Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare

Autorizarea compartimentelor destinate tranşării

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 18 iunie 2014

Actele normative privind autorizarea spaţiilor destinate tranşării de carne, emise la nivel naţional, au fost şi sunt asociate regulamentelor Parlamentului European, reglementări care stabilesc condiţiile...

Etichete:  , , ,

Acreditarea FSC a ambalajelor și paletelor

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 7 februarie 2014

Sustenabilitatea a devenit nu doar o modă, în industria alimentară ci și o necesitate din ce în ce mai stringentă. O componentă de bază a acestui concept o reprezintă prezervarea mediului. Cercetările privind...

Modificarea certificatului de import înaintea duplicării

Autor: Meat MIlk  /   luni, 7 octombrie 2013

În aria celor care participă la importuri şi transporturi prin trecerea directă a frontierei, se numără şi utilizatorii sistemului informatic TRACES, responsabili de procedurile declarării la frontieră. Acest...

Autorizaţia integrată de mediu pt fermele de suine

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 26 iulie 2013

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului emite către operatorii de creştere a porcilor acest act administrativ, prin care acordă dreptul de a exploata (integral sau parţial) o instalaţie de acest tip, în...

Autorizarea unităţilor din domeniul hranei pentru animale

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 17 aprilie 2013

Unităţile care produc, prelucrează, ambalează, depozitează, transportă, distribuie şi/sau comercializează hrană şi produse utilizate în hrana animalelor, de la care se obţin produse alimentare destinate...

Autorizarea unităţilor de acvacultură

Autor: Meat MIlk  /   joi, 28 februarie 2013

Fiecare unitate de producţie în domeniul acvaculturii, inclusiv unităţile procesatoare, care taie animale acvatice, trebuie autorizate de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa...

Acreditarea renar a laboratoarelor

Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 ianuarie 2013

Asociatia de Acreditare din Romania (RENAR) este asociatie nonguvernamentala, fara scop lucrativ, constituita in baza legii 24/1924, cu modificarile ulterioare, personalitatea juridica fiindu-i recunoscuta in 7 august...

Etichete: 

Exportul catre tari terte, extracomunitare

Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

In mod constant, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) primeste notificari din partea Comisiei Europene, prin intermediul structurilor specializate, cu privire la evolutia...

Etichete: