Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rezultate ale actiunii de control efectuate de dsvsa constanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform comunicatului de presa emis de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, privind controalele efectuate de catre inspectorii institutiei, in perioada 18-25 mai 2012, actiunea s-a concretizat intr-un numar de 147 unitati controlate: a activitatii medicilor veterinari, activitatii personalului angajat, a laboratoarelor, unitatilor de productie, depozitelor alimentare, unitatilor de alimentatie publica, unitatilor de comercializare sau a celor de tip super/hypermarket.

Au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, de catre operatorii economici, 3.915 kg carne si produse din carne, 1.852 kg peste si produse din peste, 310 kg. oua, 660 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 103.530 lei.

S-a emis o Ordonanta de Suspendare a Activitatii pentru un restaurant si au fost aplicate doua sanctiuni conform OUG 2/2001 si o sanctiune conform HG 984/2005 si HG 917/2009 cu o valoare de 1.000 lei. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...