprezentanta Grupului Atlas Copco, lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate. Pentru industria alimentara, Atlas Copco Compressor Technique asigura solutii complete de aer...

Etichete: 

ADVANTEC™ Compact Chiller – racirea rapida a produselor de carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Un sistem controlat si extrem de rapid de inghetare la suprafata a bucatilor de carne si a altor produse de carne face posibila racirea acestora la o temperatura de echilibru de 0 pana la +4oC intr-un interval de...

Etichete: 

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are...

Etichete: 

ADVANTEC™ Compact Chiller: Solutia pentru a stabiliza produsele proteice in aplicatii de feliere

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare producator cauta azi cai mai bune de a controla productia, pentru a optimiza randamentul, calitatea si igiena. Folosind tehnologia noastra cu impact, renumita in intreaga lume ADVANTEC Impingement, JBT...

Etichete: 

Acuratete si rapiditate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Daca automatizarea proceselor din unitatile de productie sau procesare a carnii este un punct cheie pentru orice business care isi doreste profitabilitatea, rapiditatea si acuratetea efectuarii acestor procese sunt alte...

Etichete: 

Benzi transportoare poliuretanice de inalta performanta

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Benzile transportoare Chiorino High Performance (HP) arata o performanta deosebita din toate punctele de vedere, chiar si ca inlocuitor pentru curelele modulare, reusind sa treaca de inalte standarde de igiena in timpul...

Etichete: 

Automatizarea, un beneficiu pentru procesator

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Nu se indoieste nimeni de capacitatea omului de a duce cu bine la sfârsit muncile cele mai importante pe toate verticalele industriei. Masinile tind, insa, sa ia locul omului pe linia de procesare, eficientizând,...

Etichete: 

Ambalatorii la expozitie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In perioada 5-9 noiembrie, s-a desfasurat, in cadrul complexului Romexpo, expozitia All Pack, organizata pe sectiuni tematice: materiale pentru producerea ambalajelor, produse pentru ambalat, masini si dispozitive...

Etichete: 

Tehnologii de procesare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Utilajele automate sau semiautomate reduc numarul personalului care trebuie sa supravegheze linia de productie, ducand, in acelasi timp, si la eficientizarea procesului de productie, prin micsorarea costurilor pe termen...

Etichete: 

Igiena carnii in unitatile de procesare

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Carnea este unul dintre alimentele cele mai importante pentru organismul uman, cu conditia sa fie prelucrata respectandu-se normele de igiena care contribuie la pastrarea calitatilor sale. Prin "carne" se intelege...

Etichete: 

Calitatea romaneasca premiata la Frankfurt in 2007

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

61.500 de vizitatori au avut ocazia, in cadrul Targului International de la Frankfurt, sa afle noul trend din industria carnii, sa deguste noile produse si preparate din carne, sa schimbe opinii si sa descopere noi...

Etichete: 

Avicultura cere multa pricepere si daruire

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Interviu cu Gheorghe Bodea, Manager Ave Impex FDC: Care considerati ca au fost momentele esentiale in formarea dumneavoastra profesionala? Gheorghe Bodea: În primul rand, faptul ca, de la inceputul carierei mele...

Etichete: