Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Interviu

Grigore Horoi: Agricola Internațional Bacău va fi Steaua industriei românești!

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 21 septembrie 2017

Aflată în somptuoasa sală de festivități a grupului Agricola Internațional Bacău, cu ocazia sărbătoririi celor 25 de ani de activitate, prin fața asistenței se perindă la pupitru fel de fel de vorbitori...

Irina Crăciunescu-Diana: Politica salarială a Guvernului ne preocupă în mod deosebit

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 27 aprilie 2017

Continuăm șirul opiniilor managerilor români din industriile de carne și lapte ale României, despre starea mediului de afaceri din acest moment, cu declarația doamnei Irina Crăciunescu-Director General al...

Petre Daea: România nu poate fi desțelenită. România nu poate fi decât cultivată!

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 12 aprilie 2017

Ei, bine, în România de azi a Facebook-ului, a miștoului perpetuu, a telefonului deștept și a mitingurilor dirijate de agenții de publicitate, la Ministerul Agriculturii vine în cea mai înaltă funcție un om...

Radu Timiș Jr.: ”Voi face din Cris-Tim cea mai mare firmă din Industria Alimentară românească!”

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 5 aprilie 2017

Rar mi-a fost dat, ca jurnalist, să întâlnesc în ultimii ani un tânăr precum Radu Timiș Junior, iar asta o scriu și cu bucurie dar și cu tristețe. Cu tristețe, pentru că sunt foarte puțini ca el. Cu...

De zece ani, în UE: Cum am fost, cum suntem, cum vom fi? Răspunde Sorin Minea

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

Mai e puțin până în ziua de 1 ianuarie 2017, moment în care vom contabiliza trecerea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și lapte...

Etichete:  , ,

De zece ani, în UE: Cum am fost, cum suntem, cum vom fi? Răspunde Dorin Cojocaru

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

În ziua de 1 ianuarie 2017 vom sărbători trecerea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și lapte ale României, unde am ajuns și,...

Etichete:  , ,

De zece ani, în UE. Ce a fost, ce e, ce va fi? Răspunde Ioan Ladoși

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

Mai e puțin până în ziua de 1 ianuarie 2017, moment în care vom contabiliza trecerea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și lapte...

Etichete:  , ,

De zece ani, în UE. Cum am fost, cum suntem, cum vom fi? Răspunde Claudiu Frânc

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

Doar câteva zile ne mai despart de 1 ianuarie 2017, moment în care vom contabiliza trecerea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și...

Etichete:  , ,

De zece ani, în UE. Ce a fost, ce e, ce va fi? Răspunde Florin Căpățână

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

La 1 ianuarie 2017, vom marca zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și lapte ale României, unde am ajuns și, mai ales, cum vor arăta...

De zece ani, în UE. Cum am fost, cum suntem, cum vom fi? Răspunde Ilie Van

Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 16 decembrie 2016

Mai e puțin până în ziua de 1 ianuarie 2017, moment în care vom contabiliza trecerea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Ce a însemnat această perioadă pentru sectoarele de carne și lapte...

Etichete:  , ,

Dorin Cojocaru-APRIL: România s-a predat în fața hipermarketurilor!

Autor: Ilie Stoian  /   joi, 8 decembrie 2016

Acum, aproape de finalul anului 2016, se cade să facem o retrospectivă a evenimentelor din Industria laptelui și lactatelor din România. Cum, cel mai potrivit pentru acest lucru este domnul Dorin Cojocaru,...

Etichete:  , ,

La Indagra Food, Aaylex bifează încă o participare de prestigiu

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 4 noiembrie 2016

Prezentă și anul acesta cu stand propriu la Indagra Food, compania Aaylex, deținătoarea celebrei mărci CocoRico, își poate trece în contul realizărilor încă o prezență de prestigiu, atât în fața...

Etichete:  , ,

Sorin Minea: Dacă faceți produse tradiționale, respectați legea!

Autor: Maria Demetriad  /   marți, 11 octombrie 2016

Vorbind recent despre viitorul categoriei de mezeluri, Sorin Minea, proprietarul companiei Angst, dar care ocupă și funcția de Președinte al Romalimenta (Federația Patronatelor din Industria Alimentară), atrage...

Agricola Internațional Bacău, sau despre permanența excelenței în afaceri

Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 septembrie 2016

Despre Agricola Internațional Bacău nu poți vorbi decât ca despre o stare de permanență a excelenței în afaceri. Iar, cuvintele nu sunt mari, atunci când ne referim la unul dintre liderii Industriei de carne...

Vasileios Stavrou: Legea 321 s-a îndepărtat de scopul inițial

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 4 august 2016

Vasileios Stavrou, directorul general al Mega Image România, cel mai extins lanţ de magazine de pe piaţa locală, un business de 3,5 miliarde de lei (785 mil. euro) anul trecut, spune că legea prin care...

Etichete:  , ,

Radu Chețan: Unele importuri de ouă au origine necunoscută

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 21 iulie 2016

(Agerpres) Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) va înăspri controalele la frontieră după ce a constatat că din spaţiul Uniunii Europene vin transporturi de ouă...