Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de procesare

Noi tehnologii de ambalare

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Oricare ar fi problema de care va loviti in domeniul ambalarii produselor din carne, exista acum rezolvari rapide si accesibile, chiar si micilor producatori. Carnea cruda sau delicatesele pot fi impachetate in caserole...

Etichete: 

Tehnologii de procesare de ultima generatie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Banii investiti in cercetarea de noi echipamente de productie au fost cheltuiti cu folos. Targul de tehnologie din sectorul prelucrarii carnii, IFFA 2010, care se va desfasura la Frankfurt in luna mai, se anunta plin de...

Etichete: 

Tehnici inovatoare de ambalare la indemana producatorilor

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ambalarea produselor din carne se poate face astazi in conditii care erau dificil chiar si de imaginat in urma cu ceva timp. Extrem de rapide si sigure, utilajele recent lansate pe piata asigura conditii perfecte de...

Etichete: 

Compacta – masina automata de format sunca presata ideala pentru feliere

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Timp de zeci de ani, sunca presata a fost facuta doar manual, printr-un procedeu de umplere in forme individuale de catre operatori specializati, capabili sa adapteze mulajului (formei) sau membranei bucati de muschi...

Etichete: 

Tehnologii de procesare in industria carnii de porc

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Industria prelucrarii carnii de porc si nu numai se bucura de mult dinamism, procesatorilor fiindu-le puse la dispozitie utilaje tot mai eficiente si mai fiabile, rezultate ale inovatiilor rapide din acest sector. Fie...

Etichete: 

Refrigerarea bucatilor de carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In prezent, foarte multe abatoare si ambalatori inca mai refrigereaza bucati de carne ambalate in cutii de carton de 25 kg, in camere de refrigerare. Eficienta racirii in camerele de refrigerare este foarte scazuta....

Etichete: 

Tehnologii inalte in slujba produselor traditionale

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Firma Baroncini Est este lider, pe piata din Romania, in proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea instalatiilor de abatorizare. Datorita unei bogate experiente a specialistilor din echipa Baroncini, obtinuta...

Etichete: 

Formcook – „Calitate si Sanatate”

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Alimentatia sanatoasa este o necesitate impusa de ritmul alert al vietii moderne, de aceea, pentru obtinerea unor produse de calitate, gatite intr-un mod sanatos, este important sa folosim cele mai noi tehnologii...

Etichete: 

Utilaje noi pentru procesatori

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Masinile industriale de procesare a carnii devin tot mai eficiente, mai sigure si mai usor de utilizat, multumita inovatiilor recente din domeniul tehnologic. Astfel, sunt disponibile astazi caracteristici precum...

Etichete: 

Atlas Copco – solutii complete de aer comprimat pentru industria alimentara

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Atlas Copco Romania este reprezentanta Grupului Atlas Copco, lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate. Pentru industria alimentara, Atlas Copco Compressor Technique asigura solutii complete de aer...

Etichete: 

ADVANTEC™ Compact Chiller – racirea rapida a produselor de carne

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Un sistem controlat si extrem de rapid de inghetare la suprafata a bucatilor de carne si a altor produse de carne face posibila racirea acestora la o temperatura de echilibru de 0 pana la +4oC intr-un interval de...

Etichete: 

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are...

Etichete: 

ADVANTEC™ Compact Chiller: Solutia pentru a stabiliza produsele proteice in aplicatii de feliere

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare producator cauta azi cai mai bune de a controla productia, pentru a optimiza randamentul, calitatea si igiena. Folosind tehnologia noastra cu impact, renumita in intreaga lume ADVANTEC Impingement, JBT...

Etichete: 

Acuratete si rapiditate

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Daca automatizarea proceselor din unitatile de productie sau procesare a carnii este un punct cheie pentru orice business care isi doreste profitabilitatea, rapiditatea si acuratetea efectuarii acestor procese sunt alte...

Etichete: 

Benzi transportoare poliuretanice de inalta performanta

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Benzile transportoare Chiorino High Performance (HP) arata o performanta deosebita din toate punctele de vedere, chiar si ca inlocuitor pentru curelele modulare, reusind sa treaca de inalte standarde de igiena in timpul...

Etichete: 

Automatizarea, un beneficiu pentru procesator

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Nu se indoieste nimeni de capacitatea omului de a duce cu bine la sfârsit muncile cele mai importante pe toate verticalele industriei. Masinile tind, insa, sa ia locul omului pe linia de procesare, eficientizând,...

Etichete: