Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Retete

Rețetă pentru pizza de post, ”Floarea din ghiveci”

Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 martie 2017

Reteta ”Floarea din ghiveci” este creată de Florarul Șef de la Pizza Flower, pentru Postul Paștelui și poate fi testată prin comenzi la domiciliu până pe 15 aprilie.   Ingrediente pentru fiecare...

Rețetă de pizza ”Petală de primăvară”

Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 martie 2017

Retetă de pizza ”Petală de primăvară” creată de Florarul Sef de la Pizza Flower, pentru a sărbători Ziua Femeii. Rețeta poate fi testată prin comenzi la domiciliu în luna martie.   Ingrediente...

Etichete:  , ,

Rețetă: El Pato Passion, desertul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Autor: meatmilk  /   luni, 13 februarie 2017

El Pato Passion este o rețetă de desert pe bază de ciocolată, creată de restaurantul El Pato pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce își vor sărbători...

Rețetă: Pizza ”Floare îndrăgostită” pentru Valentine’s Day

Autor: meatmilk  /   vineri, 10 februarie 2017

Retetă creată de Florarul Sef de la Pizza Flower, Traian Titirisca, pentru a sărbători Valentine’s Day și Dragobetele. Rețeta poate fi testată prin comenzi la domiciliu în perioada 13 - 25 februarie...

Rețetă de Sărbători: Doradă mediteraneană

Autor: meatmilk  /   luni, 19 decembrie 2016

Rețeta Doradă mediteraneană a fost concepută, filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Paste cu mușchi de vită

Autor: meatmilk  /   vineri, 9 decembrie 2016

Rețeta de paste cu mușchi de vită a fost filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Coaste de porc la cuptor

Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 decembrie 2016

Rețeta de Coaste de porc la cuptor este concepută, filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Rețetă de Porchetta cu rozmarin

Autor: meatmilk  /   luni, 5 decembrie 2016

Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.   Ingrediente...

Mușchi de vită Wellington

Autor: meatmilk  /   joi, 24 noiembrie 2016

Rețetă de Mușchi de vită Wellington a fost filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Paste Singapore Surf & Turf

Autor: Meat MIlk  /   joi, 27 octombrie 2016

Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante...

Atelierul de gusturi îți propune rețeta de Burger italian

Autor: Meat MIlk  /   vineri, 21 octombrie 2016

Reteta de Burger italian, filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.   Ingrediente pentru...

Etichete:  , ,

Rețetă tradițională: Păstrăv cu smântână

Autor: Meat MIlk  /   luni, 23 noiembrie 2015

Reteta “Păstrăv cu smantana“ a facut parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti”, derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” de agentia de relatii publice, Russenart Communications,...

Etichete:  , ,

Rețetă franțuzească: Piept de rață în sos de portocale

Autor: Maria Demetriad  /   joi, 18 iunie 2015

Reţeta franțuzească de ”Piept de rață în sos de portocale” a fost oferită de agenția Russenart Communications, fiind preparată de Restaurantul Vaporu`.   Ingrediente:   2400 g. piept...

Rețetă cehească: Svickova cu pâine la abur

Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 15 mai 2015

Reţeta cehească Svickova a fost oferită de agenția Russenart     Communications, fiind preparată de restaurantul The Pub Universității.   Ingrediente:   Carne de vită – 1...

Etichete:  , ,

Rețetă mediteraneeană: Antricot de vită cu roșii cherry coapte

Autor: Maria Demetriad  /   marți, 5 mai 2015

Reţeta mediteraneană Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte ne-a fost transmisă de agenția oferită Russenart Communications, fiind preparată de restaurantul La...

Rețetă: Mușchi de vită pe pat de legume sote

Autor: Maria Demetriad  /   marți, 28 aprilie 2015

Reţetă mediteraneană ”Mușchi de vită aromatică pe pat de legume sote” pe care v-o prezentăm azi, a fost oferită agenția Russenart Communications,   Ingrediente:   mușchi de vită 200...