Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Cotatii

Rabobank a publicat Global Dairy Top 20 2017

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 13 iulie 2017

Ca în fiecare an, Rabobank își publică studiul despre cele mai mari 20 de companii lactate din lume. Azi, 13 iulie, a fost publicat Global Dairy Top 20, un clasament care anunță regresul grupului Lactalis, de pe...

Etichete:  , ,

Prețul cărnii de vită a crescut pe piața Statelor Unite ale Americii

Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 martie 2017

Cotaţia futures a cărnii de vită a crescut vineri, pe piaţa americană, cumpărătorii şi vânzătorii fiind activi în condiţiile în care au tot apărut informaţii privind cererea susţinută din domeniu....

FAO: Prețul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 8 februarie 2017

Potrivit ultimului raport emis de FAO, indicele preţurilor produselor alimentare la nivel mondial a crescut cu 2,1% în luna ianuarie 2017, faţă de luna precedentă, atingând cel mai ridicat nivel de după luna...

Etichete:  , ,

Prețul cărnii de porc a crescut cu 54 %

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 29 august 2016

Preţul cărnii de porc a crescut cu o medie de 54% de la începutul acestui an după ce excedentul de carne de porc de pe piaţă a scăzut, marii producători de carne de porc din UE preferând să exporte în Asia,...

În zece ani, prețurile la carne kosher s-au dublat

Autor: Miruna Sorescu  /   vineri, 22 ianuarie 2016

Economiștii Anthony Tricot si Andrea Silberman au constatat că stilul de viață evreiesc costă, în Marea Britanie, cu12.700lire sterline mai mult pe an. Familii evreiești ajung să plătească un plus £ 12,700...

Etichete:  , ,

FAO: Prețul mondial al alimentelor a continuat să crească

Autor: Maria Demetriad  /   luni, 9 noiembrie 2015

Indicele preţurilor produselor alimentare, la nivel mondial, realizat de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), a urcat în luna octombrie ca urmare a condiţiilor meteo...

FAO: Alimentele, la cel mai scăzut preț din ultimii 5 ani

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 8 mai 2015

Potrivit unei analize FAO, alimentele înregistrează cel mai scăzut preț din ultimii 5 ani, după ce o lungă perioadă de timp, prețul furajelor și al materiei prime a scăzut  și el în mod constant, fapt care...

Etichete:  , ,

Vânzările firmei Hilton Food Group au scăzut

Autor: Aura Alexa Ioan  /   vineri, 27 martie 2015

Hilton Food Group a anunţat o scădere de 2,3% a vânzărilor, din cauza preţurilor mai mici la carne şi a „tarifelor nefavorabile” de schimb valutar, pe parcursul întregului an 2014.   Bossul firmei,...

Prețul cărnii de porc a revenit la normal pe piața mondială

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 11 martie 2015

Prețul cărnii de porc a revenit la normal pe piața mondială, după ce a crescut la niveluri record la mijlocul 2014, informează PigProgress.net. Creşterea preţurilor a fost determinată de impactul PEDv asupra...

FAO: Prețul alimentelor a continuat să scadă și în februarie

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 6 martie 2015

Prețul alimentelor a continuat să scadă și în februarie, informează FAO în ultima sa analiză dată publicității. Astfel, indicele preţurilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizaţia...

CattleFax: Prețuri bune la carnea de vită din SUA, în 2015

Autor: Meat MIlk  /   luni, 9 februarie 2015

Delegații la Conferința Industriei Cărnii de Vită - 2015 au primit cu satisfacție prognozele optimiste ale CattleFax cu privire la  prețurile bune pentru carnea de vită din SUA, în 2015.   La populara...

Vânzarea Smithfield Foods, investigată în Statele Unite

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 10 septembrie 2013

Cel mai mare producător chinez de carne de porc, Shuanghui Internaţional Holdings Ltd., va prelua compania americană Smithfield Foods, care are filială şi în România, relatează luni mass-media...

Carnea de leu, bine cotată în SUA

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 21 august 2013

La fiecare câteva luni, un restaurant introduce carnea de leu în meniu pentru a atrage turiştii doritori să consume preparate exotice. Carnea de leu furnizată restaurantelor provine de la animale crescute în...

Carnea de vită pierde teren în fața cărnii de miel

Autor: Meat MIlk  /   marți, 13 august 2013

Potrivit rapoartelor din ultimele săptămâni de la unitățile de procesare carne de vită, acestea se luptă pentru găsirea de piețe pentru carnea de vită procesată, informează analistul de piață al Comisiei...

Pretul porcilor a crescut la Bursa din Chicago

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 20 iunie 2013

Porcii tranzactionati la Bursa din Chicaho, cu termen de livrare in iulie au crescut mult astăzi, și au reușind inregistrarea unui nou contract mare la 101.32, în jumătatea sesiuni. Ieri tarziu, s-a...

Etichete:  , , ,

Sondajul European în supermarket-uri

Autor: Meat MIlk  /   marți, 12 martie 2013

Un sondaj bianual condus printre supermarket-urile din Marea Britanie privind bunăstarea animalelor va fi extins pentru prima dată în întreaga Europă, datorită interesului din partea companiilor de pe continent,...