Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe a decis păstrarea a opt magazine Penny și XXL Mega Discount

Autor: Maria Demetriadluni, 27 iunie, 2016

Grupul german Rewe, prezent pe piaţa locală cu reţelele de magazine Penny Market şi XXL Mega Discount, a purtat discuţii pentru vânzarea celor opt unităţi XXL Mega Discount, însă în final a decis să le păstreze în portofoliu, potrivit surselor din piaţa.

 

Nemţii de la Rewwe au discutat cu mai multe reţele o potenţială vânzare, însă nu au fost mulţu­miţi de ofertele primite. Mai mulţi jucători din piaţă erau interesaţi să cumpere reţeaua XXL Mega Discount pentru că magazinele sunt bine poziţionate în oraşele lor, iar astfel de terenuri sunt greu de găsit în prezent, pe o piaţă puternic aglomerată.

 

Cele opt magazine XXL Mega Discount sunt am­plasate în oraşe mari şi medii, respectiv Brăila, Braşov, Bucureşti, Târgovişte, Sibiu, Galaţi, Buzău şi Ploieşti, potrivit site-ului companiei. Comerciantul a mai vândut şi reţeaua de ma­­­gazine cash&carry Selgros în 2010 într-o tran­­zacţie internaţională şi lanţul de super­mar­keturi Billa în România la fi­nalul anului trecut.

 

Astfel, nemţii de la Rewe mai au în Româ­nia în total peste 180 de ma­ga­zine, iar din­tre aces­tea opt sunt XXL Mega Dis­count, restul sunt Penny Market.

REWE a deschis un nou magazin Penny Market în Fundulea
Autor: meatmilk  /   joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 226 de spații deschise.   Magazinul Penny Market din Fundulea are un spațiu de vânzare de 795,6 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până...

C.C a aprobat preluarea magazinelor Adivin 95 de către Mega Image
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mega Image SRL a preluat trei magazine ce aparțin companiei Adivin’95 SRL.   Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize, activează în România, în cea mai mare parte, în sectorul comerțului cu amănuntul de bunuri de consum curent. Din magazinele Mega Image,...