Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe group extinde aria de livrare la domiciliu in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza brandprivat.ro, citand rewe-online.ro, Berlin devine al cincilea oras german, dupa Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf si Köln, in care va functiona servicul de livrare la domiciliu initiat de Grupul Rewe.

Extinderea s-a facut in baza reactiilor pozitive inregistrate din partea consumatorilor si le permite acestora nu numai sa economiseasca timp si efort dar si sa verifice produsele primite, la livrare.

Comenzile pot fi depuse pe site-ul rewe-online.de cu pana la 21 de zile in avans, data, ora si locul livrarii fiind alese de catre clienti. Oferta sortimentala, extrem de variata, cuprinde atat produse proaspete, precum lactate, paine sau carne, cat si diferite articole din categoriile congelate, bauturi sau non-food la preturi identice cu cele din supermarketurile Rewe.

Baremul minim de comanda, situat la 40 de euro, presupune un cost fix de livrare de 5 euro. Pentru clientii aflati la prima comanda livrarea este gratuita.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...