Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Afacere

Carmina Paraschiv, Director General Ana și Cornel, înscrisă în cadrul primei ediții a competiției EY Entrepreneur of The Year Romania 2014

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 17 octombrie 2014

Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana și Cornel, care de-a lungul timpului a dobândit respectul angajaților, competitorilor, clienților și comunității, este înscrisă în cadrul primei ediții a...

Moştenitoarea imperiului Transavia se destăinuie: Am dormit în hale, cu puii!

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 17 octombrie 2014

Theodora Bucur Popa (23 de ani), fiica omului de afaceri Ioan Popa, fondatorul procesatorului de carne de pasăre Transavia, a spus ieri că a început să lucreze din acest an în compania tatălui ei şi că speră...

Etichete:  , , , ,

Transavia a primit titlul de Campion în Business

Autor: Meat MIlk  /   joi, 16 octombrie 2014

Recent au fost acordate premiile din cadrul acțiunii „Campionii în business“, organizată la Cluj-Napoca de Ziarul Financiar, fondul de investiţii Enterprise Investors, Banca Comercială Română, firma de...

Valentin Șoneriu, CarmOlimp: Piața de carne ambalată e stabilă

Autor: Meat MIlk  /   joi, 16 octombrie 2014

Într-o analiză efectuată de Magazinul Progresiv, Valentin Șoneriu a declarat: „Piața de carne ambalată este o piață stabilă, iar pe măsură ce consumul va crește, se vor dezvolta și produsele mai scumpe,...

Foarte puține produse tradiționale acreditate până acum

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 15 octombrie 2014

(Agerpres) La fel ca in alte zone ale tarii, producătorii din Satu Mare au reuşit să-şi reatesteze tradiţional, după noile reglementări, doar 16 produse, în vreme ce pe vechea legislaţie numărul produselor...

Nadia Crișan: Trebuie introdusă taxarea inversă și la carne

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 15 octombrie 2014

Autorităţile noastre pot şi trebuie să ia, în perioada imediat următoare, mai multe măsuri care să ajute la dezvoltarea agriculturii şi diminuarea semnificativă a evaziunii fiscale din domeniu, ne-a declarat...

Miron Dascălu-AFISS: Sectorul cărnii de porc este falimentar

Autor: Ilie Stoian  /   marți, 14 octombrie 2014

Referindu-se la situația de moment, dar și la perspectivele imediate, domnul Miron Dascălu, președintele Asociației Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin a declarat pentru revista Fabrica de Carne că...

Dutch Trading International- Mizil va intermedia comerțul de bovine America de Sud-UE

Autor: Meat MIlk  /   marți, 14 octombrie 2014

„Săptămână aceasta plec în Argentina şi în Brazilia pentru a lua animale de acolo ca să livrez clienţilor din UE. Situaţia este gravă, iar România are două mari probleme, cea veterinară şi cea fiscală,...

ANSVSA negociază exportul de carcase de ovine

Autor: Meat MIlk  /   marți, 14 octombrie 2014

(Comunicat) ANSVSA negociază, în această perioadă, cu oficiali din mai multe ţări arabe demararea, în cel mai scurt timp, a exportului de carcase de ovine, informează instituţia. "Exportul de animale în...

Alex Jurconi: Solicităm de urgență o scutire fiscală

Autor: Ilie Stoian  /   luni, 13 octombrie 2014

Referindu-se la starea producției de carne de porc din România, Alex Jurconi, președinte al federației Pro Agro, a declarat recent pentru revista Fabrica de Carne: ”Situația este într-atât de dramatică,...

Minea: Consumul virează tot mai mult spre zona neagră

Autor: Meat MIlk  /   luni, 13 octombrie 2014

Consumul nostru de alimente se confruntă cu cel mai scăzut nivel din Europa, consideră Sorin Minea, preşedintele Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară (Romalimenta). "Când nu mai avem inflaţie,...

Colaborare ARC-IFI- Universitatea Dunărea de Jos

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 10 octombrie 2014

Totul a început in urma cu un an, când s-a născut ideea proiectului nostru, la început  mai confuză, apoi din ce în ce mai clară și mai îndrăzneața. De mare ajutor ne-a fost partenerul nostru de la IFI...

Piscicultura a utilizat doar 151 de milioane de euro din fondurile europene

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 10 octombrie 2014

(Agerpres) România a absorbit, până în prezent, 154 de milioane de euro din fondurile europene alocate prin Programul Operaţional de Pescuit (POP) 2007 - 2013 şi a ajuns la un grad de absorbţie de 41%,...

Etichete:  , , ,

Stanca Tudor-APCPR: Producătorii de carne de porc au probleme uriașe!

Autor: Meat MIlk  /   joi, 9 octombrie 2014

Prezentă la o conferință de presă în care s-a discutat despre situația actuală a producătorilor de carne de porc din România, doamna Stanca Tudor, Director Executiv al APCPR a declarat: ”Situația fermelor...

Industria alimentară a României valoarează 40 md. lei

Autor: Meat MIlk  /   joi, 9 octombrie 2014

Industria alimentară românească, dominată la vârf de multinaţionalele din producţia de uleiuri, zahăr şi dulciuri, dar caracterizată de un pluton secund format din afaceri antreprenoriale româneşti, a...

Producătorii de carne de porc sunt în pragul falimentului

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 8 octombrie 2014

APCPR, în colaborare cu AFISS, semnalează Guvernului României și Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale situația critică a fermelor de creșterea porcinelor din România. Agriculturii și Dezvoltării...

Etichete:  , , ,