Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Retete

Rețetă: Păstrăv în crustă de sare, copt în jar

Autor: meatmilk  /   luni, 28 august 2017

Păstrăvul în crustă de sare reprezintă o rețetă gustoasă și sățioasă, cu multe condimente, un preparat de vară copt în jar. Rețeta a fost preparată și oferită de Chef Liviu Bosnea, proprietarul...

Etichete:  , ,

Rețetă de vară: Coaste caramelizate la grătar

Autor: meatmilk  /   vineri, 21 iulie 2017

Coastele caramelizate la gratar reprezinta o reteta gustoasa si satioasa, cu multe condimente, un preparat la gratar potrivit pentru cei care vor sa sarbatoreasca vacanta in aer liber, alaturi de o halba de bere sau un...

Etichete:  , ,

Atelierul Micilor Bucătari – CocoRico, Promoția iunie 2017

Autor: meatmilk  /   luni, 19 iunie 2017

(Comunicat) Grupul Aaylex anunță finalizarea celei mai noi ediții a programului educaţional „Atelierul Micilor Bucătari - CocoRico”,derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău.Peste 170 de...

Rețetă: Zamă acră de rață

Autor: meatmilk  /   marți, 6 iunie 2017

Ciorba acră de rață este o rețetă simplă, cu ingrediente puține și uzuale dar gustoasă și sățioasă, potrivită pentru cei care vor ”să-și revină” dacă au sărbătorit prea mult în vacanța de...

Etichete:  , ,

Produse de calitate, inovatoare, pentru sezonul grătarelor

Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Supremia Grup este lider pe piața de ingrediente alimentare și condimente din România fiind activă în Europa de Est și Vest, precum şi Scandinavia. La începutul anului 2017, Supremia a anunțat preluarea...

Etichete:  ,

A început a noua ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”

Autor: meatmilk  /   luni, 10 aprilie 2017

Ediția din acest an a concursului organizat de Selgros are o miză mai mare în urma unor modificări menite să bucure deopotrivă bucătarii cât și proprietarii de restaurante. Printre cele mai importante...

Etichete:  ,

Rețetă turcească: Balik Ekmek-Peste în paine Galata Bridge

Autor: meatmilk  /   marți, 4 aprilie 2017

Rețeta Balik Ekmek (pește în pâine) este o rețetă turcească, un preparat simplu cu un gust special și servire rapidă. Rețeta a fost preluată din Istanbul, de sub Podul Galatei (podul care leaga zona...

Etichete:  , ,

Rețetă pentru pizza de post, ”Floarea din ghiveci”

Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 martie 2017

Reteta ”Floarea din ghiveci” este creată de Florarul Șef de la Pizza Flower, pentru Postul Paștelui și poate fi testată prin comenzi la domiciliu până pe 15 aprilie.   Ingrediente pentru fiecare...

Rețetă de pizza ”Petală de primăvară”

Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 martie 2017

Retetă de pizza ”Petală de primăvară” creată de Florarul Sef de la Pizza Flower, pentru a sărbători Ziua Femeii. Rețeta poate fi testată prin comenzi la domiciliu în luna martie.   Ingrediente...

Etichete:  , ,

Rețetă: El Pato Passion, desertul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Autor: meatmilk  /   luni, 13 februarie 2017

El Pato Passion este o rețetă de desert pe bază de ciocolată, creată de restaurantul El Pato pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce își vor sărbători...

Rețetă: Pizza ”Floare îndrăgostită” pentru Valentine’s Day

Autor: meatmilk  /   vineri, 10 februarie 2017

Retetă creată de Florarul Sef de la Pizza Flower, Traian Titirisca, pentru a sărbători Valentine’s Day și Dragobetele. Rețeta poate fi testată prin comenzi la domiciliu în perioada 13 - 25 februarie...

Rețetă de Sărbători: Doradă mediteraneană

Autor: meatmilk  /   luni, 19 decembrie 2016

Rețeta Doradă mediteraneană a fost concepută, filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Paste cu mușchi de vită

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Rețeta de paste cu mușchi de vită a fost filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Coaste de porc la cuptor

Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 decembrie 2016

Rețeta de Coaste de porc la cuptor este concepută, filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Rețetă de Porchetta cu rozmarin

Autor: meatmilk  /   luni, 5 decembrie 2016

Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.   Ingrediente...

Mușchi de vită Wellington

Autor: meatmilk  /   joi, 24 noiembrie 2016

Rețetă de Mușchi de vită Wellington a fost filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...