Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Repere

George Grecu: Profitabilitatea firmelor românești de lactate e de doar 2,3 %

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 23 noiembrie 2017

Ultimele măsuri din domeniul economic luate de Guvern, coroborate cu anumite jocuri externe și interne de piață, precum și cu devalorizarea monedei naționale, își fac deja simțit impactul negativ, inclusiv...

Etichete:  , , ,

REPORTAJ

Avastar, gustul si savoarea carnii

Avastar, gustul si savoarea carnii

Autor: Meat MIlk  /  joi, 31 ianuarie 2013

Companie de prestigiu in peisajul productiei de carne, Avastar a dovedit inca de la infiintare ca...

DOSAR

ANALIZA

România, ca o țară de vânzare

România, ca o țară de vânzare

Autor: Ilie Stoian  /  miercuri, 20 septembrie 2017

”Investițiile în sectorul alimentar din România reprezintă o oportunitate pentru companiile...