Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe a decis păstrarea a opt magazine Penny și XXL Mega Discount

Autor: Maria Demetriadluni, 27 iunie, 2016

Grupul german Rewe, prezent pe piaţa locală cu reţelele de magazine Penny Market şi XXL Mega Discount, a purtat discuţii pentru vânzarea celor opt unităţi XXL Mega Discount, însă în final a decis să le păstreze în portofoliu, potrivit surselor din piaţa.

 

Nemţii de la Rewwe au discutat cu mai multe reţele o potenţială vânzare, însă nu au fost mulţu­miţi de ofertele primite. Mai mulţi jucători din piaţă erau interesaţi să cumpere reţeaua XXL Mega Discount pentru că magazinele sunt bine poziţionate în oraşele lor, iar astfel de terenuri sunt greu de găsit în prezent, pe o piaţă puternic aglomerată.

 

Cele opt magazine XXL Mega Discount sunt am­plasate în oraşe mari şi medii, respectiv Brăila, Braşov, Bucureşti, Târgovişte, Sibiu, Galaţi, Buzău şi Ploieşti, potrivit site-ului companiei. Comerciantul a mai vândut şi reţeaua de ma­­­gazine cash&carry Selgros în 2010 într-o tran­­zacţie internaţională şi lanţul de super­mar­keturi Billa în România la fi­nalul anului trecut.

 

Astfel, nemţii de la Rewe mai au în Româ­nia în total peste 180 de ma­ga­zine, iar din­tre aces­tea opt sunt XXL Mega Dis­count, restul sunt Penny Market.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...