Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe group extinde aria de livrare la domiciliu in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza brandprivat.ro, citand rewe-online.ro, Berlin devine al cincilea oras german, dupa Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf si Köln, in care va functiona servicul de livrare la domiciliu initiat de Grupul Rewe.

Extinderea s-a facut in baza reactiilor pozitive inregistrate din partea consumatorilor si le permite acestora nu numai sa economiseasca timp si efort dar si sa verifice produsele primite, la livrare.

Comenzile pot fi depuse pe site-ul rewe-online.de cu pana la 21 de zile in avans, data, ora si locul livrarii fiind alese de catre clienti. Oferta sortimentala, extrem de variata, cuprinde atat produse proaspete, precum lactate, paine sau carne, cat si diferite articole din categoriile congelate, bauturi sau non-food la preturi identice cu cele din supermarketurile Rewe.

Baremul minim de comanda, situat la 40 de euro, presupune un cost fix de livrare de 5 euro. Pentru clientii aflati la prima comanda livrarea este gratuita.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...