Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe group extinde aria de livrare la domiciliu in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza brandprivat.ro, citand rewe-online.ro, Berlin devine al cincilea oras german, dupa Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf si Köln, in care va functiona servicul de livrare la domiciliu initiat de Grupul Rewe.

Extinderea s-a facut in baza reactiilor pozitive inregistrate din partea consumatorilor si le permite acestora nu numai sa economiseasca timp si efort dar si sa verifice produsele primite, la livrare.

Comenzile pot fi depuse pe site-ul rewe-online.de cu pana la 21 de zile in avans, data, ora si locul livrarii fiind alese de catre clienti. Oferta sortimentala, extrem de variata, cuprinde atat produse proaspete, precum lactate, paine sau carne, cat si diferite articole din categoriile congelate, bauturi sau non-food la preturi identice cu cele din supermarketurile Rewe.

Baremul minim de comanda, situat la 40 de euro, presupune un cost fix de livrare de 5 euro. Pentru clientii aflati la prima comanda livrarea este gratuita.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...