Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Editorial

Aparenþe ºi aºteptãri

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Imaginea unei companii se construieºte în ani de muncã, nu numai prin oferirea de produse ºi servicii de calitate, ci ºi printr-o bunã comunicare cu clienþii, furnizorii ºi...

Etichete: 

Cu sare si piper

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Aduse pentru prima data din Orient, cu sute de ani in urma, câteva boabe de condimente ii costau pe amatorii de lucruri noi multi bani de aur. Pretioasele mirodenii erau si prilej de lauda la ospete, confirmând...

Etichete: 

O mana de ajutor

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

In contextul economic actual, statul incearca sa renunte la acordarea oricarui fel de subventie. Presedintele Traian Basescu declara, acum circa o luna, ca: „subventiile se vor reduce masiv, iar banii recuperati vor...

Etichete: 

Inovatie si traditie

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Ar putea parea nepotrivit sa vorbesti despre inovatie intr-un numar al revistei „Fabrica de Carne”, editat in preajma Sarbatorilor Pascale. Evenimentele majore petrecute, insa, in aceasta perioada in...

Etichete: 

Vantul schimbarii

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Anul nou aduce pe buzele tuturor cuvantul schimbare. Fie ca este vorba despre esca­ladarea Everestului, de a slabi 10 kg sau de a te lasa de fumat, resetarea calendarului ne umple de planuri mai mari sau mai mici, dupa...

Etichete: 

2009 – un an sub semnul crizei

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Pentru propriul amuzament, intreprind uneori demersul, empiric ce-i drept, de a analiza felul in care in vocabularul colectiv de baza navalesc cuvinte aflate in mod normal mai spre marginea vorbirii si se umplu de noi...

Etichete: 

Punct si de la capat

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Daca anul calendaristic se termina cu luna decembrie, anul muncitoresc se sfarseste, cu siguranta, in august. Concediile relaxeaza traficul din Bucuresti si oamenii muncii; acestia din urma se intorc in septembrie, cu...

Etichete: 

Despre adaptarea la criza

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Fiecare companie care mai activeaza inca in economia romaneasca a pus deja in aplicare un plan de combatere a efectelor crizei. S-au facut rectificarile bugetare, s-au stopat angajarile, s-au efectuat eventualele...

Etichete: 

Criza – o realitate care nu poate fi ignorata

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Subiectul crizei financiare mondiale ramâne in continuare in atentia tuturor. Diversele mijloace de comunicare sunt pline de informatii pe aceasta tema. Încet, incet, criza si-a facut loc printre preocuparile noastre...

Etichete: 

Sa facem socotelile!

Autor: Meat MIlk  /   marți, 29 ianuarie 2013

Sfarsitul de an vine, la fiecare dintre noi, cu un imperativ moment al bilantului. Tragem o linie si socotim: ce a fost bine, ce a fost rau, unde am gresit si ce am invatat din asta. Pentru un director de companie,...

Etichete: 

Noi inceputuri

Autor: Meat MIlk  /   luni, 28 ianuarie 2013

Toate inceputurile sunt dificile. În Romania, mai ales, oamenii sunt sceptici atunci cand vrei sa introduci pe piata un produs nou - fie ca este vorba de o marca de salam, fie de o revista de specialitate pentru...

Etichete: