Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe a decis păstrarea a opt magazine Penny și XXL Mega Discount

Autor: Maria Demetriadluni, 27 iunie, 2016

Grupul german Rewe, prezent pe piaţa locală cu reţelele de magazine Penny Market şi XXL Mega Discount, a purtat discuţii pentru vânzarea celor opt unităţi XXL Mega Discount, însă în final a decis să le păstreze în portofoliu, potrivit surselor din piaţa.

 

Nemţii de la Rewwe au discutat cu mai multe reţele o potenţială vânzare, însă nu au fost mulţu­miţi de ofertele primite. Mai mulţi jucători din piaţă erau interesaţi să cumpere reţeaua XXL Mega Discount pentru că magazinele sunt bine poziţionate în oraşele lor, iar astfel de terenuri sunt greu de găsit în prezent, pe o piaţă puternic aglomerată.

 

Cele opt magazine XXL Mega Discount sunt am­plasate în oraşe mari şi medii, respectiv Brăila, Braşov, Bucureşti, Târgovişte, Sibiu, Galaţi, Buzău şi Ploieşti, potrivit site-ului companiei. Comerciantul a mai vândut şi reţeaua de ma­­­gazine cash&carry Selgros în 2010 într-o tran­­zacţie internaţională şi lanţul de super­mar­keturi Billa în România la fi­nalul anului trecut.

 

Astfel, nemţii de la Rewe mai au în Româ­nia în total peste 180 de ma­ga­zine, iar din­tre aces­tea opt sunt XXL Mega Dis­count, restul sunt Penny Market.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...