Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cresterea animalelor

Ameliorarea genetica a raselor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Trebuie remarcat, pentru inceput, ca obiectul ameliorarii il reprezinta populatia animalelor, nu individul. Dupa formarea zigotului, baza sa ereditara nu mai poate fi schimbata, singura posibilitate de modificare...

Karpaten meat – de la iarba, la carne de vita de calitate

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Activa pe piata din Romania inca din anul 2008, Karpaten Meat a reusit in scurt timp sa se impuna prin calitatea deosebita a carnii de vita, reprezentand un model al succesului in afaceri. Mai mult decat atat, Karpaten...

Exigente sporite ale aviculturii ecologice

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Sistem global de gestiune agricola si productie alimentara, care combina bunele practici de mediu si conservarea resurselor naturale, productia ecologica duce – prin aplicare – la atingerea unor standarde inalte de...

Etichete: 

Calificare si experienta pentru bunastarea porcilor

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Din multitudinea de aspecte ce scot in evidenta bunastarea porcilor, alaturi de corelatia pozitiva intre bunastare, siguranta alimentara si productia de carne, se evidentiaza asocierea dintre calificarea/experienta...

Etichete: 

Avicultura europeana, departe de simpla gainarie

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Atentia acordata de tara noastra adaptarii la cerintele Uniunii Europene de crestere si exploatare a pasarilor reprezinta o necesitate impusa de caracteristicile competitivitatii si calitatii produselor, a impactului...