Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rezultate ale actiunii de control efectuate de dsvsa constanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform comunicatului de presa emis de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, privind controalele efectuate de catre inspectorii institutiei, in perioada 18-25 mai 2012, actiunea s-a concretizat intr-un numar de 147 unitati controlate: a activitatii medicilor veterinari, activitatii personalului angajat, a laboratoarelor, unitatilor de productie, depozitelor alimentare, unitatilor de alimentatie publica, unitatilor de comercializare sau a celor de tip super/hypermarket.

Au fost retrase de la vanzare, la limita termenului de valabilitate, de catre operatorii economici, 3.915 kg carne si produse din carne, 1.852 kg peste si produse din peste, 310 kg. oua, 660 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 103.530 lei.

S-a emis o Ordonanta de Suspendare a Activitatii pentru un restaurant si au fost aplicate doua sanctiuni conform OUG 2/2001 si o sanctiune conform HG 984/2005 si HG 917/2009 cu o valoare de 1.000 lei. (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...