Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Certificare

Inaq Consulting a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilk  /   miercuri, 29 martie 2017

Inaq Consulting, singurul reprezentant din România a sistemului de certificare Global GAP, a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând ca în Ședința generală din ziua de 25 mai, domnul...

Interes ridicat pentru Conferința IFS 2016

Autor: Meat MIlk  /   luni, 30 mai 2016

Peste 230 de participanti au aflat avantajele certificarilor IFS pentru dezvoltarea afacerilor si noutatile in domeniu. Cea de a treia editie a Conferintei IFS a reunit pe data de 25 mai 2016, la Bucuresti, peste 230...

Conferința IFS 2016 s-a bucurat de un real succes

Autor: Meat MIlk  /   joi, 26 mai 2016

În ziua de 25 mai, la București, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței IFS, organizată de Inaq Consulting, eveniment care s-a dovedit a fi nu doar un real succes, reunind în sala lucrărilor peste 250 de...

Etichete:  , ,

În 25 mai, Inaq Consulting organizează a treia ediție a Conferinței IFS

Autor: Meat MIlk  /   luni, 18 aprilie 2016

A treia editie a Conferintei IFS, organizata de Inaq Consulting, vine cu noutati legate analiza produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS.   Profesionistii din domeniul managementului...

Bureau Veritas: În România, multe certificate ISO sunt emise de firme de apartament

Autor: Meat MIlk  /   joi, 7 aprilie 2016

Dezvoltarea economică susţinută din zona de Centru Vest a României impune prezenţa unor companii care să aducă garanţii într-o lume a riscului. Bureau Veritas România, membră a Grupului Bureau Veritas, lider...

Certificarea Global Food

Autor: Maria Demetriad  /   marți, 5 aprilie 2016

În anii '90, au existat o serie de crize de siguranță alimentară internaționale, de profil înalt, inclusiv ESB, dioxină și listeria. Rezultatul a fost că majoritatea consumatorilor și-au pierdut încrederea...

Etichete:  , ,

Cursurile INAQ: Bune practici de audit din perspectiva IFS

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 martie 2016

Experții interesați din industria alimentară sau alte domenii comerciale relevante, care dețin cunoștințe de bază despre audit și IFS, auditori autorizați IFS și experți care urmează să devină auditori...

Etichete:  , ,

METRO Cash & Carry România a fost recertificată ISO 22000:2005

Autor: Meat MIlk  /   joi, 19 noiembrie 2015

Sistemul de management al siguranţei alimentelor implementat în METRO Cash & Carry România a fost auditat şi certificat, pentru a treia oară consecutiv, de către Organismul de Certificare SGS Romania,...

Etichete:  , ,

Raport FVO: Certificarea HACCP este ambiguă și creează inconsecvențe

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 9 octombrie 2015

Un raport întocmit de FVO (Food and Veterinary Office of European Commission), și publicat în această vară de FoodQuality, afirmă răspicat: Sistemul HACCP este ambiguu, prevederile lui nu sunt clar înțelese,...

Etichete:  , ,

Certificarea DOP a Novacului Afumat, pusă în discuție luna viitoare

Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 septembrie 2015

Certificarea europeană DOP, a Novacului Afumat de Tara Barsei, produs de compania brașoveană Doripesco, va fi pusă în discuție de expertii Comisiei Europeane luna viitoare, pentru a reanaliza argumentele oferite...

Cursuri pentru Manageri în domeniul Calității

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 18 septembrie 2015

Top Quality Management va invita sa participati la cursul MANAGER CALITATE autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII, cod COR 325701,...

Curs ANC și IIA Global USA, în domeniul Calității

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 20 februarie 2015

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) invita persoanele care doresc sa se specializaze in domeniul calitatii produselor, sa participe la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII autorizat la...

Autorizarea exportului de pește și produselor din pește

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 4 februarie 2015

Standardele comune de comercializare uniformizează caracteristicile anumitor produse de pescuit vândute în UE, indiferent de originea acestora. Aceste reguli au rolul de a asigura transparența unei piețe...

Contingentarea exporturilor de ovine în Turcia

Autor: Meat MIlk  /   sâmbătă, 11 octombrie 2014

Conform datelor ANSVSA, exportul de ovine vii (de reproducție, pentru creștere/îngrășare, pentru tăiere imediată) în Turcia este permis pentru animalele care provin din 19 județe libere de scrapie: Argeș,...

Etichete:  , , ,

Autorizarea compartimentelor destinate tranşării

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 18 iunie 2014

Actele normative privind autorizarea spaţiilor destinate tranşării de carne, emise la nivel naţional, au fost şi sunt asociate regulamentelor Parlamentului European, reglementări care stabilesc condiţiile...

Etichete:  , , ,

Acreditarea FSC a ambalajelor și paletelor

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 7 februarie 2014

Sustenabilitatea a devenit nu doar o modă, în industria alimentară ci și o necesitate din ce în ce mai stringentă. O componentă de bază a acestui concept o reprezintă prezervarea mediului. Cercetările privind...