Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Evenimente

La Anuga 2019 vor participa 74 de companii din România

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 septembrie 2019

O viata sanatoasa aduce fericire si stare de bucurie oricarui om, iar acest mesaj va fi unul dintre cele trei pe care Romania le propune la ANUGA 2019 atat in headline cat si in imaginile cu alimentele prezentate la...

Etichete: 

INTERNE

Centenarul Marii Uniri: Mesajul ANPC

Centenarul Marii Uniri: Mesajul ANPC

Autor: meatmilk  /  luni, 3 decembrie 2018

Sunt onorat să urez atât în numele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, pe...

EVENIMENTE INFOGROUP

Testo România este Partener Gold al Conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilk  /   joi, 31 ianuarie 2019

Testo România a devenit Partener Gold al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo dar și să susțină o prezentare în Ședința generală din dimineața zilei de...

Biotrend Plus va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019

Autor: meatmilk  /   joi, 31 ianuarie 2019

Compania Biotrend Plus SRL a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   Potrivit programului convenit,...

Meat & Milk 2017: Succes de înalt prestigiu național și internațional

Autor: meatmilk  /   marți, 30 mai 2017

În zilele de 25 și 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, au avut loc lucrările celei de-a VI-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, organizată de agenția infoGROUP Media Invest și revista Meat.Milk. Manifestarea din acest an s-a derulat sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou...