Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Statistici

Refacerea efectivelor va aduce mai multă carne de vită

Autor: Meat MIlk  /   luni, 24 noiembrie 2014

După trei ani de continuu declin, producția de carne de vită a UE va crește în 2014 cu peste 110.000 tone, comparativ cu 2013, se arată într-o publicație a  Eurostat ce prezintă o prognoză pe termen scurt...

Sacrificările şi producţia de carne în septembrie 2014

Autor: Meat MIlk  /   luni, 10 noiembrie 2014

Sacrificările şi greutatea în carcasă a animalelor au crescut la toate speciile. În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2013, în septembrie 2014, sacrificările au crescut la porcine, ovine şi caprine şi la...

INSSE: Sacrificările şi producţia de carne la 31 august

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 9 octombrie 2014

În luna august 2014, faţă de luna precedentă, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut la toate speciile. În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2013,...

Sacrificările şi producţia de carne în iulie 2014-Raport extins

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 10 septembrie 2014

(INSSE) În luna iulie 2014, faţă de luna precedentă, numărul animalelor şi al păsărilor  sacrificate a crescut la porcine, ovine şi caprine şi păsări, iar la bovine a scăzut; greutatea în carcasă a...

Etichete:  , ,