Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Revistele Fabrica de Lapte și Fabrica de Carne devin Meat.Milk.

Autor: Meat MIlkmarți, 15 noiembrie, 2016

Preocupată în permanență pentru a oferi cititorilor săi cele mai noi informații și cele mai eficiente instrumente de promovare, agenția infoGROUP Media a decis contopirea celor două publicații ale sale, Fabrica de Lapte și Fabrica de Carne, într-o singură revistă, care se va numi Meat.Milk. Noul site și noua pagină Facebook vor fi funcționale în curând.

 

Noua apariție editorială va prelua tematica și rubricația vechilor publicații, continuând să aducă în fața cititorilor subiecte de interes pentru fermierii, investitorii, managerii și specialiștii din cele două industrii vizate, din retail și din domeniile adiacente. Nu în ultimul rând, revista Meat.Milk., prin titulatura sa, va fi principalul vector de promovare al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, cel mai amplu eveniment internațional de profil din Europa Centrală și de Est, care își va derula cea de-a 6-a ediție în perioada 24-27 mai 2017.

 

Totodată, site-urile vechilor publicații vor fi închise, urmând ca activitatea editorială on-line să se desfășoare doar pe site-ul www.meat-milk.ro. Concomitent, paginile de Facebook ale fostelor reviste Fabrica de Lapte și Fabrica de Carne vor fi închise, singura pagină de pe care cititorii se vor putea informa și de pe care vor putea prelua știri și articole, pentru a le posta pe paginile lor personale sau profesionale, urmând să se numească Meat.Milk. Subliniem că arhiva fostelor reviste va rămâne intactă, vechile articole sau știri putând fi vizualizate în continuare.

 

Dragi cititori, dragi parteneri de afaceri, echipa redacțională a agenției infoGROUP Media, precum și a noii publicații Meat.Milk., este încredințată că, în acest fel, vă va oferi cel mai eficient instrument media, informația de specialitate și cea publicitară urmând a fi centralizate într-o singură apariție editorială, pe un singur site și pe o singură pagină Facebook.

 

Dincolo de toate, însă, vă încredințăm că vă rămânem aceiași prieteni, aceiași parteneri de încredere. Tocmai de aceea, transformarea editorială are și o altă semnificație: în acest fel, adunăm toți prietenii la un loc și în cursul anului, nu doar la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk. Și, nu uitați: Dacă dumneavoastră sunteți partea frumoasă a României, prin profesionalismul de care a dat dovadă și pe care l-a probat din plin, infoGROUP a fost, este și va rămâne liderul de necontestat al presei specializate din România!

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...