Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rewe group extinde aria de livrare la domiciliu in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza brandprivat.ro, citand rewe-online.ro, Berlin devine al cincilea oras german, dupa Hamburg, Frankfurt, Düsseldorf si Köln, in care va functiona servicul de livrare la domiciliu initiat de Grupul Rewe.

Extinderea s-a facut in baza reactiilor pozitive inregistrate din partea consumatorilor si le permite acestora nu numai sa economiseasca timp si efort dar si sa verifice produsele primite, la livrare.

Comenzile pot fi depuse pe site-ul rewe-online.de cu pana la 21 de zile in avans, data, ora si locul livrarii fiind alese de catre clienti. Oferta sortimentala, extrem de variata, cuprinde atat produse proaspete, precum lactate, paine sau carne, cat si diferite articole din categoriile congelate, bauturi sau non-food la preturi identice cu cele din supermarketurile Rewe.

Baremul minim de comanda, situat la 40 de euro, presupune un cost fix de livrare de 5 euro. Pentru clientii aflati la prima comanda livrarea este gratuita.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...