Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revista

Năutul, în preparate din carne cu un conţinut scăzut de grăsime

Autor: Maria Turtoi  /   vineri, 30 ianuarie 2015

Năutul (Cicer arietinum L.) este una din cele mai importante leguminoase boabe din lume fiindcă este o sursă bogată de proteine, substanţe minerale şi vitamine, având un rol important în dieta omului în multe...

Reinventarea corporației și valorile firmei

Autor: Meat MIlk  /   joi, 29 ianuarie 2015

Fostul CEO IBM oferă câteva sfaturi despre principiile și strategiile care care susțin o firmă pe termen lung, pentru Reinventarea corporației și valorile firmei. Lou Gerstner (LG), va fi întotdeauna cunoscut...

Igiena curentă în fermele industriale de suine

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 28 ianuarie 2015

Igiena curentă în fermele industriale de suine, pentru a reduce riscul pierderilor la nivelul efectivelor de porci, cauzate de bolile infecțioase. De aceea, trebuie să se efectueze curățarea și dezinfectarea...

Cine a câştigat şi cine a pierdut în 2014, în sectorul de carne?

Autor: Aura Alexa Ioan  /   marți, 27 ianuarie 2015

După patru ani consecutivi în care companiile din industria de prelucrare a cărnii au sacrificat eficienţa de ansamblu a activităţii, în favoarea dezvoltării comerciale şi a menţinerii cotelor de piaţă, în...

Condiții de carantină impuse de bluetongue

Autor: Meat MIlk  /   marți, 27 ianuarie 2015

Având în vedere contextul epidemiologic favorabil, la nivelul continentului european, se consideră că bluetongue reprezintă un pericol permanent pentru România, iar elaborarea unui plan de contingență a devenit...

Noi indicatori ai prospeţimii cărnii şi produselor din carne

Autor: Maria Turtoi  /   luni, 26 ianuarie 2015

Consumatorii estimează, de obicei, calitatea unui produs prin monitorizarea culorii, mirosului şi texturii. Cu toate acestea, uneori consumatorul nu poate aprecia calitatea unui produs alimentar prin acești...